رفتن به مطلب

آیا همه باید اجازه ی تولید مثل داشته باشند ؟

Waffen

ارسال های توصیه شده

ببیند دوست عزیز

این مسئله هیچ وقت به جوابی که شما میخاهید نمیرسه....

شما درست گفتید که کودکان خیابانی ..آیا شما فکر کردین اینان بچه های خودشان هستن یا بچه های کس دیگر که به زور به این کار عادت شده اند؟؟؟

اگر به گفته شما ایم کار عملی بشه ...چه ارگانی و نهادی باید به این کار بررسی کند؟؟

آیا دولت و حکومت زیر سوال نمیرن ؟؟

حقوق بشر چه؟؟؟

اگر به گفته شما این کار عملی بشود ..پس از این به بعد در هر خانه ای که وضع مالی درستی ندارد باید یک مامور قرار گذاشته شود تا خدا نکرده بچه به دنیا نیاید

این بحث بیهوده است

مگر بقیه ی بحث هایی که اینجا صورت میگیره (اون هم بحث های کاملا پوچ و بیهوده- میتونید برید چندتا از تاپیک ها رو ببینید) تا حالا باعث ساخت چندین واکنش دهنده ی اتمی یا چند موشک مریخ پیما شده که حالا این یکی به نتیجه ای برسه... معلومه که به نتیجه ای نمیرسه... من فقط میخوام نظر دوستان رو در این باره بدونم و نظر خودم رو هم در این مورد اعلام کردم...

چه تفاوتی داره که بچه ی خودشون باشه یا بچه ی کس دیگری... مسئله این هست که یک کودک توسط دو انسان دیگر بدون خواست خودش به این دنیا اومده و حالا به چنین کاری گمارده شده و هیچ آینده ای نداره...

چه اهمیتی داره که چه ارگان و نهادی باید به این کار رسیدگی کنه دوست من ؟ آیا به نظر شما اینکه چه ارگانی باید به این مسئله رسیدگی کنه مشکلی هست که قابل حل نباشه ؟

این همه NGO های بی مصرف و بی کار هستند و هر روز مثل قارچ سبز میشند... این همه ارگان های دولتی بی فایده و مضر مثل سازمان تبلغات اسلامی (سازمان شست و شوی مغزی مردم) یا وزارت ارشاد اسلامی و..... وجود داره که در زمانی که به اونها نیازی بوده تاسیس شدند... این هم نیازمند ارگانی برای رسیدگی به مسئله هست که در زمان نیاز میتونه تاسیس بشه... برای مثال سازمانی وابسته به وزارت بهداشت ولی بحث ما در اینجا اصلا این نیست...

دولت و حکومت همیشه توسط عده ای ناراضی زیر سوال میرند... در این مورد هم مسلما عده ای افراد که توانایی های کافی برای داشتن فرزند رو نداشتند دولت رو زیر سوال میبرند که چرا به ما اجازه ی بچه دار شدن نمیدید و اجازه نمیدید موجود دیگری رو به این دنیا بیاریم و با حماقت ها و نادانی ها و بی سوادی های خودمون اون رو هم مثل خودمون بدبخت کنیم و موجود ناتوان دیگه ای رو سربار جامعه کنیم ؟ اینها هم خواهد بود... ما هم خبر داریم... ولی اگر دولت میخواست به حرف هر فردی گوش بده کشور به ویرانه ای تبدیل میشد... نمونه ی این مسئله رو سال 58 دیدیم... و پی آمد های اون رو سی سال بعد داریم به روشنی میبینیم... اون روز دولت به حرف یک عده نادان و بی سواد گوش داد... امروز کار ملت به اینجا رسید... نگید اینطور نبود...

عجیب هست که حرف از حقوق بشر میزنید... کودکان از نظر شما بشر نیستند ؟ حقوقی ندارند ؟

یک کودک ناتوان که هنوز عقلش رشد نکرده و به سختی توان دفاع از خودش در مقابل جنایت های روانی و جسمی خانواده اش رو داره باید بیشتر به حقوقش توجه بشه یا دو نفر انسان بی فکر و بی سواد که نمیدونند برای بزرگ کردن یک کودک باید به چه مسائلی توجه بشه و چه چیزهایی نیاز هست ؟

حقوق بشر در این باره هیچ کاره هست... حقوق بشر میخواید ؟ سری بزنید به ارگاه های دفاع از کودکان بی سرپرست... اونجا "بشر" خیلی زیاد هست... برید ببینید آیا میتونید "حقوق" هم برای اونها پیدا کنید یا خیر... اون بچه های بی پدر و مادری که اونجا هستند و همه دچار مشکلات روحی و روانی هستند و در اون سنین از خیلی ناراحتی ها رنج میبرند و خیلی آرزو ها دارند که ممکنه هرگز بهش نرسند دقیقا نتیجه ی همین تفکر شما هستند... متوجه این موضوع هستید ؟

همینطور من هم میتونم بیام بگم چرا بنده اجازه ندارم رانندگی کنم ؟ کی گفته من باید گواهی نامه ی رانندگی داشته باشم ؟ این نقض حقوق بنده هست...

در زمانی که جان و مال و آینده ی و نفع جامعه ای به کلی در خطر باشه حقوق و حریم خصوصی بی معناست...

این رو از اون حرف های بنده متوجه شدید که هر کسی وضع مالی درستی نداره نباید بچه داشته باشه ؟ قوانین دیگر چی ؟ اونها رو چرا نفرمودید... با اونها هم مخالف هستید ؟

در پست دیگری در جواب دوستی گفتم که دولت میتونه در چنین مواردی برای یک یا دو کودک کمک مالی بکنه به شرطی که افراد موارد دیگر رو داشته باشند...

نه دوست عزیز... این حرف شما یک حرکت کلاسیک هست... دارید موضوع بحث رو تا حد زیادی بزرگ میکنید و نتیجه رو مسخره میکنید...

نیازی نیست ماموری در جایی قرار داده بشه... قانون میتونه به خوبی با هر کسی برخورد کنه و اگر مجازات برای کاری به اندازه ی کافی سخت و سنگین باشه و اونها دقیقا اجرا بشند کسی دیگه جرات عمل خلاف قانون رو به خودش نمیده...

مثل اینکه شما پست ها رو نخوندید... به این موارد اشاره شده بود... :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همه آدما در هر شرایطی نباید بچه دار بشند..اما بیشتر ادما مخالف این حرفند...خیلی میخوان بچه دار بشن تا ازشون یه نسلی بمونه و اجاقشون کور نباشه و عصای پیریشون باشه اما .خیلی ها رو دیده ام که فقط یه بچه دارند و دیگه نمیخوان بچه دار بشن..چون به این نتیجه رسیدن که تا آدم ازدواج کرد نباید بچه دار شد..البته بیشتر تحصیلکرده ها اینجورین برا خیلیا این حرفا مطرح نیست و حرف زدن درموردشو اصلا قبول ندارن...

اگه بافکر و بعد چند سال از ازدواج و اینکه کی هستند و چی میخوان و آیا تواناییشو دارن،بچه به دنیا بیاید شاید اون بچه بتونه موفقتر باشه و تربیتش صحیح تر باشه...

• Like 5
لینک به دیدگاه

موضوع خیلی جالب و قابل تفکریه.

به نظر من نباید حق تولید مثل رو از انسانها گرفت ولی باید یه محدودیت هایی وجود داشته باشه. مثلا کاری که دولت ها میتونن انجام بدن اینه که برای تعداد بیشتر از دو فرزند یه محدودیت های مالی بزارن. به این معنی که فرزند دوم به بعد حق استفاده از امکانات عمومی رو نداشته باشه. مثل یارانه، مدرسه و دانشگاه دولتی و خیلی چیزهای دیگه. فکر میکنم در بعضی از نقاط پر جمعیت دنیا هم همچین محدودیت هایی وجود داشته باشه. البته من نمیدونم دولت ما بر طبق چه سیاستی داره مردم رو تشویق به افزایش جمعیت میکنه؟ :ws52:

فکر کنم گوشت جلو گلوله کم داریم. :icon_pf (34):

البته مهمتر از همه اینها اینه که دولتها در وهله اول باید امکانات رو فراهم کنن بعد آگاهی و آموزش بدن و سپس در نهایت به فکر ایجاد محدودیت باشن. منتها در اکثر سیاست های کلان مدیریتی کشور از مورد اول و دوم خبری نیست. انقدر سوژه رو به خال خودش رها میکنن تا جایی که جز ایجاد محدودیت هیچ چاره ای نباشه. مثل روابط آزاد دختر و پسر.

ضمن اینکه گرفتن حقوق اولیه انسانی مثل تولید مثل، هر جای دنیا که باشد نمونه مسلم نقض آزادی های فردی و حقوق بشر است.

• Like 5
لینک به دیدگاه

نیاز به داشتن فرزند یا به قول شما تولید مثل حق هر فردیه

اما این برمیگرده به فرهنگ هر شخصی

متاسفانه در جامعه هایی که از نظر سواد و فرهنگ و سطح در آمد پایین هستن دیده میشه که تولید مثل یک نوع سرمایه گذاری محسوب میشه

چون این باور غلط وجود داره که هر فرزند یک نیروی کار به حساب میاد

پس فرهنگ سازی اولین مرحله از این مقوله محسوب میشه

وهیچ کس حق داشتن فرزندو نمیتونه از هیچ زوجی بگیره

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب این حقو که نمی شه از کسی گرفت :w58:

بستگی به شعور افراد داره. یکی از استادای ما می گفت یه مادرو دختری اومده بودن مطبش هر دو باردار بودن :w74:

فکر کن بچه هه بگه: داییم به دنیا اومد :w58:

خب در این موارده که آدم به عقل خیلی ها شک می کنه ومی گه: ای بابا ....

یا مادرو پدرایی که اعتیاد دارن :icon_razz:

کسایی که بیماری خاص دارن واحتمال داره فرزندانشونم همین بیماری رو بگیرن...خب ظلمه دیگه. :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من دیدگاه خودمو درباره نسل بشر و تولیدمثل دارم که جاش اینجا نیست ولی

در صورتی که فرد یا افرادی بدون دارا بودن شرایط بالا بچه دار بشند به اون کودک شناسنامه نخواهند داد... پدر و مادر در صورتی که کار دولتی داشته باشند از کار بی کار خواهند شد... فرزند و پدر و مادر از بیمه های دولتی محروم میشند و فرزند اونها اجازه ی تحصیل نخواهد داشت... در صورتی که این عمل تکرار بشه اون خانواده از کشور اخراج خواهند شد...

این دیگه خیلی به نظرم ظالمانه و غیرمنطقی میاد. شما میخواین از بچه حمایت کنین؟ این که میشه نقض حقوق بشری که الان اومده و دست خودش هم نبوده.
  • Like 5
لینک به دیدگاه
میخوام یک سوال بپرسم و دوست دارم نظر شما دوستان رو در این مورد بدونم...

خودم هم بعدا نظرم رو در این مورد میگم...

حالا سوال این هست...

آیا به نظر شما همه ی افراد جامعه باید اجازه ی تولید مثل رو داشته باشند ؟

آیا تولید مثل باید به عنوان حق هر انسانی در جامعه وجود داشته باشه ؟

اگر بله ؟ چرا ؟

اگر خیر چه کسانی باید این اجازه رو داشته باشند ؟

چه کسانی باید مشخص کنند که فردی باید اجازه ی تولید مثل داشته باشه یا خیر ؟

چه فاکتور هایی رو باید افراد داشته باشند تا اجازه ی تولید مثل به اونها داده بشه ؟

به نظر شما کنترل تولید مثل در انسان ها چه مشکلاتی رو میتونه برای جامعه به همراه بیاره ؟

چه فوایدی رو میتونه داشته باشه ؟

موضوعو که دیدم قبل از اینکه بدونم مال شماس یاد هیتلر افتادم !

• Like 6
لینک به دیدگاه

آواتارت روت تاثیر گذاشته ها :icon_pf (34):

در صورتی که فرد یا افرادی بدون دارا بودن شرایط بالا بچه دار بشند به اون کودک شناسنامه نخواهند داد... پدر و مادر در صورتی که کار دولتی داشته باشند از کار بی کار خواهند شد... فرزند و پدر و مادر از بیمه های دولتی محروم میشند و فرزند اونها اجازه ی تحصیل نخواهد داشت... در صورتی که این عمل تکرار بشه اون خانواده از کشور اخراج خواهند شد...
نظرت در مورد کشتن آدمای ضعیف از نظر جسمانی و هوشی چیه تا یک نسل نیرومند بسازیم؟:banel_smiley_4:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
آواتارت روت تاثیر گذاشته ها :icon_pf (34):

نظرت در مورد کشتن آدمای ضعیف از نظر جسمانی و هوشی چیه تا یک نسل نیرومند بسازیم؟:banel_smiley_4:

اگر قوانین یک کشور به اندازه ی کافی سنگین و سخت باشند و بهشون به دقت عمل بشه کسی توان دیگه سرپیچی نداره... چنین قوانینی لازم هست در کشور وجود داشته باشه...

با این کار خود به خود افراد ضعیف و ناتوان تولید مثل نخواهند کرد... اونوقت دیگه اینقدر معتاد و بنگی و گدا و ولگرد و کودک بی سرپرست و کودک کار نداریم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگر قوانین یک کشور به اندازه ی کافی سنگین و سخت باشند و بهشون به دقت عمل بشه کسی توان دیگه سرپیچی نداره... چنین قوانینی لازم هست در کشور وجود داشته باشه...

با این کار خود به خود افراد ضعیف و ناتوان تولید مثل نخواهند کرد... اونوقت دیگه اینقدر معتاد و بنگی و گدا و ولگرد و کودک بی سرپرست و کودک کار نداریم...

به نظر من قانون در این زمینه نمیتونه خیلی کمک کنه

نمونش کشور چین

یک فرزندیه

اما با روشهای پزشکی به دوقلو زایی رو اوردن که از نظر قانونی مشکلی نباشه

یه وقتایی هم خانواده های خیلی بافرهنگ فرزنداشون دچار اعتیاد و بزه میشن

و زیاد دیدیم از یه خانواده بیسواد یه نابغه به وجود میاد

پس حرف شما نمیتونه درست باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

درست نیست برادر من ؛ شما به عنوان دولت حق نداری جلوی بچه دار شدن ملت رو بگیری ، مردم بچه دار که شدن تو برو ببین اگه نمیتونن بزرگش کنن شرایط رو براشون محیا کن ؛ اگه بازم نمیتونن بگیر ازشون و خودن بزرگ بکن و واسه تولد بچه بعدی این قوانین سرسخت رو بزار ؛ اگه دوباره بچه دار شدن هرکاری میخوای بکن ، وازکتومی بکون ، اصلا ببرش ؛ اما همه لااقل 1 بار رو حقشون هست ؛ همه باید احساس پدر و مادر بودن رو تجربه بکنن

• Like 8
لینک به دیدگاه
درست نیست برادر من ؛ شما به عنوان دولت حق نداری جلوی بچه دار شدن ملت رو بگیری ، مردم بچه دار که شدن تو برو ببین اگه نمیتونن بزرگش کنن شرایط رو براشون محیا کن ؛ اگه بازم نمیتونن بگیر ازشون و خودن بزرگ بکن و واسه تولد بچه بعدی این قوانین سرسخت رو بزار ؛ اگه دوباره بچه دار شدن هرکاری میخوای بکن ، وازکتومی بکون ، اصلا ببرش ؛ اما همه لااقل 1 بار رو حقشون هست ؛ همه باید احساس پدر و مادر بودن رو تجربه بکنن

هر چی می کشیم از این احساسه فقط.........:icon_pf (34):

یعنی برای این که کسی این حس خوشایند رو تجربه کنه باید زندگی دیگری به بازی گرفته بشه؟؟؟؟

من دیدگاه خودمو درباره نسل بشر و تولیدمثل دارم که جاش اینجا نیست ولی

این دیگه خیلی به نظرم ظالمانه و غیرمنطقی میاد. شما میخواین از بچه حمایت کنین؟ این که میشه نقض حقوق بشری که الان اومده و دست خودش هم نبوده.

آره حرفت درسته. ولی مطمئن باش این تو کوتاه مدته. یعنی این سختی و ظالمانه به نظر رسیدنش رو می گم.

توی دراز مدت و گذشت سال ها اون جایی که احساس کم رنگ می شه این کار شاید خیلی منصفانه تر هم به نظر برسه.

بعدش هم یه نکته ای کلا..........نمی دونم چرا همه جبهه می گیرن. همه که می گم نه فقط بچه های این جا. در کل.

قرار نیست حق طبیعی از کسی گرفته بشه. قرار نیست اتفاق ناجوانمردانه ای بیفته.

فقط داره گفته می شه یه عده واقعا این صلاحیت رو ندارن. نمی دونم آیا ما هم واقعا از درون احساس می کنیم این صلاحیت رو نداریم که تند برخورد می کنیم؟؟؟

فقط داره گفته می شه که عده ای که اعتیاد یا مشکلات جسمی و ژنتیکی یا مشکلات روحی دارن باید دست نگه دارن! که حالا یا این مشکلات غیرقابل حل اند مثل بیماری ایدز! یا قابل حل مثل خیلی از بیماری های جسمی یا روحی روانی..........که با گذروندن دوره هایی شاید حتی قابل حل بشند...........قرار نیست کنکور بچه دار شدن برگزار بشه..........مسئله این قدر هم پیچیده نیست

• Like 5
لینک به دیدگاه
هر چی می کشیم از این احساسه فقط.........:icon_pf (34):

یعنی برای این که کسی این حس خوشایند رو تجربه کنه باید زندگی دیگری به بازی گرفته بشه؟؟؟؟

ببینید این طبیعته ، دست منو شما که نیست! اگه من خدا بودم اون دنیا اول بابا ننه بچه رو بهش نشون میدادم میگفتم میخوای به دنیا بیای یا نه! بیل گیتس الان میتونه مطمئن باشه که 10 سال دیگه یک معتاد کارتون خواب نیست؟ پس هیچکس نباید بچه بیاره چون ممکنه تو آنده همه چی عوض بشه و آینده بچه اش خراب بشه!

بعدش احساس مگه کم چیزیه؟ یک معتاد بنگیه عوضی هم 1 بار به دنیا میاد و 1 بار میمیره ، نباید این حق رو ازش گرفت ، بچه دار شدن یک لطف الهی هست که به اون اعطاء شده ، اگه تونست از این نعمتی که بهش دادن مراقبت بکنه که هیچ ، اگه نه ازش میگیرنش و جلوی تکرارش رو میگیرن

کار دولت چیه پس اگه نباید مواظب کودکان بد سرپرست باشه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه... منظور عمل تولید مثل و دوران بارداری نیست...

در مورد اونها قوانین وجود داره... مشکل بعد از تولد کودک هست... مخصوصا در سال های اولیه...

سوال من اینه که آیا همه باید اجازه داشته باشند که کودکی رو به دنیا بیارند و از اون نگهداری کنند ؟

چه قوانینی وجود داره؟:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه همه نباید بچه دار بشوند

اون عده که کودک آزاری میکنند واقعا لیاقت ندارند که بچه دار بشوند.......باید دستگاه تولید مثلشونو از کار انداخت تا عقده های روانیشونو نتونند سر یک طفل معصوم خالی کنند........

سؤاستفاده گرا نباید بتونند تولید مثل کنند....

خیلی موارد نمیشه تشخیص داد طرف در آینده کودک آزار میشه یا نه

اینطوری که باید همه رو فرستاد قبل ازدواج یه دوره روانپزشکی تحت نظارت

خیلی از افراد هم به خاطر ضعف شخصیتی و توان تحمل مشکلات هست که دوره هایی دچار روان پریشی میشند

• Like 2
لینک به دیدگاه

آره حرفت درسته. ولی مطمئن باش این تو کوتاه مدته. یعنی این سختی و ظالمانه به نظر رسیدنش رو می گم.

توی دراز مدت و گذشت سال ها اون جایی که احساس کم رنگ می شه این کار شاید خیلی منصفانه تر هم به نظر برسه.

بعدش هم یه نکته ای کلا..........نمی دونم چرا همه جبهه می گیرن. همه که می گم نه فقط بچه های این جا. در کل.

قرار نیست حق طبیعی از کسی گرفته بشه. قرار نیست اتفاق ناجوانمردانه ای بیفته.

فقط داره گفته می شه یه عده واقعا این صلاحیت رو ندارن. نمی دونم آیا ما هم واقعا از درون احساس می کنیم این صلاحیت رو نداریم که تند برخورد می کنیم؟؟؟

فقط داره گفته می شه که عده ای که اعتیاد یا مشکلات جسمی و ژنتیکی یا مشکلات روحی دارن باید دست نگه دارن! که حالا یا این مشکلات غیرقابل حل اند مثل بیماری ایدز! یا قابل حل مثل خیلی از بیماری های جسمی یا روحی روانی..........که با گذروندن دوره هایی شاید حتی قابل حل بشند...........قرار نیست کنکور بچه دار شدن برگزار بشه..........مسئله این قدر هم پیچیده نیست

ببین من خودم مخالفم که هر موجودی که شکل آدم رو داره بیاد بچه دار بشه. من شک ندارم که هرکسی لیاقت بزرگ کردن بچه رو نداره ولی این که به بچه ای که پدر و مادرش صلاحیت ندارن اجازه تحصیل ندیم رو هیچ جور نمیشه توجیه کرد. اگر پدر و مادرش بی کار بشن که از قبل هم وضع بدتر میشه.به نظر من در این مورد شما دارین احساسی برخورد میکنین. محروم کردن یه آدم بیگناه (که در اومدنش به این دنیا نقشی نداشته) از حقوق اولیه یه انسان، راهکار درستی نیست. اینکه جور نفهمی یه نفر رو یه آدم دیگه بکشه، همیشه ظالمانه هست و خواهد بود .

• Like 5
لینک به دیدگاه
منم نميگم زوري كه!

ولي خب توصيه وار فكر مي كني تاثيري هم داره؟؟

كسي به حرف گوش ميده؟

مشكلي حل ميشه؟

به شمای نوعی چه ربطی داره اصلا کسی توی خصوصی ترین روابط خودش چی کار میخواد کنه؟

شمای نوعی کی هستی که بخوای برای بقیه توی این مورد تعیین تکلیف کنی؟

همیشه که همه چیز نمیتونه گل و بلبل باشه. جامعه همیشه مقداری از توانش رو برای موارد خاص باید کنار بگذاره. موارد خاص همیشه هست...

اصلا کسی حق همچین کاری رو نداره.

حتی طرف اگر معتاد باشه.

ایدزی باشه.

عواقب کارشو خودش میدونه.

من موندم تو کار جماعت ایرونی که چرا فکر میکنن از بقیه برترن تو فکر کردن! اصلا به کسی چه ربطی داره طرف تو خونه ی خودش چیکار میخواد بکنه؟

میتونی توصیه کنی. میتونی پیشنهاد بدی، میتونی هشدار بدی، اما *** یک زوج به کسی چه ربطی داره؟

اصلا کی میدونه بعد از تولد بچه چی میشه؟

در هر صورت شما نمیتونی توی خصوصی ترین روابط یک فرد دخالت کنی...

اصلا مگه میتونی جلوی کسی رو تو این کار بگیری؟

مگه اینکه عقیمش کنی...

یا زندانیش کنی...

ناقص سازی جنسی دختران توی قبایل آفریقایی مصداق بارز همینه...

یه وقت دیدی توی دولت های استبدادی مثلا افراد غیرمسلمان حق تولید مثل ندارند!

معیارهای این کار رو چه کس تعیین میکنه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

بله حق هر انسانیه و تنها کسی که میتونه تشخیص بده لیاقتش رو داره یا نه

خیلی نمیدونن ایندشون چیه شاید الان بتونن و بچه دار بشن ولی بعدا مشکل پیدا کنن

باید سازمانی باشه تا به وضعیت کودکان نظارت کنه و خانواده هایی که مشکل چه اقتصادی چه روانی دارن حق حضانتشون لغو بشه وگرنه جلوی تولید مثل رو نمیشه گرفت

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...