Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ این عکس رو چند روز پیش دیدم که ازدواج مردان و زنان متولد ماههای مختلف رو بررسی کرده بود...:4chsmu1: 16 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ واي چه جالب واسه من تكراري نبود ممنون 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ دی فقط با اردیبهشت خیلی خوشحاله ؟ کلا با هیچ کس خوب نیست با نیمه دوم سال که خوب نیستم ! با نیمه اول سالم که ایییییییی.... کلا با هیچ گروهی میونه ندارم فروردینیا از منم اوضاشون خرابتره 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دی فقط با اردیبهشت خیلی خوشحاله ؟ کلا با هیچ کس خوب نیست با نیمه دوم سال که خوب نیستم ! با نیمه اول سالم که ایییییییی.... کلا با هیچ گروهی میونه ندارم فروردینیا از منم اوضاشون خرابتره یعنی دی ماهی ها فقط میتونند با اردیبهشتی ها خوب باشن ! البته رفیق من متولد اردیبهشته خانومش دی تا الان که خوب بودن :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اوا ، برا آبان فقط ارديبهشت يه نيمچه لبخندي داره بقيه ... 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اوا ، برا آبان فقط ارديبهشت يه نيمچه لبخندي داره بقيه ... ابانی ها انگار با ماماناشون میونشون بهتره . 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پرچم اسفند بالاااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ابانی ها انگار با ماماناشون میونشون بهتره . گويا دقيقا همينطوريه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دی فقط با اردیبهشت خیلی خوشحاله ؟ کلا با هیچ کس خوب نیست با نیمه دوم سال که خوب نیستم ! با نیمه اول سالم که ایییییییی.... کلا با هیچ گروهی میونه ندارم فروردینیا از منم اوضاشون خرابتره نه بابا.دی با خرداد . تیر و شهریور هم خوبه که :4chsmu1: حتما که نباید خیلی خوشحال باشه همون لبخند ملیح هم کفایت میکنه... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا.دی با خرداد . تیر و شهریور هم خوبه که :4chsmu1: حتما که نباید خیلی خوشحال باشه همون لبخند ملیح هم کفایت میکنه... نمیدونم ! پس دیگه معیارمون میشه این دیگه اول ماه تولده داماد و میپرسیم! لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ عجب آدمای نازنینین این اردیبهشت ماهیاااااااااااااااا این فال تقریبا درسته لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی دی ماهی ها فقط میتونند با اردیبهشتی ها خوب باشن !البته رفیق من متولد اردیبهشته خانومش دی تا الان که خوب بودن :JC_thinking: من بابام دی ماهیه مامانم اردیبهشت اونام با هم مشکلی نداشتن لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ عجب آدمای نازنینین این اردیبهشت ماهیاااااااااااااااااین فال تقریبا درسته آورین..آورین...دقیقااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده