Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. خب ما معماریم... آرزو داریم...مگه چیه خو؟ آرزوتون توی معماری چیه؟ دوست دارید چی طراحی کنید؟ هرگونه بلند پروازی مجاز می باشد 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من اول از همه دوست دارم خونه ی خودمون رو طراحی کنم...یه طرح متفاوت....یه شکل خاص...متریالشم شیشه و فلز باشه ... :girl_angel::girl_in_dreams: 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من دوست دارم هرچي كه طراحي ميكنم نور طبيعي و شيشه حرف اول رو بزنه توش دوست دارم فضاهايي طراحي كنم كه توش آرامش كاملا حس بشه واسه همينم هم خوده معماري رو دوست دارم هم اصول طراحي داخلي بيشتر از همه و اول از همه هم دوست دارم خونه خودم و محل كاره خودم رو طراحي كنم 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من دوست دارم....ای واااااای رفتم تو رویــــــــــــــــــــــا.... من دوست دارم خونه خودم رو طراحی کنم....اونم با شیشه های سرتاسری.. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ معماران بزرگ از همین جاها شروع می کنن ( خود تحویل گیری در حد المپیک ) 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ آرزو؟! یک آرزو معمارانه؟!! پس بزارین اول تجزیه تحلیل ذهنی کنم=نتیجه ای یافت نشد! حالا کانسپت=حجم ساده(علاقه معمار) حالا طراحی پلان=پلان با تفکیک فضایی بدون حضور دیوارصلب حالا نما و مقطع=شفاف نتیجه:یک خونه ساده ساده ساده به سبک آلبرتو کمپوبیزا.بعد بچه های انجمن رو دعوت می کنم بیان ببینن. بعد شیت هاش رو می فرستم جایزه معمار،جایزه اول بگیرم بعد برم مسابقه اسپانیا همون که دانشمیر مقام آورد جایزه میگیرم بعد جایزه سال پریتزکر رو میگیرم بعد.....(ویراستار:به دلیل بلند پروازی زیاد نویسنده متن از دست رفت!) بهترین آروزی معمارانه واسه کسی که معماری واسش ارزش دلی داره نه ارزش افزوده! اینکه حتما بتونه بدون فشارهای جانبی موجود تو فضای معماری با منطق زیبایی شناسی خودش طراحی کنه.یکی از اونایی که معماری واسش ارزش دلی داره منم. 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ یه خونه واسه خودم توی یه باغ بزرگ پر از گل متریالاشم شفاف باشه که بتونم اطرافمو خوب تماشا کنم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چرا هممون به متریال شفاف علاقه داریم؟ البته همه ی معماران بزرگ به متریال شفاف علاقه دارن ...مگه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چرا هممون به متریال شفاف علاقه داریم؟ البته همه ی معماران بزرگ به متریال شفاف علاقه دارن ...مگه نه؟ از بس در و دیوار دیدیم حالمون بد شده!! 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ همه دوس دارن خونه خودشون رو طراحی کنن... الــــــــــــــــــــــــــهی.. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ در درجه اول این که...تجربه به دست بیارم.اونم زیاددددددددددددد:icon_pf (34): یعنی اطلاعاتم در مورد رشتم بره بالا.... بعدش طراحی خونم...من فرم های ساده و کشیده و افقی رو دوست دارم....با پنجره های کشیده ...تو طراحی داخلیشم از رنگ های روشن استفاده کنم..من رنگ کرم رو تو طراحی داخلی خیلی دوست دارم.کفپوش هم همین رنگی باشه.ترکیب کرم و قهوه ای و همین خونواده :62izy85: بدجور رفتم تو رؤیا ها 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من دوس دارم چیزو طراحی کنم که کسی طراحی نکرده باشه.... ی سبک جدید... یا بتونم علم معماری رو یه خورده جلو ببرم(خیلی بلند پروازانه بود) . . لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااام سلاااام میدونی آرزوم چیه دوست دارم که اینقده کارام خوب باشه و فرم های ساختمونایی که طراحی میکنم قشنگن باشه؛ همه خوششون بیاد؛ یه جا میبینن بگن این کاره ونوسه ها؛ عجب طراحیه؛ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ آرزوهای این همه معمار همین 2 صفحه بود فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از آرزوهای معمارانه دیگه منم اینه که یه روزی اطلاعاتم خیلی خیلی بالا باشه در مورد رشتم ..در مورد همه چیش..فکر می کنم خیلی راه دارم تا اونجا...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بابام واسه من خوابای معمارانه می بینه می گه خواب دیدم 19 میلیارد :jawdrop: پول داری بهت می گم یه 500، 600 ملیونی بده واسه ت خونه بخرم می گی حالا می خوام چی کار بعدا می گیرم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بابام واسه من خوابای معمارانه می بینه می گه خواب دیدم 19 میلیارد :jawdrop: پول داری بهت می گم یه 500، 600 ملیونی بده واسه ت خونه بخرم می گی حالا می خوام چی کار بعدا می گیرم دست مارو هم بگیررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بابام واسه من خوابای معمارانه می بینه می گه خواب دیدم 19 میلیارد :jawdrop: پول داری بهت می گم یه 500، 600 ملیونی بده واسه ت خونه بخرم می گی حالا می خوام چی کار بعدا می گیرم جگر گوشه نصف نصف که یادت نرفته؟ حالا خونت چه مدلی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من آرزوم خیلی بزرگه هر وقت بهش رسیدم میگم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من دوست دارم یه مرکز تجاری بزرگ طراحی کنم..... دوست دارم یه خوشگگگگگگل ویلاییی دوبلکس(خوش اشتها) با طراحی مدرن سنتی بسازم.... یه طرحی که خودم بعد ها ازش لذت ببرم.... متریالشم سنگ میدم با شیشه های سر تا سری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده