رفتن به مطلب

دوگانگی

shaden.

ارسال های توصیه شده

سکانس اول:

دخترم نشسته و ماهواره میبینه یه سریال مورد علاقش(عروسک پارچه ای) ازم میپرسه مامان چرا اینا اینقدر لباسای خوشگل میپوشن ولی شماها میرید بیرون مجبورید مانتو بپوشید؟

ومن بهش توضیح میدم این تو هر کشوری فرق میکنه و اینجا ایرانه چون مسلمونیم اجازه نداریم اینطوری بیرون بریم و اون قانع نشد

سکانس دوم:

تو مدرسه بهشون گفتن حتما موقع بیرون رفتن روسری سر کنید ومن این اجازه رو بهش ندادم گفتم هنوز کوچولوئی و زوده برات و اون دوباره سردر گم شده

سکانس سوم:

امروز بهم میگه اصلا چرا ما تو ایرانیم که بخوایم حجاب داشته باشیم من میخوام همیشه بی حجاب بیرون برم حتی وقتی بزرگ شدم و من دیگه نمیدونم چه توضیحی باید بهش بدم

یه جوردوگانگی بین جامعه و خانواده به وجود اومده

نظرات و عقایدمون با اونی که تو جامعه حکم فرماست فرق داره

و این وسط بچه ها کلافه ان و بزرگترها دنبال یه جواب مناسب برای سوالای این بچه ها:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 15
لینک به دیدگاه

یا باید جامعه رو عوض کنی یا باید خانواده رو عوض کنی یا از اینجور فیلما نزاری نگاه کنه بد اموزی داره یا باید کوچ کنی بری یه جایی که فرهنگش باب تبعت باشه

اگه نشد باید بسوزی و بسازی:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یا باید جامعه رو عوض کنی یا باید خانواده رو عوض کنی یا از اینجور فیلما نزاری نگاه کنه بد اموزی داره یا باید کوچ کنی بری یه جایی که فرهنگش باب تبعت باشه

اگه نشد باید بسوزی و بسازی:ws28:

هیچ کدوم امکانش نیست :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پس باید راه تزور رو پیش بگیری تو خونه یه فرهنگ بیرون یه فرهنگ تا بتونی بمونی:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مدارس شبانه روزی هست تو انگلیس که شرایطش نمی دونم اما چند تا از اطرافیام بچه های رنج سنی 7 تا 9 سال فرستادن اونجا برای اینکه تو این وضع زندگی نکنن و به خاطر اینکه این شرایط تحمل نکنن بچه هاشون حاضر شدن دوریشونو تحمل کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
مدارس شبانه روزی هست تو انگلیس که شرایطش نمی دونم اما چند تا از اطرافیام بچه های رنج سنی 7 تا 9 سال فرستادن اونجا برای اینکه تو این وضع زندگی نکنن و به خاطر اینکه این شرایط تحمل نکنن بچه هاشون حاضر شدن دوریشونو تحمل کنن

هیچ وقت این کارو نمیکنم

سعی میکنم طوری که خودم بزرگ شدم و قبول هم دارم تربیتش کنم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اگر همچین مشکلی با دختر داشته باشم:

اولا که بهش میگم هرجایی قانون خاص خودشو داره همونطور که اگر فردا بخوای بری سر کار باید لباس فرم اون سازمان -شرکت یا.. رو بپوشی مدرسه وجامعه هم قانون های خاص خودشو داره

وهرکسی برای احترام به حقو حقوق دیگران لازمه که اونها رو رعایت کنه.تا یاد بگیره قانون رو باید پذیرفت تمام وکمال (منظورم تمام قوانین از قوانین راهنمایی رانندگی گرفته تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا...)

دوما اگر بخوام به دخترم بگم که از 9سالگی باید حجاب داشته باشه نمیشه بذارم شب تولدش وبراش یه گونی بخرم بگم از فردا با این برو بیرون پس لازمه از یکی دوله قبل یه خرده لباسای پوشیده تری براش بخرم وبراش دلیلشو بگم

تمام این حرفا با این پیش فرضه که حجابو قلول داشته باشی(حتی خیلی کمشو)

درمورد دوستی که فرمودند بچه 7-8ساله رو بفرستیم خارج ایا یه بچه تواین سن نیاز به مهرو محبت وحضور در محیط خونه وخانواده رو نداره.خوبه که جامعه رو منو شما می سازیم که انقدر نسبت بهش بدبینیم نه ادم فضاییا

موفق باشد

• Like 8
لینک به دیدگاه

اولا که بهش میگم هرجایی قانون خاص خودشو داره همونطور که اگر فردا بخوای بری سر کار باید لباس فرم اون سازمان -شرکت یا.. رو بپوشی مدرسه وجامعه هم قانون های خاص خودشو داره

وهرکسی برای احترام به حقو حقوق دیگران لازمه که اونها رو رعایت کنه.تا یاد بگیره قانون رو باید پذیرفت تمام وکمال (منظورم تمام قوانین از قوانین راهنمایی رانندگی گرفته تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا...)

دوما اگر بخوام به دخترم بگم که از 9سالگی باید حجاب داشته باشه نمیشه بذارم شب تولدش وبراش یه گونی بخرم بگم از فردا با این برو بیرون پس لازمه از یکی دوله قبل یه خرده لباسای پوشیده تری براش بخرم وبراش دلیلشو بگم

درمورد دوستی که فرمودند بچه 7-8ساله رو بفرستیم خارج ایا یه بچه تواین سن نیاز به مهرو محبت وحضور در محیط خونه وخانواده رو نداره.خوبه که جامعه رو منو شما می سازیم که انقدر نسبت بهش بدبینیم نه ادم فضاییا

موفق باشد

اون الانم داره به قانون مدرسشون احترام میذاره و بعدها هم به اجبار مجبور به این کارا امابا این سن کمش قدرت تحلیل نداره ودچار تضاد شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
سکانس اول:

دخترم نشسته و ماهواره میبینه یه سریال مورد علاقش(عروسک پارچه ای) ازم میپرسه مامان چرا اینا اینقدر لباسای خوشگل میپوشن ولی شماها میرید بیرون مجبورید مانتو بپوشید؟

ومن بهش توضیح میدم این تو هر کشوری فرق میکنه و اینجا ایرانه چون مسلمونیم اجازه نداریم اینطوری بیرون بریم و اون قانع نشد

سکانس دوم:

تو مدرسه بهشون گفتن حتما موقع بیرون رفتن روسری سر کنید ومن این اجازه رو بهش ندادم گفتم هنوز کوچولوئی و زوده برات و اون دوباره سردر گم شده

سکانس سوم:

امروز بهم میگه اصلا چرا ما تو ایرانیم که بخوایم حجاب داشته باشیم من میخوام همیشه بی حجاب بیرون برم حتی وقتی بزرگ شدم و من دیگه نمیدونم چه توضیحی باید بهش بدم

یه جوردوگانگی بین جامعه و خانواده به وجود اومده

نظرات و عقایدمون با اونی که تو جامعه حکم فرماست فرق داره

و این وسط بچه ها کلافه ان و بزرگترها دنبال یه جواب مناسب برای سوالای این بچه ها:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

خیلی دنبال جواب نباش. کاری نمی تونی بکنی.

بزار کم کم خودش که بزرگ می شه آروم آروم با این مسائل کنار میاد. مثل همه ما.

فقط کنارش که باشی کافیه.:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

موفق باشد

من نگفتم بفرستیم

کار اونارو هم نه تایید کردم و نه تکذیب و نه پیشنهادشو دادم فقط گفتم یک سری برای حل این مشکل از این راه استفاده کردن

• Like 3
لینک به دیدگاه
من نگفتم بفرستیم

کار اونارو هم نه تایید کردم و نه تکذیب و نه پیشنهادشو دادم فقط گفتم یک سری برای حل این مشکل از این راه استفاده کردن

با اینکه روی سخنم بیشتر با کسانی بود که اینکارو کردندودر پستی که زدم هم گفتم درمورد حرف دوستمون یعنی نظرمو گفتم!!!!

اخر راه حل رو پیشنهاد دادید یا نه؟!!!اینم یه پیشنهاد دیگه یعنی گفتید اینم یکی از راههایی که بهار عزیز میتونه عملیش کنه.ولی باید اینم بگم که:

معمولا زمانی پیشنهاد رو مطرح میکنیم که بدونیم درسته:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با اینکه روی سخنم بیشتر با کسانی بود که اینکارو کردندودر پستی که زدم هم گفتم درمورد حرف دوستمون یعنی نظرمو گفتم!!!!

اخر راه حل رو پیشنهاد دادید یا نه؟!!!اینم یه پیشنهاد دیگه یعنی گفتید اینم یکی از راههایی که بهار عزیز میتونه عملیش کنه.ولی باید اینم بگم که:

معمولا زمانی پیشنهاد رو مطرح میکنیم که بدونیم درسته:ws52:

نه من راه حل پیشنهاد ندادم فقط گفتم چند نفر برای حل مشکلشون از این راه استفاده کردن

حالا اگه می گفتم یکی برای حل این مشکلش زد تو سر بچش و بچش مرده یعنی دارم این راه به بهار پیشنهاد میدم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کاملا موضوع قابل درکیه چیزی که مطرح داری...

الان این گپ ایجاد شده بین خانواده ها و جامعه واقعا غیر قابل انکاره...

و متاسفانه بچه ها یه جورایی قربانی این ماجران...

با این تفاسیر فقط میشه زمان داد و گذاشت که این مسئله خودش به مروز تو ذهنشون حل بشه...

و البته باید کنترل باشه چون یه وقتایی بهشون صدمات بدی وارد می کنه...

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من اینکه بچه را بزارین بشینه پای ماهواره غلطه

کارشما غلط بوده بچه مشکلی نداره

من خواهرم را مامانم میگفت که از کلاس دوم گفت من نمی خوام این طوری برم بیرون روسری میخوام

مامانم مخالف بود و سعی کرد که خیلی توی قید و بند نره

ولی اون نهایتا چادر را انتخواب کرد

بسیجی یا همچین چیزی نیست خیلی مهربون و احساساتیه و بسیار زیباست طوری که توی دانشگاه دوستاش چند تاشون تحت تاثیر تیپ اون چادری شدن...

من خودم بارها سعی کردم که به دلایلی سعی کنم پوشش را مانتو کنه اما قبول نکرد

بهتره بگم که الان دانشجوی دکترای ژنتیک پزشکیه اونم توی بهترین دانشگاه دولتی ایران

یعنی یه جوون کاملا موفق

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من اینکه بچه را بزارین بشینه پای ماهواره غلطه

کارشما غلط بوده بچه مشکلی نداره

من خواهرم را مامانم میگفت که از کلاس دوم گفت من نمی خوام این طوری برم بیرون روسری میخوام

مامانم مخالف بود و سعی کرد که خیلی توی قید و بند نره

ولی اون نهایتا چادر را انتخواب کرد

بسیجی یا همچین چیزی نیست خیلی مهربون و احساساتیه و بسیار زیباست طوری که توی دانشگاه دوستاش چند تاشون تحت تاثیر تیپ اون چادری شدن...

من خودم بارها سعی کردم که به دلایلی سعی کنم پوشش را مانتو کنه اما قبول نکرد

بهتره بگم که الان دانشجوی دکترای ژنتیک پزشکیه اونم توی بهترین دانشگاه دولتی ایران

یعنی یه جوون کاملا موفق

به نظر من بعضی از برنامه های ماهواره بهتر از برنامه های مزخرف صداوسیماست بچه باید بافکروچشم باز راه درست وانتخاب کنه مثل خواهرشماکه آزادانه راهشو انتخاب کرده

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من بعضی از برنامه های ماهواره بهتر از برنامه های مزخرف صداوسیماست بچه باید بافکروچشم باز راه درست وانتخاب کنه مثل خواهرشماکه آزادانه راهشو انتخاب کرده

نظر شما کاملا محترمه

منم توی مزخرف بودن بیشتر برنامه های صدا وسیما باشما هم عقیدم

اما به نظرم ماهواره یه طرز فکر خاص را به بچه تزریق میکنه و اجازه نمی ده که راه درست را انتخواب کنه...

من یه سوال دارم اگه جواب قانع کننده بدین دیگه هیچ حرفی ندارم و واقعا این برام یه سواله و جواب درست میخوام

چرا اون ور ابی ها برای ما اینقدر هزینه میکنن برامون برنامه میسازن و این قدر تلاش میکنن که *****ها برداشته بشه و ما حتما ببینیم برناهمه هاشون را

ما براشون اینقدر مهمیم؟

چرا؟ واقعا چرا؟ اینا چرا اینقدر خوبن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
نظر شما کاملا محترمه

منم توی مزخرف بودن بیشتر برنامه های صدا وسیما باشما هم عقیدم

اما به نظرم ماهواره یه طرز فکر خاص را به بچه تزریق میکنه و اجازه نمی ده که راه درست را انتخواب کنه...

من یه سوال دارم اگه جواب قانع کننده بدین دیگه هیچ حرفی ندارم و واقعا این برام یه سواله و جواب درست میخوام

چرا اون ور ابی ها برای ما اینقدر هزینه میکنن برامون برنامه میسازن و این قدر تلاش میکنن که *****ها برداشته بشه و ما حتما ببینیم برناهمه هاشون را

ما براشون اینقدر مهمیم؟

چرا؟ واقعا چرا؟ اینا چرا اینقدر خوبن؟

علی جان اگه منظورتو خوب متوجه شده باشم منظورت تهاجم فرهنگیه

من یه مثال دیگه برات میزنم پس اون دانشجویی که میره خارج درس میخونه و افتخار کشورش میشه برمیگرده مگه از امکانات به قول شما غرب استفاده نمیکنه پس این کارو نکنه چون احتمالا شاید نقشه ای براش داشته باشند

گل نیلوفر میون مرداب رشد میکنه و زیباییشو نشون میده

منظور من از زدن این تاپیک این بود

که با شرایط موجودی که الان بچه های ما دارند یک روش خوب تربیتی میتونه به اونها کمک کنه

من اگه جلوی نگاه کردن ماهواره رو بگیرم با اینترنت که نمیتونم کاری کنم

جلوی تکنولوژی رو نمیشه گرفت

• Like 1
لینک به دیدگاه
علی جان اگه منظورتو خوب متوجه شده باشم منظورت تهاجم فرهنگیه

من یه مثال دیگه برات میزنم پس اون دانشجویی که میره خارج درس میخونه و افتخار کشورش میشه برمیگرده مگه از امکانات به قول شما غرب استفاده نمیکنه پس این کارو نکنه چون احتمالا شاید نقشه ای براش داشته باشند

گل نیلوفر میون مرداب رشد میکنه و زیباییشو نشون میده

منظور من از زدن این تاپیک این بود

که با شرایط موجودی که الان بچه های ما دارند یک روش خوب تربیتی میتونه به اونها کمک کنه

من اگه جلوی نگاه کردن ماهواره رو بگیرم با اینترنت که نمیتونم کاری کنم

جلوی تکنولوژی رو نمیشه گرفت

اول که من جواب سوالم را نگرفتم چرا اونها این قدر مابراشون مهمیم

دوم قضیه برنامه های تی وی با دانشگاههای اونجا دو تا حرف جداست قاطیش نکنیم

خواهر من وقتی میخواد به خیلی از منابع علمی رشتش دست پیدا کنه چون ایرانیه مشکل داره و بهش نمی دن در حالی که تعداد زیادی از مقاله و مطالب علمیش توی برخی رسانه های اونا چاپ شده و یکی از استایدش از قولش میگفت که یکی از مجله های علمی را چون که ایرانی هستن اشتراک بهشون نمی دن یاد اوری میکنم که این یه رشته پزشکی هست و هیچ ارتباطی با سلاح و انرژی هسته ای نداره حالا کاری نداریم اینا کار خوشونا بلدن راهشونا پیدا میکنن این درحالیه که کلی خرج میکنن تا ما برنامه هاشون را ببنیم به زبونما برنامه میسازن و... حالا کی مثلا انگلیسی ها که اب از دستشون بچکه لیس میزنن که یه قطرش حروم نشه دوستم یه مدت انگلیس بود میگفت شب که از کنار خونه شون رد شی فکر میکنی خونه خالیه نگو توی یه اتاق جمعشدن و بقیه چراغها خاموشه یا یه ایوان را که ازش شیر خوردن برا استفاده بعدی مثال اب خوردن نمی شورن که اب هدر نره یه باره بعد چند بار استفاده میشورن دولتشون بدتره توی مسائل مالیات یه ریزه را هم حساب میکنن که مثلا توی 10 سال چقدر میشه و ... شدیدا اقتصادین توی دنیا هم معروفن به این...

حالا چرا اینا اینقدر خرج میکنن که ما برنامه هاشون را ببینیم؟؟؟

چرا ما براشون مهمیم؟؟؟

من موافقم که برنامه های تی وی ما خوب نیست اما برای من وشما نه کودکها

یاداوری میکنم که توی غرب خود خونواده های غربی که توی تربیت بچه هاشون حساسن برای استفاده از تی وی و نت بسیاد محدودیت قائل میشن و حتی امکاناتی براشون هست که مثلا در نت بچه ها کجا میرن و چه کارمیکنن را والدین حتی از سر کار با استفاده از موبایل کنترل کنن...

خیلی حرف هست من متاسفانه وقتش را ندارم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...