Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سرریز نیلوفری مهندس به نواندیشان خوش اومدی برای پاسخ دادن به سوالات لطفا از سوال مورد نظر با کلیک روی " پاسخ با نقل قول " در انتهای هر پست در سمت چپ، نقل قول بگیرید و بعد پاسخ بدید تا بدونیم جواب کدوم پسته 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز ،بهروز جان، ضمن خوش آمدگویی فعلا عکسی برای حدس زدن گذاشته نشده این عکسهای که شما میگید قبلا همه رو گفتن دوستان؛ باید آخرین عکس رو حدس بزنید اون هم اگر کس دیگه ای نگفته باشه! 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ بزار بوگو این چیه؟ اون پشت سری رو مگما آدما رو برام معرفی نکنی از راست به چپ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ بوگو این چیه؟ اون پشت سری رو مگما آدما رو برام معرفی نکنی از راست به چپ عکس میخ میزاشتی سخت تر بود تونل حفر کنه؛ tbm 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ بوگو این چیه؟ اون پشت سری رو مگما آدما رو برام معرفی نکنی از راست به چپ این دستگاهه عشق منه:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ عکس میخ میزاشتی سخت تر بود تونل حفر کنه؛ tbm اون باشه دفعه بهد واسه تو گذاشتم چون میدونستم ج شومیدونی تا 20 امتیازو بگیری حالا تو بزار ترجیحا با شرایط بالا اینم توضیحات کامل از یه سایت توپ ماشین آلات حفاری تونل لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اینم به عشخ بر و بچز عمران! 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اینم به عشخ بر و بچز عمران! این چی میتونه باشه من بگم این یه ساختمونه دیه منظورت چی بود دقیق تر؟ چیزه خاصی مدنظرته؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ این چی میتونه باشهمن بگم این یه ساختمونه دیه منظورت چی بود دقیق تر؟ چیزه خاصی مدنظرته؟ نه! منظور همون ساختمونه که از نظر طراحی جالبه! منتها ساختمون چیه؟؟؟ همچنین این چیه: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ [/hr]همچنین این چیه: ازونجا که نمیدونستم چیه یه چرخی تو اینترنت زدم فهمیدم دستگاه اندازه گیری نقطه اشتعاله که معمولا برا مواد نفتی استفاده میشه البته شاید اشتباه کرده باشم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خب آقا مدیر اون عکس میلگردها یعنی برای خودش شخصیت نداشت که پاکشون کردی اگه نباشند ساختمونت که واینمیسه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ ازونجا که نمیدونستم چیه یه چرخی تو اینترنت زدم فهمیدم دستگاه اندازه گیری نقطه اشتعاله که معمولا برا مواد نفتی استفاده میشه البته شاید اشتباه کرده باشم حدس اشتباه است!!! مهندس عمران!!! حالا خوبه من مکانیکم ها!!! حدس دیگه ای نبود؟ خودم بگم؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ حدس اشتباه است!!! مهندس عمران!!!حالا خوبه من مکانیکم ها!!! حدس دیگه ای نبود؟ خودم بگم؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ حدس اشتباه است!!! مهندس عمران!!!حالا خوبه من مکانیکم ها!!! حدس دیگه ای نبود؟ خودم بگم؟:gnugghender: بابا 5 روز گذشت چوابو بده دیگه 1 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ نه! منظور همون ساختمونه که از نظر طراحی جالبه! منتها ساختمون چیه؟؟؟ همچنین این چیه: اگه عکسش بزرگتر بود بهت می گفتم...هر چی هست به رشته خودت بر می گرده ....... آها فهمیدم آئروسل الکتریکیه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این چیه؟ خوب این یه وسیله برای بتن ریزیه ساختمونه حالا اسم علمیشو من نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب این یه وسیله برای بتن ریزیه ساختمونه حالا اسم علمیشو من نمیدونم غلط... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده