anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب یه راهنمایی کن راهنمایی کنم که خیلی تابلو میشه:icon_razz:...باشه...مربوط به کارخونه سیمانه 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راهنمایی کنم که خیلی تابلو میشه:icon_razz:...باشه...مربوط به کارخونه سیمانه همممممممم خوب سیلوه لابد که توش سیمانه و برای ساخت بتن از اون سیمان استفاده میکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آسیاب سیمان پیش گرمکن 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آسیاب سیمان پیش گرمکن الان اسم 2 تا ساختمون رو گفتی که کاملا باهم فرق دارن.منظورت کدومشونه؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الان اسم 2 تا ساختمون رو گفتی که کاملا باهم فرق دارن.منظورت کدومشونه؟ پیش گرمکن 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیش گرمکن کاملا درسته...اسم کامل: cyclone preheater 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ کاملا درسته...اسم کامل: cyclone preheater الان این تاپیک چرا لالاست؟ عکسش کو؟ نوبت سفید برفیه خودمونه یا یه عمرانی؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ الان این تاپیک چرا لالاست؟ عکسش کو؟ نوبت سفید برفیه خودمونه یا یه عمرانی؟ البته که نوبت سفید برفیه الان میذارم عکسشو ......... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اینم یک عکس بسیار بسیار ساده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ دستگاه تولید بتن سبک اسم دقیقشو میتونی بگی؟ فعلا نام خانوادگیشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بتن اسفنجی ساز نه متأسفانه 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اسم دقیقشو میتونی بگی؟ فعلا نام خانوادگیشه نکنه منحصر به فرده؟ دستگاه تولید فوم بتن پرتابل؟ پول گرفتی تبلیغ کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نکنه منحصر به فرده؟دستگاه تولید فوم بتن پرتابل؟ پول گرفتی تبلیغ کنی؟ نه بابا پول چیه.. کی بما پول میده برای تبلیغ:icon_razz: مدلشو میخواستم بگید .. دستگاه سیار بتن سبک مدل PL7 و مینا برنده شدند و عکس بعدی با خودشه.. 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ دستگاه سیار بتن سبک مدل PL7 و مینا برنده شدند و عکس بعدی با خودشه.. مدلش رو عمرا اگر میتونستم بگم دوستان عکس بعدی رو یه نفر به جای من بذاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: مرسی 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مدلش رو عمرا اگر میتونستم بگم دوستان عکس بعدی رو یه نفر به جای من بذاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: مرسی چرا خودت نمیذاری؟ اینو سریع حدس بزن تا عکس بعدی خودت بذاری وگرنه ممکنه مهندسین عمران دست به کار بشن 2 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دستگاه كرگيري يا مغزه گيري از بتن 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دستگاه كرگيري يا مغزه گيري از بتن بسیار عالی:hapydancsmil: مهندس اگر ممکنه با توجه به روند تاپیک کاربردشم بگین و عکس بعدی بذارین سپاس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده