rezanassimi 9036 ارسال شده در 23 مهر، 2011 اسم آرماتورهای کوتاهی که عمود بر صفحه بتن ریزی خارج میشن چی هست؟ 5
ahmad_7 27 ارسال شده در 23 مهر، 2011 سلام بچه های عمران . . . . من یه مقاله میخوام در مورد *** روشهای اجرایی در راهسازی *** هر جا رو گشتم پیدا نکردم خواهشن اگه دارین واسم میل کنین اخه من نمیتونم بیام باشگاه من تا 2شنبه میخامش یعنی 3 /5 / 90 اینم میلمه eyehunter_1369@yahoo.com در ضمن خوشحال میشم بر و بچ عمران منو اد کنین تو یاهوو بازم ممنون خواهشن واسه مقاله هم کمکم کنین فعلا بای . . . . . . 3
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 24 مهر، 2011 سد پلاستيكي ... البته فكر كنم جواب حامد هم درسته سد پلاستيكي براي آب هاي سطحي و رودخونه ها استفاده ميشه و از مزاياشم نصب و اجرا سريع هست میشه لطف کنی بگی کلا تصویر مربوط به چه سازه ایه؟ دوست من در مورد هر چيزي ميتونه باشه اينجا هركسي يه عكسي كه مربوط به مهندسي عمران ميشه ميزاره و بعد ديگران حدس ميزنند ببينند اون چيه :flowerysmile: 6
Construction 4752 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2011 سد لاستيكي ... البته فكر كنم جواب حامد هم درسته سد لاستيكي براي آب هاي سطحي و رودخونه ها استفاده ميشه و از مزاياشم نصب و اجرا سريع هست .... 6
El Roman 31720 ارسال شده در 24 مهر، 2011 سد پلاستيكي ... البته فكر كنم جواب حامد هم درسته سد پلاستيكي براي آب هاي سطحي و رودخونه ها استفاده ميشه و از مزاياشم نصب و اجرا سريع هست دوست من در مورد هر چيزي ميتونه باشه اينجا هركسي يه عكسي كه مربوط به مهندسي عمران ميشه ميزاره و بعد ديگران حدس ميزنند ببينند اون چيه :flowerysmile: نه جواب تو درست تره ، من ندیده بودم از اینا ، از شکلش گفتم بادی 5
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 24 مهر، 2011 خب دوستان اينم عكس من يه توضيح اينكه اين عكس آرماتور بندي فنداسيون هست اما چرا يك قسمتش آرماتور بندي نشده و رابيست بسته شده ... 5
Construction 4752 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2011 چرا [/url]يك قسمتش آرماتور بندي نشده رابيست بسته شده ... بخاطر چاله آسانسور... رابیتس.... 4
hapashtia 615 ارسال شده در 24 مهر، 2011 من هم فکر میکنم برای آسانسور باشه... البته کمی کوچکتر بنظر میرسه... 4
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 25 مهر، 2011 بخاطر چاله آسانسور...رابیتس.... :flowerysmile: من هم فکر میکنم برای آسانسور باشه...البته کمی کوچکتر بنظر میرسه... __________________ احتمالا آسانسورش يه نفرست رابیتس.... :icon_pf (34): 6
آرانوس 6500 ارسال شده در 28 مهر، 2011 خوب پس این شد رابیتس برا چاله آسانسور بعدی همش من باس بگم:w00: 4
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 28 مهر، 2011 خب چرا داد ميزني سينا كجاييي ايشكال نداره خودم الان عكس ميزارم اين عكس يه نوع دال هست چه داليه و براي چي قيف و قرطوم از اين جور چيزا داره 3
ارسال های توصیه شده