رفتن به مطلب

تفاوت پارلمان ها در کشور های مختلف !(بدون شرح)

alborzrad

ارسال های توصیه شده

یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوال دوز به سایرین !

آقا ، خانم

لیدی ،جنتلمن

این تاپیک سیاسی نیست

نزارید مدیر ارشد سایت انگ سیاسی بهش بزنه

هدف فقط نشون دادن نوع رفتار اجتماعی غالب بر فرهنگ یک کشور هست که در غالب حضور در پارلمان کشورشون نمود پیدا میکنه

همین

اوکی مدیر جونم !

ایران

35gxo1su2i0oykkwda.jpg

3yloh27sw0y14tvnovec.jpg

x0sqfn2k7fa67rbv2leq.jpg

9v0q2kkrmx0ram7hrlkw.jpg

6g51upe2u2tn71d6b7u.jpg

eel3ab7p9rzgftnvqfyk.jpg

]

• Like 11
لینک به دیدگاه

چین

0b9h7c6ooipy4l1j7762.jpg

اوکراین

efy0vjgk7x3bcpqebewd.jpg

icwn6izkt4lh2ugunu.jpg

فرانسه

wnddh3ox1ro85rjrg6vu.jpg

افغانستان

6hza47pqaz6d8vtg19oe.gif

8clbrv1okwoh2ivcxbk.jpg

آلمان

fi89pretfu5r36ku8000.jpg

hnepaq3nvan73kuuybz8.jpg

امریکا

8zacjxup1q4eoa65b90j.jpg

qr4axgrpsz1n28b7kyjo.jpeg

کنیا

vwxp2b7f19zrwhlpcf6.jpg

مصر

em9jqne2t1hgm9t1pc86.jpg

ایتالیا

e6847pwp76r8e9bribp.jpg

ونزوئلا

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/img

• Like 10
لینک به دیدگاه

اوکراین

efy0vjgk7x3bcpqebewd.jpg

icwn6izkt4lh2ugunu.jpg

.jpg[/img

واااای من عاشق این پارلمانام توشون اینجوری دعوا میشه ژاپنم همیشه دعواس خیلی خوشم میادa5ff4f44f1d5461835726814f91b89ed.gif

البته اونااایی که از مجلس ایران گذاشتی شکار لحظه هاست :w58:حالا یه دیقه اینا سرشونو گذاشتن رو میز :w58:همو موقع یکی عکس گرفته :w58:لابد این خارجیام تو مجلسشون میخوابن:w58: ولی کسی شکارشون نمیکنه..:w58: (وای چی گفتم خودم حالم بد شد:ws28:)

• Like 6
لینک به دیدگاه
البته اونااایی که از مجلس ایران گذاشتی شکار لحظه هاست حالا یه دیقه اینا سرشونو گذاشتن رو میز همو موقع یکی عکس گرفته لابد این خارجیام تو مجلسشون میخوابن ولی کسی شکارشون نمیکنه.. (وای چی گفتم خودم حالم بد شد:

به نظرت یه جورایی این حرکات زیاد نشده شاید برای شکار این صحنه ها نیاز به یه شکارچی آماتور هم کافی باشه!!اونم شکار لحظیه که چند نفری حلقه ای پشت به صحن مجلس و شخص رئیس مجلس کردن !؟

آخه تا جایی که یادمه پشت کردن به یه جمع توی فرهنگ ایران نوعی توهین به جمع قلمداد میشه !

آیا اونم شکار لحظه است که یهویی 3 تا همزمان بچرتن ؟! نکنه این سه نفر شب قبلش یه رزم شبانه داشتن !!!!!!

دیروز تی وی یه صحنه از مجلس نشون داد که داد لاریجانی برا برگردوندن نمایندگان سر جاشون در اومده بود!!حالا اینو با تصویر مجلس چین مقایسه کن ببین چه نظمی دارن، حتی طرز چیدن برگه ها روی میزشون چقد منظم و مرتبه !

• Like 6
لینک به دیدگاه
واااای من عاشق این پارلمانام توشون اینجوری دعوا میشه ژاپنم همیشه دعواس خیلی خوشم میادa5ff4f44f1d5461835726814f91b89ed.gif

البته اونااایی که از مجلس ایران گذاشتی شکار لحظه هاست حالا یه دیقه اینا سرشونو گذاشتن رو میز همو موقع یکی عکس گرفته لابد این خارجیام تو مجلسشون میخوابن ولی کسی شکارشون نمیکنه.. (وای چی گفتم خودم حالم بد شد:ws28:)

x0sqfn2k7fa67rbv2leq.jpg

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظرت یه جورایی این حرکات زیاد نشده شاید برای شکار این صحنه ها نیاز به یه شکارچی آماتور هم کافی باشه!!اونم شکار لحظیه که چند نفری حلقه ای پشت به صحن مجلس و شخص رئیس مجلس کردن !؟

آخه تا جایی که یادمه پشت کردن به یه جمع توی فرهنگ ایران نوعی توهین به جمع قلمداد میشه !

آیا اونم شکار لحظه است که یهویی 3 تا همزمان بچرتن ؟! نکنه این سه نفر شب قبلش یه رزم شبانه داشتن !!!!!!

دیروز تی وی یه صحنه از مجلس نشون داد که داد لاریجانی برا برگردوندن نمایندگان سر جاشون در اومده بود!!حالا اینو با تصویر مجلس چین مقایسه کن ببین چه نظمی دارن، حتی طرز چیدن برگه ها روی میزشون چقد منظم و مرتبه !

x0sqfn2k7fa67rbv2leq.jpg

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

ای بابا شوخی کردم :ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...