هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ حجابي كه بر تن مغز ما پوشانده اند به شدت دلگير تر و غم انگيز تر است كاش روزي طرز فكر مان تغيير ميكرد رها تر ازاد تر بي باك تر مي انديشيدم به زور مي خواهند به ما اعتقاد بدهند اما اعتمادمان را گرفته اند ما را بي اعتماد كرده اند به همه چيز و همه كس حتي به خودمان حتي به اعتقادتمان ...براي همين است كه چيزهاي كه تا ديروز برايمان مقدس بوده اند امرو ز به مزحكه ميگرمشان . نوعي مبارزه درد ناك با اعتقادات تحميلي بعضي ها با ديدن اين عكس خنده بر دهانشن مي خشكد چون تحمل ديدن به سخر گرفتن چيزي را ندارند كه مقدس بوده يا هست برايشان وبعضي بي اختيار مي خندند چون خسته اند از تمام اعتقادات زوركي و تاريخ مصرف گزشته 19 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ حجابي كه بر تن مغز ما پوشانده اند به شدت دلگير تر و غم انگيز تر است كاش روزي طرز فكر مان تغيير ميكرد رها تر ازاد تر بي باك تر مي انديشيدم به زور مي خواهند به ما اعتقاد بدهند اما اعتمادمان را گرفته اند ما را بي اعتماد كرده اند به همه چيز و همه كس حتي به خودمان حتي به اعتقادتمان ...براي همين است كه چيزهاي كه تا ديروز برايمان مقدس بوده اند امرو ز به مزحكه ميگرمشان . نوعي مبارزه درد ناك با اعتقادات تحميلي بعضي ها با ديدن اين عكس خنده بر دهانشن مي خشكد چون تحمل ديدن به سخر گرفتن چيزي را ندارند كه مقدس بوده يا هست برايشان وبعضي بي اختيار مي خندند چون خسته اند از تمام ابزار ي كه يك عمر باعث محدوديتشان شده است من مانده ام بخنده ام يا نه ؟؟؟ (مطمعننا با اين عنوان گزينه دوم ) :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ بوي عيدي فريدون فروغي كه گوش ميدي اونجا كه مياد "بوي جانماز ترمه ي مادر بزرگ " ادمو يه لحظه به دنياي كودكيش ميبره ...كاش ميزاشتن قداست خيلي چيزا حفذ بشه و اينجوري به گند نمي كشيدن 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ قداست خیلی چیزا رو از بینن بردن حفظ نکردن :دی 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی آرش من نمونه بارزشم چی بودم و چی شدم خودمم فکر میکنم مخم سوت میکشه چجوری باورام که اسمش و گذاشته بودم اعتقادات کمرنگ شد! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من سال ها نماز خوانده ام. بزرگترها می خواندند، من هم می خواندم. در دبستان ما را برای نماز به مسجد می بردند. روزی در مسجد بسته بود.بقال سر گذر گفت:"نماز را روی بام مسجد بخوانید تا چند متر به خدا نزدیکتر باشید!" مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد. و من سال ها مذهبی ماندم ، بی آن که خدایی داشته باشم! ------------------------------------------------------------------------------ نماز ؛ روزه ؛ مسجد ؛ سجاده ، مهر ... من اهلشوم نبودم ، اما برام قداست داشتن ، احترام میزاشتم ، احساس خاصی رو منتقل میکردن ، اما الان ... 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ والا خنده اش باحال تره مخصوصا قیافه اون ریش پرفسوریه و اون جوان نادان بی حجاب که داره در ملا عام خواهری محجبه رو بوس میکنه 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ بوي عيدي فريدون فروغي كه گوش ميدي اونجا كه مياد "بوي جانماز ترمه ي مادر بزرگ " ادمو يه لحظه به دنياي كودكيش ميبره ...كاش ميزاشتن قداست خيلي چيزا حفذ بشه و اينجوري به گند نمي كشيدن ببشخيد اسپم مي كنم! بوي عيدي قبلا مال فرهاد نبود؟؟؟:JC_thinking: اين عكس به نظر من صرفا واسه خندس چون نه چيزي مسخره شده و نه به كسي توهين شده! يه شوخيه...شوخي با يه سري محدوديتا... 7 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ متن خيلي درست و زيبايي. من دوره نوجووني اوج مذهبي بودنم بود. يعني مذهبي بودم در حد طالبان. تا دو سال پيش اين چيزا برام مقدس بود الان به هيچكدوم اونا اعتقاد ندارم. هيچي به نظرم مقدس نيست. گاهي خيلي به ندرت دلم براي اون شور مذهبيم تنگ ميشه اما كلا همين اعتقادات الانمو عقلاني و درست ميدونم. 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ قبلنا وقتی ماه رمضان میومد یه حس خوب وسبکی داشتم.الان جز تحمل یک ماه نخوردن در انظار عمومی چیزی نیست. خیلی چیزا حال وهوای خودشونو از دست دادن.ای دل غافل... خیلی معنیا از بین رفتن که باید میموندن... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چه عکس بیمزه و زشتی....اینا برا خیلی ادما مقدس و قابل احترامه...کسی نباید مسخره کنه.... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ببشخيد اسپم مي كنم!بوي عيدي قبلا مال فرهاد نبود؟؟؟:JC_thinking: اين عكس به نظر من صرفا واسه خندس چون نه چيزي مسخره شده و نه به كسي توهين شده! يه شوخيه...شوخي با يه سري محدوديتا... درسته الانم مال فرهاد نه اینکه دیشب وموقعه نوشتن تاپیک فروغی گوش میدادم قاطی شد:wubpink: دید ادما متفاوته هر که از دریچه نگاه خودش میبنه شاید به نظر شما شوخی به نظر یک دیگه دلقک بازی و لودگی از نظر دیگری فقط یه عکس یادگاری خاص باشه ... ولی هر چی هست طنز بودنش مشخصه و همیشه طنزی خنده داره که کمبودی رو اشکار می کنه ... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من سال ها نماز خوانده ام.بزرگترها می خواندند، من هم می خواندم. در دبستان ما را برای نماز به مسجد می بردند. روزی در مسجد بسته بود.بقال سر گذر گفت:"نماز را روی بام مسجد بخوانید تا چند متر به خدا نزدیکتر باشید!" مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد. و من سال ها مذهبی ماندم ، بی آن که خدایی داشته باشم! ------------------------------------------------------------------------------ نماز ؛ روزه ؛ مسجد ؛ سجاده ، مهر ... من اهلشوم نبودم ، اما برام قداست داشتن ، احترام میزاشتم ، احساس خاصی رو منتقل میکردن ، اما الان ... فک کنم اون نوشته اول مال سهراب سپهری باشه اون بخش دوم حرفاتم درک میکنم خیلا رو این شکلی میشناسم 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ والا خنده اش باحال تره مخصوصا قیافه اون ریش پرفسوریه و اون جوان نادان بی حجاب که داره در ملا عام خواهری محجبه رو بوس میکنه مخصوصا دومیه از چپ خوب ژست گرفته معلوم نیست مرده اون اولیه از راستم چه ناز و کرشمه ای کرده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ فک کنم اون نوشته اول مال سهراب سپهری باشه اون بخش دوم حرفاتم درک میکنم خیلا رو این شکلی میشناسم آره مال سهرابه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده