*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بابام واسه من خوابای معمارانه می بینه می گه خواب دیدم 19 میلیارد :jawdrop: پول داری بهت می گم یه 500، 600 ملیونی بده واسه ت خونه بخرم می گی حالا می خوام چی کار بعدا می گیرم فاطمهههه....منو که یادت نرفته دوست جوون 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من الان داشتم یه فرودگاه رو تو ذهنم طراحی می کردم....اینقدر خوب شد :girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دست مارو هم بگیررررررررررررررر بذار دست خودم بهش برسه چشم جگر گوشه نصف نصف که یادت نرفته؟ حالا خونت چه مدلی هست؟ نه یادم نرفته خونه ویلایی وسط باغ بزرگ فاطمهههه....منو که یادت نرفته دوست جوون اینم چشم بابا هیچی واسه خودم نموند که 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من دوس دارم یه خونه ی مکعب شکل داشته باشم با شیشه های مربع....سفیییییییییییید 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ من دوست دارم یه خونه بزرگ و پر از پنجره های بزرگ و کشیده رو به دریا داشته باشم...یه شومینه هم نزدیک پنجره باشه و بشینم کنار شومینه و کتاب بخونم و منظره رو تماشا کنم.یه خونه پر از نور و دکوراسیون رنگ کرم و قهوه ای روشن و سفیدددد... :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ آرزو دارم طراح شهر بشم؛بگم کارشناسیم معماری خوندما! 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دوست دارم طرحهای عجیب بکشم...طرحهای عجیب از این نظر که تا حالا کسی از این فرمها رو طراحی نکرده باشه...:hapydancsmil: عجق وجق نباشه یا مثلا دیکانس....یه ساختمون با قوانین معمولی معماری....اما متفاوت....یه طرح جالب....یه طرح کااااااملا متفاوت.... همیشه از کارای متفاوت خوشم میومد و میاد.....دوست دارم کارها و طرحهای متفاوت ارائه بدم.....که اجرا بشن... متفاوت بودنو دوست دارم..خاص بودن:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده