Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش :persiana__hat: با توجه به اینکه موضوعات پیشنهادی به مرور اضافه شد و برخی دوستان که قبلا رای داده بودن دیگه نمیونستن به موضوعات جدید رای بدن تاپیک نظرسنجی دوباره گذاشته میشه... با کدامیک از موضوعات زیر موافقید ؟ (نظرسنجی به صورت انتخاب چندگانه میباشد.) رای ها قابل مشاهده هستن به هر موضوعی رای دادید باید تو مسابقه اش هم شرکت کنید 1-موضوع آزاد 2-دعا 3-مادر 4-زندگی 5-پرتره (کودکان) 6-دریا 7-معبر 8-پنجره 9- حشرات 10-حیوانات / پرندگان 11- طنز 12- آتش ( شعله/شمع) 13- اجتماعی 14-میوه ها 15-ورزشی 16-ماکروگرافی 17- مرگ / نابودی اگر موضوع دیگه ای رو مد نظر دارید پیشنهاد بدید. (جای 3 موضوع دیگه رو بیشتر نداریما ) البته به جز طبیعت ، بناهای تاریخی ، غروب ، ابر ، گل و گیاه ، باران ، شب و روستا که قبلا مسابقاتش برگزار شده ... موفق باشید :wubpink: 41 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه ، ماکرو گرافی یعنی عکاسی از چیزای کوچولو ، خیلی راحت و خیلی جالبه و بینهایت سوژه داره 11 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ یه سوال: زندگی باید شانل چه پیامی باشه؟ (چه عکسی بزاریم؟) 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام و تشکر بابت دعوت گزینه ی 7 رو انتخاب کردم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من از عکس حیوانات و مناظر طبیعی خیلی خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ یه سری از موضوعات یکم سوال برنگیزه :JC_thinking: مثلا موضوع آزاد خیلی کلیه...تو موضوغ آزاد می شه از موضوعات تکراری هم استفاده کرد؟؟؟؟ یا مثلا عکسهای ماکرو....عکس از حشرات هم جز عکسهای ماکرو حساب می شن دیگه.:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع آزاده دیگه. یعنی هر چیزی که اینجا نیست. چون از لحاظ ریاضی، اجتماع موضوعات نظر سنجی و موضوع آزاد میشه همه چی. ماکروگرافی رو هم اگه تو تاپیک توی امضام (سیاه خان و ...) برید چند تا نمونه هست. و شما خاه نا خواه مجبورید از حشرات، بصورت ماکرو عکس بگیرید. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بله منظور منم همین بود که عکس از حشرات هم می شه عکس ماکرو! و خودم هم عکسهای ماکرو گرفتم. منظور من این بود که چرا پس دو تا گزینه"ماکرو" و "حشرات"داریم.؟؟جفتشون مگه جز عکسهای ماکرو نیستن؟؟؟ یعنی اگه موضوع ماکرو رای بیاره می شه از حشرات هم عکس فرستاد!! 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع مذهبی هم بد نیست ها ( اماکن مذهبی)الان افسانه منو میکُشه:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام افسانه جون باسلیقه:icon_gol: اجازه؟من می خواستم کدک بزنم اشتباهی رفت رو دریا! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده