anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ تا پایان هدفمند سازی یارانه اش مشکل مسکن و بیکاری را حل میکنند. هر تابستان طرح امنیت اخلاقی اجرا می کنند. برای شادی دل مردم یک استان به انها تیم فوتبال هدیه میکنند. دانشگاه دولتی اش را منحل میکنند و دانشجوهایش را به دانشگاهی دیگر اضافه می کنند. مجسمه های شهرش ناپدید می شوند. موتور ماشینهایش اتش می گیرند. پول یارانه ای دولتش پول امام زمان است. چند میلیون متر مکعب ذخیره بنزین دارد. برای به دنیا اوردن بچه یک میلیون تومان جایزه می دهند. روی دیوار خیابانهایش اگهی فروش خون و کلیه می نویسند. یک پنجم سالش تعطیل است. دریاچه اش خشک می شود. هواپیمایش به جای فرودگاه روی سر مردم فرود می اید. پیام کوتاه و اینتر نتش گاه گاهی قطع می شود. وسط مجتمع اپارتمانیش انتن ایرانسل نصب می کنند. برای رفتن به مدرسه انگشت دانش اموزانش قطع می شود. مردمش هنوز روی مین میروند. فیلمنامه سریال چند میلیارد تومانیش دزدی از اب در می اید. مدیرانش چند شغله کار می کنند. کار گرهایش بچه است. به تعداد کنکوری ها در دانشگاههایش صندلی دارد. کلاس درس دانشگاهش تا نیمه ترم تشکیل نمی شود. قهرمان فیلم هایش چادری است. دادگاههایش همیشه پر است. هنرهایش را زیر زمینی می کنند. دکترش مسافر کشی می کند. ... اینجا شب نیست... چراغهایش خاموش است. 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا کشور گل و بلبل هست.....با فرهنگ چند هزارساله که فقط یک فرهنگ 1400 ساله تونسته یکمی تغییرات جزیی توش بده..... احتمالا ادیسون یادش رفته چراغ بفرسته این منطقه از دنیا 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم خوندن وبلاگ یاصفحه فیس بوک مملکت داریم یه نوع خودازاری باشه چون هرچخد زبانش زبان طنزه و ساده اس ولی عمیقا به بدترین مشکلات جامعه مون اشاره میکنه ...خیلی بد ادم از خوندن و شنیدن مشکلات جامعه اش لدت ببره .. حالا اون زبونش طنزه فکرشو بکن شنیدن خبرهای تلخ با زبان غیر طنز چقد می تونه ازارش بیشتر باشه فک نکنم کسی دوس داشته باشه خود ازاری کنه مازوخیسم که نداریم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چرا نميخوايم باور كنيم خودمونم تو اين مشكلات مقصريم؟ تك تك آدما هستن كه اين مشكلاتو به وجود ميارن مجسمه [/url]های شهرش ناپدید می شوند. روی دیوار خیابانهایش اگهی فروش خون و کلیه می نویسند دریاچه اش خشک می شود. وسط مجتمع اپارتمانیش انتن ایرانسل نصب می کنند. برای رفتن به مدرسه انگشت دانش اموزانش قطع می شود. فیلمنامه سریال چند میلیارد تومانیش دزدی از اب در می اید. مدیرانش چند شغله کار می کنند. کلاس درس دانشگاهش تا نیمه ترم تشکیل نمی شود. چرا همه چيو بندازيم تقصير دولت و حكومت؟ پس من و تو چي؟ ما چيكاره ايم؟؟ كمكي از دستمون برنمياد؟؟ بايد بشينيم و نگاه كنيم و ايراد بگيريم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چرا نميخوايم باور كنيم خودمونم تو اين مشكلات مقصريم؟تك تك آدما هستن كه اين مشكلاتو به وجود ميارن چرا همه چيو بندازيم تقصير دولت و حكومت؟ پس من و تو چي؟ ما چيكاره ايم؟؟ كمكي از دستمون برنمياد؟؟ بايد بشينيم و نگاه كنيم و ايراد بگيريم؟؟؟ ما برای حل این مشکلات دقیقا چه کاری باید انجام بدیم ؟ آشغال زمین انداختن نیست که بگیم ما مقصریم 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ما برای حل این مشکلات دقیقا چه کاری باید انجام بدیم ؟آشغال زمین انداختن نیست که بگیم ما مقصریم ما نه...من توي نوعي! همه افراد جامعه آدمن و اختيار دارن مثلا اوني كه مياد از روي فيلنامه دزدي فيلم ميسازه...يعني نميفهمه؟ تقصير كيه جز خودش؟؟ اونايي كه فكر مي كنن زرنگن و يواشكي چندجا كار مي كنن چي؟ تك تكمون مسئوليم! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چرا نميخوايم باور كنيم خودمونم تو اين مشكلات مقصريم؟تك تك آدما هستن كه اين مشكلاتو به وجود ميارن چرا همه چيو بندازيم تقصير دولت و حكومت؟ پس من و تو چي؟ ما چيكاره ايم؟؟ كمكي از دستمون برنمياد؟؟ بايد بشينيم و نگاه كنيم و ايراد بگيريم؟؟؟ 90 درصد اینا به خاطر مدیریت غلطه یا اصلا مدریت نکردنه مردم هر چقدر بخوان خوب هم باشند نمیشه مثلا من میخوام جلو خشک شدن دریاچه ارومیه رو بگیرم...چه کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ما نه...من توي نوعي!همه افراد جامعه آدمن و اختيار دارن مثلا اوني كه مياد از روي فيلنامه دزدي فيلم ميسازه...يعني نميفهمه؟ تقصير كيه جز خودش؟؟ اونايي كه فكر مي كنن زرنگن و يواشكي چندجا كار مي كنن چي؟ تك تكمون مسئوليم! وقتی قوانین درست با مجری های قانون درست نداشته باشیم عرصه برای افراد سود جو باز میشه همه که از این کارا نمی کنن یه تعدادی این کار می کنن که قانون و مجری هاش باید جلوشونو بگیرن 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ 90 درصد اینا به خاطر مدیریت غلطه یا اصلا مدریت نکردنهمردم هر چقدر بخوان خوب هم باشند نمیشه مثلا من میخوام جلو خشک شدن دریاچه ارومیه رو بگیرم...چه کنم؟ خب آره...مديريت غلطه ولي مگه ما خودمون آدم نيستيم؟ مگه عقل نداريم؟ واسه يه همچين موردايي آره...دست ما نيست متخصص ميخواد...كه نيست! وقتی قوانین درست با مجری های قانون درست نداشته باشیم عرصه برای افراد سود جو باز میشه همه که از این کارا نمی کنن یه تعدادی این کار می کنن که قانون و مجری هاش باید جلوشونو بگیرن خب همه جاي دنيا اين مشكل هست...مديريت و قانون و مجري قانون هرچقدرم خوب باشه و وظيفشو كامل انجام بده بازم هستن اونايي كه يه جوري از زيرش فرار مي كنن از بچه كوچيكش گرفته تا آدم بزرگ...هركي به فكر منفعت خودشه اگه هركي فكر كنه كه بقيه مردم هم مثل اعضاي خانواده من هستن و حق دارن خيلي چيزا حل ميشه 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چرا نميخوايم باور كنيم خودمونم تو اين مشكلات مقصريم؟تك تك آدما هستن كه اين مشكلاتو به وجود ميارن چرا همه چيو بندازيم تقصير دولت و حكومت؟ پس من و تو چي؟ ما چيكاره ايم؟؟ كمكي از دستمون برنمياد؟؟ بايد بشينيم و نگاه كنيم و ايراد بگيريم؟؟؟ توی این نوشته کسی مقصر شناخته نشده باقیش با شما...باید اینو اول مینوشتم. قضاوت و تفسیرش به عهده خودتونه این برگی از ماتم نامه یک خاک است. 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم خوندن وبلاگ یاصفحه فیس بوک مملکت داریم یه نوع خودازاری باشه چون هرچخد زبانش زبان طنزه و ساده اس ولی عمیقا به بدترین مشکلات جامعه مون اشاره میکنه ...خیلی بد ادم از خوندن و شنیدن مشکلات جامعه اش لدت ببره ..حالا اون زبونش طنزه فکرشو بکن شنیدن خبرهای تلخ با زبان غیر طنز چقد می تونه ازارش بیشتر باشه فک نکنم کسی دوس داشته باشه خود ازاری کنه مازوخیسم که نداریم :vahidrk:چرا تبلیغ منفی میکنی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده