رفتن به مطلب

حاضرید كمك هایی از جیب ملت ایران به سمت كشورهای دیگر سرازیر شود؟!!

alborzrad

ارسال های توصیه شده

من هیچ فرقی بین الهام علی اف و بشار اسد و آل خلیفه نمیبینم. یه مشت دیکتاتور که تو اوضاع شیرتوشیر با حمایت خارجی یا کودتا اومدن رو کار.حکومت از پدر میرسه به پسر. انتخابات نمایشی. هر کی حرف بزنه جاسوس دونسته میشه. حالا یه جا میشه جاسوس ایران. یه جا جاسوس اسرائیل یه جا هم میبندنشون به ارمنستان. چون به نیرو و مقبولیت مردم متکی نیستن باید خودشون رو به یه جا ببندن. به یه کشور پولدار و تنها مثل ایران. یا اگر زرنگ و از بعضی جهات مهم باشن میچسبن به آمریکا. همه این کمک ها هم برای درست کردن سرسپرده و مزدور هست. ابتکار ج.ا هم نیست. به اندازه تاریخ قدیمیه. ملت ها خودشون باید بفهمن که متاسفانه....

• Like 4
لینک به دیدگاه

بله من از علیوف حمایت نکردم ؛ اصلا هم ازش خوشم نمیاد ؛ ولی حزب الله تو تمامی کشور ها به دنبال متشنج کردن فضاست و ربطی به دیکتاتوری نداره :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته اینم بگم حکومت علیوف قانونن مشروع نیست ؛ اما عرفا ملت قبول دارن و محبوب هست و انصافا داره کشور رو رو به توسعه میبره ؛ من شخصا ازش خوشم نمیاد چون سیاست خارجی مذخرفی داره

لینک به دیدگاه
تا وقتی یه انتخابات آزاد، اون هم با نامزدهایی با افکار سیاسی متفاوت، برگزار نشه هیچکس نمیتونه بگه کی، چه قدر محبوبه.

بله درسته :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بحث تکراری که به هیچ نتیجه ای نمیرسد .....به شخصا این بحث رو در چند انجمن دیگه راه انداختم ..

و یه نطر سنجی زدم ..که آمار قابل توجه داشت ...از هر 15 نفر فقط 1 نفر این امر رو درس میدونست

من این سوالات رو دارم..کسی هست جوابشو بلد باشه

1- شمال ایران و جنوبش یکی هست؟؟

2- تمام ایران زمین آباد هست؟؟

3-آیا شهرهای جنوبی تمام امکنات رو دارن؟

آیا اینطور نیست که امسال شهر قم آب آشامیدنی دارا شد؟

پس آقایان مسئول این همه ول خرجی نیاز نیست

در همین هفته پیش برای یک کار اداری به جنوب مسافرت داشتم ..در جاده های خوزستان ..از هر 10 ماشین بالای 7 تا ماشین عراقی بود..

یا اینکه در مرز شلمچه براق مجانی داده میشود

آیا اینان مردم عراق نبودن که 8 سال خون این مردم ایران رو ریختن ؟؟؟؟

چند نفر الان شیمیایی داریم؟؟

چند نفر معلول؟؟

پس چرا اینطور باهاشون خوب میشن؟؟

این کار کاری است ..که از جیب این مردم به جیب کشور های دیگر ریخته میشود ..

در یک جمله میشود گفت مردم ایران رو ولش کن ..مردم فقیر خارج رو بچسب..

واقعا متاسفم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...