alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوال دوز به سایرین ! آقا ، خانم لیدی ،جنتلمن این تاپیک سیاسی نیست نزارید مدیر ارشد سایت انگ سیاسی بهش بزنه هدف فقط نشون دادن نوع رفتار اجتماعی غالب بر فرهنگ یک کشور هست که در غالب حضور در پارلمان کشورشون نمود پیدا میکنه همین اوکی مدیر جونم ! ایران ] 11 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ چین اوکراین فرانسه افغانستان آلمان امریکا کنیا مصر ایتالیا ونزوئلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/img 10 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ اوکراین .jpg[/img واااای من عاشق این پارلمانام توشون اینجوری دعوا میشه ژاپنم همیشه دعواس خیلی خوشم میاد البته اونااایی که از مجلس ایران گذاشتی شکار لحظه هاست حالا یه دیقه اینا سرشونو گذاشتن رو میز همو موقع یکی عکس گرفته لابد این خارجیام تو مجلسشون میخوابن ولی کسی شکارشون نمیکنه.. (وای چی گفتم خودم حالم بد شد) 6 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ البته اونااایی که از مجلس ایران گذاشتی شکار لحظه هاست حالا یه دیقه اینا سرشونو گذاشتن رو میز همو موقع یکی عکس گرفته لابد این خارجیام تو مجلسشون میخوابن ولی کسی شکارشون نمیکنه.. (وای چی گفتم خودم حالم بد شد: به نظرت یه جورایی این حرکات زیاد نشده شاید برای شکار این صحنه ها نیاز به یه شکارچی آماتور هم کافی باشه!!اونم شکار لحظیه که چند نفری حلقه ای پشت به صحن مجلس و شخص رئیس مجلس کردن !؟ آخه تا جایی که یادمه پشت کردن به یه جمع توی فرهنگ ایران نوعی توهین به جمع قلمداد میشه ! آیا اونم شکار لحظه است که یهویی 3 تا همزمان بچرتن ؟! نکنه این سه نفر شب قبلش یه رزم شبانه داشتن !!!!!! دیروز تی وی یه صحنه از مجلس نشون داد که داد لاریجانی برا برگردوندن نمایندگان سر جاشون در اومده بود!!حالا اینو با تصویر مجلس چین مقایسه کن ببین چه نظمی دارن، حتی طرز چیدن برگه ها روی میزشون چقد منظم و مرتبه ! 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ واااای من عاشق این پارلمانام توشون اینجوری دعوا میشه ژاپنم همیشه دعواس خیلی خوشم میاد البته اونااایی که از مجلس ایران گذاشتی شکار لحظه هاست حالا یه دیقه اینا سرشونو گذاشتن رو میز همو موقع یکی عکس گرفته لابد این خارجیام تو مجلسشون میخوابن ولی کسی شکارشون نمیکنه.. (وای چی گفتم خودم حالم بد شد) :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دلت خوشه ها ، چی تو این مملکت به آدمیزاد رفته که اینش بره؟ 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرت یه جورایی این حرکات زیاد نشده شاید برای شکار این صحنه ها نیاز به یه شکارچی آماتور هم کافی باشه!!اونم شکار لحظیه که چند نفری حلقه ای پشت به صحن مجلس و شخص رئیس مجلس کردن !؟آخه تا جایی که یادمه پشت کردن به یه جمع توی فرهنگ ایران نوعی توهین به جمع قلمداد میشه ! آیا اونم شکار لحظه است که یهویی 3 تا همزمان بچرتن ؟! نکنه این سه نفر شب قبلش یه رزم شبانه داشتن !!!!!! دیروز تی وی یه صحنه از مجلس نشون داد که داد لاریجانی برا برگردوندن نمایندگان سر جاشون در اومده بود!!حالا اینو با تصویر مجلس چین مقایسه کن ببین چه نظمی دارن، حتی طرز چیدن برگه ها روی میزشون چقد منظم و مرتبه ! :banel_smiley_4: ای بابا شوخی کردم :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ پارلمان آلمان و چین و ایتالیا ... چی بگم آخه؟!! 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: :ws28:نازی خیلی خسته میشن!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده