Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم همه حقشو دارن....فقط به شرط تعهد و تشکیل یک خانواده. قانون هم گویا همینو میگه... منظورم تولید مثل نبود البته... منظور این بود که آیا هر فردی میتونه بچه دار بشه و از اون بچه نگهداری کنه ؟ آیا صلاحیت دارند همه ی افراد ؟ آیا باید به همه این اجازه رو داد ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ منهی بیماری های روحی و روانی خاص ، بقیه همه حق تولید مثل دارند به نظر من ، و باید یک نظارتی روی این موضوع باشه ، که طرف بچه اش رو درست بزرگ بکنه ، و اگه تایید شد که صلاحیت نگه داری بچه رو نداره ، بچه ازش گرفته بشه و جرایم سنگینی برای دوباره بچه دار شدنش تعیین بشه مگر اینکه صلاحیت خودش رو ثابت بکنه. بزرگ کردن بچه خیلی مهمه و باید همیشه تحت نظر داشت این فرآیند رو ، البته منظور دخالت در تربیت بچه نیستا ، وگر تو کشوری که توش هستیم دولت مجبور میکنه همه بچه ها حافظ کل قرآن به بار میان ، فقط باید جلو لطمه دیدن بچه رو گرفت 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ اینکه یه سری طبق نظر شخصی خودشون تصمیم بگیرند برای یکی که ضعیفتره و اجبارش کنن به کاری و حق طبیعیشو بگیرند درست نیست مثلا از نظر بعضی ها الان ما لیاقت خیلی چیزا رو نداریم و در صورتی که حقمونه، ازمون گرفتنش...ولی ناراضیم (مسائل سیاسی اجتماعی و ... ) اونم مثل همین میشه شما ممکنه فردی معتاد باشید و فکر کنید که صلاحیت نگهداری از یک کودک رو دارید... آیا صرفا به دلیل اینکه شما فکر میکنید صلاحیت دارید باید به شما اجازه بدند ؟ همینطور شما ممکنه فکر کنید که رانندگی بلد هستید و دیگه نیازی به گواهینامه ندارید... آیا صرفا به دلیل اینکه شما اینطور فکر میکنید باید به شما اجازه ی رانندگی کردن داده بشه ؟ اگر اینطور که شما به مسئله نگاه میکنید به تمام مسائل مختلف جامعه نگاه کنید قانون رو باید مخل آزادی ها دونست... در این صورت شما پشتیبان و مبلغ یک جامعه ی آنارشیستی هستید که خودش باید با منطق خودش بدون دخل و تصرف قانون به جلو بره و خیلی زود چنین جامعه ای از هم میپاشه... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین... منظور من همین بود... منظور از تولید مثل خود عمل تولید مثل نیست... منظور نگهداری اون بچه هست... آیا به نظر شما همه باید اجازه ی این رو داشته باشند ؟ این نگهداری شامل زمان بارداری هم میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی از دوستان برای نظراتشون... البته تولید مثل حق هر فردی هست و باید آزاد باشه... در این هیچ شکلی نیست... ولی این در صورتی هست که بچه دار شدن برای جامعه خرجی بر نداره... کسی که بچه دار میشه نه تنها نسبت به فرزندانش متعهد هست بلکه نسبت به جامعه هم متعهد میشه... این دیگه بحث آزادی رو نمیپذیره... من فکر میکنم که برخی دوستان معیار های لازم برای حق تولید مثل رو خیلی سطح پایین دسته بندی کردند... از نظر من مواردی که بهشون اشاره شد خیلی خیلی ابتدایی هستند... کودکانی که با مشکلات مختلف رو به رو هستند در خانواده هایی زندگی میکنند که بیشتر اون معیار هایی رو که دوستان فرمودند رو دارند... با این حال مورد سوء استفاده قرار میگیرند... آزار میبینند... دچار مشکلات مختلف روانی میشند و حتی در خیلی موارد دچار کمبود های فیزیولوژیک هستند... افرادی که در این شرایط بزرگ میشند برای جامعه خطرناک هستند... ما برای ازدواج به خیلی مسائل توجه میکنیم... در صورتی که ازدواج در مقابل تولید مثل مسئله ی خیلی خیلی ساده تری هست... چطور باید به افراد به این راحتی اجازه بدیم که بتونند هر زمان و در هر شرایطی که میل داشتند تولید مثل کنند و جان و آینده ی فرد دیگری رو به خطر بندازند ؟ از نظر بنده این مسئله که معیار های لازم برای تولید مثل غیر قابل اندازه گیری هستند کاملا نادرست هست... به نظر من به راحتی میشه مشخص کرد که چه افرادی میتونند تولید مثل کنند و چه افرادی نباید تولید مثل کنند... یک مرد معتاد و یک زن .... هم فکر میکنه باید فرزندی داشته باشه... و اگر بهش بگید که نباید فرزندی داشته باشی در جواب شما همین حرف رو میزنه که این حق من هست و زندگی شخصی من و من میتونم مشخص کنم... ولی این برای جامعه بسیار خطرناک هست و ربطی به حق افراد و کانون خانواده و زندگی شخصی نداره... منظور من در این تاپیک این بود که یک سیستم دولتی رو برای این مسئله بررسی کنیم... مسلما این سیستم در جامعه ی ما وجود نداره... در جوامع دیگر هم این مسئله تازه داره در موردش بحث میشه... الان نمیتونم با جزئیات توضیح بدم و حرفم رو خوب بیان نکردم... ولی فردا در مورد این مسئله بیشتر بحث میکنیم... کاملا موافقم. واقعیتش این نظر منم قبلا بوده و الانم هست. اما خوب جرئت بیان کردن می خواد که شما داشتی. به این خاطر که حرف هایی پشت سر این سوال در میاد. البته این مسئله خاص ایران نیست. هیچ کجای دنیا هم چنین منعی وجود نداره. من اگر خودم یک روز مسئول بشم!! قانونای سختی رودر این مورد وضع می کنم!!! نمونش این که کلاس هایی رو ترتیب می دم که اگر کسی موفق به گذروندن و البته قبولی در اون ها نشه شناسنامه برای بچش صادر نشه. و البته چن مورد دیگه........... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ این نگهداری شامل زمان بارداری هم میشه؟ نه... منظور عمل تولید مثل و دوران بارداری نیست... در مورد اونها قوانین وجود داره... مشکل بعد از تولد کودک هست... مخصوصا در سال های اولیه... سوال من اینه که آیا همه باید اجازه داشته باشند که کودکی رو به دنیا بیارند و از اون نگهداری کنند ؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ از نظر من باید موارد زیر قبل از بچه دار شدن فرد بررسی بشه : بعد از بچه دار شدن افراد باید تحت نظر قرار بگیرند... توان مالی خانواده برای تامین نیاز های فرد، تایین حداقل های مالی برای کودک که باید حتما در هر شرایطی خانواده توان تامین آن را داشته باشد... در حقیقت تامین تمام نیاز های فیزیولوژیک سلامت روانی کامل خانواده (پدر و مادر) عدم اعتیاد پدر و مادر ثبات نسبی رابطه ی پدر و مادر و در نتیجه پایین تر آوردن احتمال طلاق در سنین پایین کودک تولید مثل باید حداقل سه تا پنج سال بعد از ازدواج صورت بگیرد (به غیر از شرایط خاص) پدر و مادر نباید جزو تند رو های مذهبی باشند عدم ابتلای هر یک از والدین به بیماری های خونی یا قابل انتقال خطرناک که به هر شکلی (از جمله dna ) شرکت و قبولی در کلاس های روانشانسی و بهداشت روانی کودک شرکت و قبولی در کلاس های کنترل رفتار و کنترل خشم والدین پتانسیل قبل از تولید مثل برای داشتن تمامی این موارد آزمایش بشند و در صورتی که تمامی این موارد رو داشتند میتونند بجه دار بشند... ولی تنها یک فرزند... در صورتی که بیشتر از یک فرزند باشه باید شرایط دیگری رو داشته باشند... در صورتی که فرد یا افرادی بدون دارا بودن شرایط بالا بچه دار بشند به اون کودک شناسنامه نخواهند داد... پدر و مادر در صورتی که کار دولتی داشته باشند از کار بی کار خواهند شد... فرزند و پدر و مادر از بیمه های دولتی محروم میشند و فرزند اونها اجازه ی تحصیل نخواهد داشت... در صورتی که این عمل تکرار بشه اون خانواده از کشور اخراج خواهند شد... اینها چیزهایی بود که الان به ذهنم رسید و فکر میکنم باید وجود داشته باشه... چیزهای دیگری هم هست... 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ کاملا موافقم.واقعیتش این نظر منم قبلا بوده و الانم هست. اما خوب جرئت بیان کردن می خواد که شما داشتی. به این خاطر که حرف هایی پشت سر این سوال در میاد. البته این مسئله خاص ایران نیست. هیچ کجای دنیا هم چنین منعی وجود نداره. من اگر خودم یک روز مسئول بشم!! قانونای سختی رودر این مورد وضع می کنم!!! نمونش این که کلاس هایی رو ترتیب می دم که اگر کسی موفق به گذروندن و البته قبولی در اون ها نشه شناسنامه برای بچش صادر نشه. و البته چن مورد دیگه........... مرسی... این مسئله مدت هاست که ذهن من رو مشغول کرده... هر بار که یک کودک رو میبینم که داره توی خیابون دست فروشی میکنه یا گدایی میکنه با خودم فکر میکنم واقعا آیا این روش درسته ؟ آیا صرفا به دلیل اینکه دو نفر دارای اعضای جنسی هستند باید تولید مثل کنند ؟ این آیا قانون حیوانی نیست ؟ این احمقانه و ابتدایی نیست ؟ چه کسی جواب گوی مشکلات میشه وقتی پدر و مادری فرزندی دارند که نمیتوانند اون رو درست تربیت کنند یا حتی نیاز های ابتدایی اون رو برآورده کنند... من هم مثل شما اگر روزی جایگاهی داشتم قوانینی رو مشخص میکردم که هر کسی نتونه تولید مثل بکنه... 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ از نظر من باید موارد زیر قبل از بچه دار شدن فرد بررسی بشه : بعد از بچه دار شدن افراد باید تحت نظر قرار بگیرند... توان مالی خانواده برای تامین نیاز های فرد، تایین حداقل های مالی برای کودک که باید حتما در هر شرایطی خانواده توان تامین آن را داشته باشد... در حقیقت تامین تمام نیاز های فیزیولوژیک سلامت روانی کامل خانواده (پدر و مادر) عدم اعتیاد پدر و مادر ثبات نسبی رابطه ی پدر و مادر و در نتیجه پایین تر آوردن احتمال طلاق در سنین پایین کودک تولید مثل باید حداقل سه تا پنج سال بعد از ازدواج صورت بگیرد (به غیر از شرایط خاص) پدر و مادر نباید جزو تند رو های مذهبی باشند عدم ابتلای هر یک از والدین به بیماری های خونی یا قابل خطرناک که به هر شکلی (از جمله dna قابل انتقال به کودک باشد) شرکت و قبولی در کلاس های روانشانسی و بهداشت روانی کودک والدین پتانسیل قبل از تولید مثل برای داشتن تمامی این موارد آزمایش بشند و در صورتی که تمامی این موارد رو داشتند میتونند بجه دار بشند... ولی تنها یک فرزند... در صورتی که بیشتر از یک فرزند باشه باید شرایط دیگری رو داشته باشند... در صورتی که فرد یا افرادی بدون دارا بودن شرایط بالا بچه دار به اون کودک شناسنامه نخواهند داد... پدر و مادر در صورتی که کار دولتی داشته باشند از کار بی کار خواهند شد... فرزند و پدر و مادر از بیمه های دولتی محروم میشند و فرزند اونها اجازه ی تحصیل نخواهد داشت... در صورتی که این عمل تکرار بشه اون خانواده از کشور اخراج خواهند شد... اینها چیزهایی بود که الان به ذهنم رسید و فکر میکنم باید وجود داشته باشه... چیزهای دیگری هم هست... :icon_gol::icon_gol: اون دو مورد خیلی مهم ترن. چون غیر ملموس ترن. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ توان مالی خانواده برای تامین نیاز های فرد، تایین حداقل های مالی برای کودک که باید حتما در هر شرایطی خانواده توان تامین آن را داشته باشد... در حقیقت تامین تمام نیاز های فیزیولوژیک مخالفم ، کسی رو نباید به خاطر فقر از این حق طبیعی منع کرد ، اگر همچین خانواده ای بچه دار شد ( با محدودیت مثلا یک یا 2 بچه نه 11 تا) دولت باید کمک مادی برای بزرگ کردن بچه بکنه و مطمئن بشه برای بچه صرف میشه اون کمک ها 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مخالفم ، کسی رو نباید به خاطر فقر از این حق طبیعی منع کرد ، اگر همچین خانواده ای بچه دار شد ( با محدودیت مثلا یک یا 2 بچه نه 11 تا) دولت باید کمک مادی برای بزرگ کردن بچه بکنه و مطمئن بشه برای بچه صرف میشه اون کمک ها مسلما این مسئله هست... یعنی اگر فردی تمامی اون موارد رو داشته باشه ولی توان مالی کافی (با استاندار های ما) رو نداشته باشه مسلما دولت باید کمک بکنه... ولی توان دولت برای تامین نیاز های یک خانواده محدود هست... به هر حال باید حداقل هایی رو داشته باشند اون افراد... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol:اون دو مورد خیلی مهم ترن. چون غیر ملموس ترن. مرسی مریم خانوم عزیز... از نظر من هم از مهم ترین موارد هستند... نبود این دو میتونه آینده ی یک کودک رو به کلی نابود کنه... 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی... این مسئله مدت هاست که ذهن من رو مشغول کرده... هر بار که یک کودک رو میبینم که داره توی خیابون دست فروشی میکنه یا گدایی میکنه با خودم فکر میکنم واقعا آیا این روش درسته ؟ آیا صرفا به دلیل اینکه دو نفر دارای اعضای جنسی هستند باید تولید مثل کنند ؟ این آیا قانون حیوانی نیست ؟ این احمقانه و ابتدایی نیست ؟ چه کسی جواب گوی مشکلات میشه وقتی پدر و مادری فرزندی دارند که نمیتوانند اون رو درست تربیت کنند یا حتی نیاز های ابتدایی اون رو برآورده کنند... من هم مثل شما اگر روزی جایگاهی داشتم قوانینی رو مشخص میکردم که هر کسی نتونه تولید مثل بکنه... البته من به شما پیشنهاد می کنم این موضوع رو به غیر این جا تا زمانی که خودتون توانایی اجراییش رو ندارید مطرح نکنید........ چرا که یا متهم می شید به این که از سر شکم سیری و بیکاری این حرف رو می زنید یا این که حتما مشکلات شدیدی داخل خانواده دارید و به فکر چاره افتادید ( هر دو این اتهامات وقتی من یک بار توی یک جمع !! این مسئله رو عنوان کردم غیر مستقیم به من زده شد!!!!!) توی دورانی که خیلی ها توی توهم به سر می برن و وقتی مجردن به فکر این هستن که چن تا بچه داشته باشن و در رویا پردازی اسم هم براشون انتخاب می کنند!! این حرف ها خیلی مسخره به نظر می رسه. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ این دیگه ته دیکتاتوریه! چرا همه ی انسان ها نباید تولید مثل داشته باشند؟ اگر مشکل جسمی یا فرهنگی دارن که باعث بوجو اومدن موجودی ناقص میشه یا ممکنه بچه تو مشکل بزرگ شه ، بهتره که توصیه وار بهشون گفته بشه که اینکارو نکنن! در تمامی جوامع توصیه وار به همه ی مردم گفته میشه که چه چیزهایی رو باید داشته باشند تا بتونند یک کودک رو به درستی بزرگ کنند و اون رو تربیت کنند... همینطور در بیشتر جوامع به مردم گفته میشه که "فرزند کمتر زندگی بهتر"... با این حال پدر و مادر معتادی 11 فرزند دارند... با این حال 90 درصد پدر و مادر ها از سلامتی روانی و صلاحیت کافی برای نگهداری از یک کودک برخوردار نیستند... با این حال خیلی از کودکان در سنین پایین مورد آزار جسمی قرار میگیرند... تقریبا تمامی کودکان در سنین پایین دارای ناهنجاری های روانی که از رفتار والدین و محیط خانواده سرچشمه میگیره هستند... خیلی از کودکان در خانواده های از سوء تغذیه رنج میبرند... مطمئن باشید که توصیه وار مطرح کردن چنین مسئله ی مهمی کار به جایی نخواهد برد... برخورد باید به شدتی باشه که هیچ فردی هرگز به خودش اجازه نده تا زمانی که صلاحیت های کافی رو نداره فرد دیگری رو به این دنیای کثیف وارد کنه... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ البته من به شما پیشنهاد می کنم این موضوع رو به غیر این جا تا زمانی که خودتون توانایی اجراییش رو ندارید مطرح نکنید........چرا که یا متهم می شید به این که از سر شکم سیری و بیکاری این حرف رو می زنید یا این که حتما مشکلات شدیدی داخل خانواده دارید و به فکر چاره افتادید ( هر دو این اتهامات وقتی من یک بار توی یک جمع !! این مسئله رو عنوان کردم غیر مستقیم به من زده شد!!!!!) توی دورانی که خیلی ها توی توهم به سر می برن و وقتی مجردن به فکر این هستن که چن تا بچه داشته باشن و در رویا پردازی اسم هم براشون انتخاب می کنند!! این حرف ها خیلی مسخره به نظر می رسه. مرسی مریم خانوم... حرفت رو کاملا قبول دارم و خودم هم همیشه دیدم... به من هم از این حرفها زنده شده... اتفاقا در موارد دیگری هم همین ها رو بهم گفتند... من برای نظر دیگران ارزش زیادی قائل نیستم... من این مسئله رو در این تاپیک عنوان کردم که در مقابل برخی مسائل دیگری که در تاپیک های دیگه گفتم و خودت هم دیدی هیچی نیست... حداقل مسئله ای که اینجا عنوان شد جان من رو در خطر قرار نمیده... حالا که در این تاپیک این حرف ها زده شد بهتره این رو هم بگم که 90 درصد مردم احمق هستند... هر زمان که دیدید در اکثریت قرار دارید به شدت به تفکر خودتون شک کنید... مثال های نقضی در این مورد میشه آورد ولی 99 درصد مواقع این مسئله حاکم هست... دوستان منم همیشه به فکر پدر شدن و مادر شدن هستند و دوست دارند یک دو جین بچه داشته باشند... در صورتی که صبح ها نمیتونند حتی جوراب هاشون رو پیدا کنند... :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ این دیگه چه حرفیه ... هرکسی میتونه بچه دار بشه قواعد خاصی داره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ این دیگه چه حرفیه ... هرکسی میتونه بچه دار بشه قواعد خاصی داره؟؟؟؟ بله... قواعد خاصی داره... کی گفته هر کسی صلاحیت نگهداری از یک کودک رو داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بله... قواعد خاصی داره... کی گفته هر کسی صلاحیت نگهداری از یک کودک رو داره ؟ من خبر ندارم کی گفته ....حالا میشه فواعدشو بگی ... لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من خبر ندارم کی گفته ....حالا میشه فواعدشو بگی ... توی همین تاپیک در موردش صحبت شد دوست من... مگر نخوندی ؟ کسی چیزی نگفته... ما داریم در این مورد صحبت میکنیم... لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ توی همین تاپیک در موردش صحبت شد دوست من... مگر نخوندی ؟ کسی چیزی نگفته... ما داریم در این مورد صحبت میکنیم... ببیند دوست عزیز این مسئله هیچ وقت به جوابی که شما میخاهید نمیرسه.... شما درست گفتید که کودکان خیابانی ..آیا شما فکر کردین اینان بچه های خودشان هستن یا بچه های کس دیگر که به زور به این کار عادت شده اند؟؟؟ اگر به گفته شما ایم کار عملی بشه ...چه ارگانی و نهادی باید به این کار بررسی کند؟؟ آیا دولت و حکومت زیر سوال نمیرن ؟؟ حقوق بشر چه؟؟؟ اگر به گفته شما این کار عملی بشود ..پس از این به بعد در هر خانه ای که وضع مالی درستی ندارد باید یک مامور قرار گذاشته شود تا خدا نکرده بچه به دنیا نیاید این بحث بیهوده است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده