Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ فرشته نخست بار بر کالیفرنیای آمریکا فرود آمد. مردی را دید که در خیابان قدم میزند. گفت ای مرد، حاجت چه داری تا روا کنم از برای تو؟ مرد گفت: خانه ای بزرگ میخواهم. ماشینی بسیار بزرگ و مقدار زیادی پول. آنقدر که هر چه خرج کنم به پایان نرسد... خواسته مرد مستجاب شد. فرشته بر سر اروپا چرخی زد و بر روی پاریس فرود آمد. زنی را پیدا کرد. آرزوی زن را پرسید. زن گفت: مردی میخواهم زیبا رو. و لباسی که هیچ زنی تا کنون نپوشیده باشد. و عطری که هیچ انسانی تا کنون نبوییده باشد... خواسته زن مستجاب شد. فرشته به قاره آسیا روان شد و از قضا در میانه یکی از کویرهای ایران فرود آمد. مردی را دید نشسته در کپر خود. تنها و بی کس. پرسید: ای مرد چه میخواهی از من؟ مرد گفت: آرزویی ندارم. من به آنچه دارم راضیم. فرشته به حال او غصه خورد. ساعتی آنجا ماند و دوباره پرسید: مرد! آرزویی بکن! مرد گفت: راضیم و چیزی نمیخواهم. هر چه فکر میکنم چیز خاصی به ذهنم نمیرسد. فرشته ناامیدانه پرگشود. اما در آخرین لحظات مرد گفت: برگرد. صبر کن! فرشته خوشحال شد و گفت: آرزویی به خاطرت آمد؟ گفت: بله! کمی آن طرف تر، پیرمردی دیگر است که در کپر خود نشسته و یک بز هم دارد. برای من سخت است که او بز داشته باشد و من نداشته باشم، سر راهت آن بز را خفه کن... ---------------- بیاین دعوا کنید، بگید نیستیم دروغ میگن... میخوان ایرونی ها رو خراب کنن. اما من فکر کنم ویژگی غالب اکثر ایرانی ها هست. 37 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ می دونی چرا ؟ چون ما از هم می ترسیم یعنی از پیشرفت همدیگه می ترسیم تلاش نمی کنیم که بهترین باشیم. در عوض تلاش می کنیم که بقیه از ما بهتر نباشن. 16 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ این نشات گرفته از عقده حقارته؟ ماها واقعا عقده حقارت داریم؟ 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ دعوا نداريم كه! هستيم همينجوري تا يكي يه پيشرفتي مي كنه حرصمون ميگيره يا زندگيشو به هم ميريزيم...يا پشت سرش بد ميگيم نميدونيم كه پيشرفت تك تك افراد به معني پيشرفت كل جامعس! 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ این نشات گرفته از عقده حقارته؟ماها واقعا عقده حقارت داریم؟ یه بنده خدایی اومد تو تلویزیون گفت ایرونی ها همه شون عقده دارن، بدبختو شستن گذاشتن کنار. نگو این حرفو توام میشورنا... 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ اخرش چقد بد بود:icon_pf (34): چی میشد بگه یه بزم به من بده عینهو فیلم ستایش! 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ یه بنده خدایی اومد تو تلویزیون گفت ایرونی ها همه شون عقده دارن، بدبختو شستن گذاشتن کنار. نگو این حرفو توام میشورنا... نگرانی منی یا تاپیک؟ !!!! اون بنده خدا همیشه حرفاش واسه عده ای گرون تموم می شده. یا هر جا که به مذاقشون خوش نیومده انگ فمینیست بودن بهش زدن یا ......... من که نگاهش رو در خیلی از موارد قبول دارم. گذشته از ایشون من جدی سوال پرسیدم. یا شایدم نمی دونم نظرم رو گفتم. به هر حال هر موضوعی علتی داره. این موضوع هم چون چیزی بوده که همیشه برام سوال بوده، ساده ترین علتش این به نظرم میاد. یعنی واقعا ماها عقده ای هستیم؟ از کمبودی رنج می بریم؟ به قول معروف چشم و دل سیر نیستیم؟ بحث جالبیه به شرط این که نتیجه جالبی هم گرفته بشه. نه این که دست آخر برسیم به این که باید فرهنگ سازی کنیم و باید از خودمون شروع کنیم طبق روال معمول !! 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ عینهو فیلم ستایش! ننگ بر این ستایش... یه بار دیگه از ستایش حرف بزنیا ... :w888: 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ نگرانی منی یا تاپیک؟ !!!!اون بنده خدا همیشه حرفاش واسه عده ای گرون تموم می شده. یا هر جا که به مذاقشون خوش نیومده انگ فمینیست بودن بهش زدن یا ......... من که نگاهش رو در خیلی از موارد قبول دارم. گذشته از ایشون من جدی سوال پرسیدم. یا شایدم نمی دونم نظرم رو گفتم. به هر حال هر موضوعی علتی داره. این موضوع هم چون چیزی بوده که همیشه برام سوال بوده، ساده ترین علتش این به نظرم میاد. یعنی واقعا ماها عقده ای هستیم؟ از کمبودی رنج می بریم؟ به قول معروف چشم و دل سیر نیستیم؟ بحث جالبیه به شرط این که نتیجه جالبی هم گرفته بشه. نه این که دست آخر برسیم به این که باید فرهنگ سازی کنیم و باید از خودمون شروع کنیم طبق روال معمول !! نمیدونم چقدر روی بحث قبیله ای زندگی کردن ما که نمودش هنوز هم توی ما ایرانی ها هست (پارتی بازی) مطالعه داری یا اصلا قبول داری. نمیدونم بحث جنگ حیدری و نعمتی ها رو چقدر میدونی... نمیدونم چقدر میدونی که مسلمونای ایرونی تو مسجد محله ی دیگه ای نماز نمیخوندن. نمیدونم میدونی که تو یه شهر هر محله ای واسه خودش برج و بارو و دروازه داشته. نمیدونم میدونی که توی هر شهر ، هر محله بیشتر از اینکه با محله بغلی اش رابطه داشته باشه با ریشه آبا و اجدادیش تو دهاتشون رابطه داره... میبینی که روابط اجتماعی ما بر اساس خویشاوندی و جنگ قوم و قبیله ای بنا گذاشته شده! ما یه همچین ریشه هایی داریم. 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چقدر روی بحث قبیله ای زندگی کردن ما که نمودش هنوز هم توی ما ایرانی ها هست (پارتی بازی) مطالعه داری یا اصلا قبول داری.نمیدونم بحث جنگ حیدری و نعمتی ها رو چقدر میدونی... نمیدونم چقدر میدونی که مسلمونای ایرونی تو مسجد محله ی دیگه ای نماز نمیخوندن. نمیدونم میدونی که تو یه شهر هر محله ای واسه خودش برج و بارو و دروازه داشته. نمیدونم میدونی که توی هر شهر ، هر محله بیشتر از اینکه با محله بغلی اش رابطه داشته باشه با ریشه آبا و اجدادیش تو دهاتشون رابطه داره... میبینی که روابط اجتماعی ما بر اساس خویشاوندی و جنگ قوم و قبیله ای بنا گذاشته شده! ما یه همچین ریشه هایی داریم. خب......این ها قبول...... اول این که چاره جز اینه که ناله شبگیر کنیم!! چاره ای هم داری؟ دوم این که(دلایلت واضح و روشن. هر چن به جز مورد اول و آخر به گذشته مربوط می شدن اما همون دو مورد هم می تونن امروز توجیه کننده این وضع باشن.) اما آدم رو قانع نمی کنه. نمی تونیم به خاطر این که این وضع تو آبا و اجدادمون وجود داشته قانع شیم. انگار یه حلقه ای این وسط گم شده. موضوع فراتر از زد و بند ها و روابط خویشاوندی و پارتی بازیه. توی همون خویشاوندی هم چشم دیدن همدیگه رو ندارن. اگر یه ایرانی بچش رو توی فرنس تربیت کنه اون بچه به این معضل دچار نمی شه یعنی؟ یا مردم بومی کشورهای خارج تضمینی به این معضل دچار نیستن؟ یه چیز کلیه این قضیه به نظرم. پارامترهای زیادی دخیلن. نمی شه کلی نظر داد. که هنوزم معتقدم یکیش نظر مشترک من با اون خانمه! ودیگه سیستم غلط آموزشی از پایه و سطح توقعات هم خیلی تاثیر گذارند. اما علت اصلی نیستند 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ منم یه ورژن دیگشو شنیدم دو تا برادر بودن که یکیش میتونسته از درخت بالا بره و همیشه میرفته بالای درخت و میوه میخورده برای برادرش هم مینداخته پایین تا اونم بخوره برادر دیگه پایین وایمیستاده و جیغ میزده و گریه میکرده میوه ها رو هم نمیخورده مادرشون میاد و میپرسه چیه اخه اون که برای توهم میوه میندازه برادره میگه :مشکل من میوه نیست ...مشکل من اینه که اون چرا اون بالاست ! 10 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ یه سوال : میشه بگید این داستان و کی گفته؟ 100% یه ایرانی ما ایرانیا به اندازه کافی اوضامون خراب هست چرا خودمون بدترش میکنیم؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ امشب بر همگان عیان شد که جناب پرزیدنت محترم می خواهند به هر خانواده ایرانی یک گاو بدهند. پس لطفا عنوان تاپیک رو بزارید : اون گاو را خفه کن نبینم کسی گاوش از مال من تپل تر باشه ها. خودم گاوش رو خلاص می کنم:persiana__hahaha: 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ آدم های کوچک و ضعیف چون نمیتونند خودشون رو به درجه ی بالاتری برسونند سعی میکنند دیگران رو تا سطح خودشون پایین بکشند... 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چشم نداریم همدیگه ببینیم...:w13: موفقیت از نظر ما یعنی شکست دیگری:w00: من موافقم مصادیقشم زیاد دیدم البته شامل همه نمیشه... موج مثبت میفرستم 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مردم دنیا حسد دارن ما بخل حسد میگه هرکی هرچی داره من باید داشته باشم بخل میگه اگه من ندارم تو هم نباید داشته باشی 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ تنگ نظری بخل یا حسادت ریشه همه عقب افتادگی ها چه در ایران یا جاهای دیگه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ و تاپیکی مرتبط با این تاپیک: قدتو کم میکنم تا هم قدت بشم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده