jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ دراصول اخلاقي « تلمود » که آيين نامه زندگي يهوديان است ، آمده : « اگرزني به نقض قانون يهود مي پرداخت، چنانچه مثلاً بي آنکه چيزي برسر داشت به ميان مردم مي رفت و يا در شارع عام نخ مي رشت يا با هرسنخي ازمردان درد دل مي کرد يا صدايش آنقدر بلند بود که چون درخانه اش تکلم مي نمود ، همسايگانش مي توانستند سخنان او را بشنوند ، درآن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهريه اوراطلاق دهد.»دورانت، ويل، تاريخ تمدن، ج 12، ص 30 حال نظر شما چیست؟ 1 ویل دورانت تاریخ نویس بوده و این موضوع هم رسم مردم یهود در گذشته بوده 2 به نوشته ی من هم یک نگاه بندازید بد نیست منم گفتم که زن متاهل باید موی خودشو بپوشونه البته نه در همه فرقه های یهود 3 بحثمون سر پوشاندن موی سر نبود بحث سر سختگیر تر بودن حجاب در دین یهود و اسلام بود 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ خوب راس میگه دیگه چرا جوش میارین؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی همه محجبه ها شوهرشون رو دوست دارن ؟ یا همه بی حجابا شوهرشونو دوست ندارن؟ همه محجبه های مجرد کیو دوست دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی همه محجبه ها شوهرشون رو دوست دارن ؟ یا همه بی حجابا شوهرشونو دوست ندارن؟ همه مچجبه های مجرد کیو دوست دارن؟ شوهر آیندشونو 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ 1 ویل دورانت تاریخ نویس بوده و این موضوع هم رسم مردم یهود در گذشته بوده 2 به نوشته ی من هم یک نگاه بندازید بد نیست منم گفتم که زن متاهل باید موی خودشو بپوشونه البته نه در همه فرقه های یهود 3 بحثمون سر پوشاندن موی سر نبود بحث سر سختگیر تر بودن حجاب در دین یهود و اسلام بود خب بحث ما هم اینگونه آغاز شد.. ولی ما چرا حجاب رو فقط برای اسلام محدود میکنیم ادیان دیگر مگر حجاب ندارند و یا ایرانیان باستان قبل از اسلام نداشتند؟ و اما پاسخ شما.. نه ندارن نه نداشتن حجاب بری زنان متاهل: زن یهودی ملزم به رعیت پوشش موی سر در مقابل افراد ناحرم، پوشاندن دست ها حداقل تا زیر آرنج و پاها تا حد مچ پا میباشد. كل پوشش بصورت استفاده از روسری یا كلاه بسته به كشورها و فرهنگ هی مختلف، متفاوت میباشد. من از متن شما فرق مختلف یهود را برداشت نکردم آن قسمت روسری یا کلاه به شرایط آب و هوایی منطقه اشاره داره وگرنه در خط اول نوشته ملزم است... بحث من هم بر روی حجاب یهودیان نیست و خودتان آگاهید که چرا بحث به اینجا رسید.. فقط من از شما درخواست دارم برای نظر دادن در مورد پوشش افراد کمی بی طرفانه نظر بدهیم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ شوهر آیندشونو باز هم دوست عزیز از این همه ابزار لطف شما ممنونم این جمله خودش توهینی به ماست...شما دیگه تکمیلش نکنید 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ باز هم دوست عزیز از این همه ابزار لطف شما ممنونماین جمله خودش توهینی به ماست...شما دیگه تکمیلش نکنید این که شوخی بود 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ حجاب امری شخصی هست ، و به نظر من تا یه اندازش بعضی جاها لازمه ، اما بهره برداری سیاسی از حجاب یا تحمیل حجاب قابل پذیرش نیست ، کسی نمیتونه به زور دیگران رو ببره بهشت ، یعنی حقشو نداره ، این هم که میگن دیگران رو به فساد میکشن دروغ محض هست ، مثالش ترکیه ، هرچند حجاب اجباری نیست ولی اکثر مردم ، به خصوص شهر های کوچیک با میل خودشون محجبه هستن در مورد به فساد کشیده شدن مرد ها نمونش استانبول که کمترین درصد حجاب رو در ترکیه داره اما باور بکنین وقتی اذان شروع میشه ، قبل از اتمام اذان مساجد پر میشن 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ حجاب مرد چیه؟ مرد اگه ریش داشته باشه،یعنی زنشو دوست داره؟ 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی همه محجبه ها شوهرشون رو دوست دارن ؟ یا همه بی حجابا شوهرشونو دوست ندارن؟ همه محجبه های مجرد کیو دوست دارن؟ آیتو لاه عظمی آغاجانو 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ آیتو لاه عظمی آغاجانو خب به ما هم بگین بخندیم! :45645: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی مجردای محجبه آیتو لاه عظمی آغاجانو دوس دارن به جای شوهر آقای دکتر 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بعد می گن چرا جهان سومی هستیم :icon_pf (34): اخه تا وقتی که برای چنین خضعبلاتی فسفر می سوزونیم که دیگه جایی برای پیشرفت توی زمینه های دیگه نیست یکی نیست بگه پس تو خودت آدم نیستی ! اعتقادات نداری ! همه این کارا رو می کنی برای شوهرت ! وقتی تو خودت برای خودت ارزش قائل نیستی چه توقعی از دیگرانه پس تو اصلا فلسفه حجاب و چادر رو نمی دونی بعد وقتی من می گم هر چی می کشیم از همین چادر و حجاب این ها در میاد محمد ادمین میاد پست رو ویرایش می کنه 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ میگم یه سوال : تکلیف اون مردایی که میخوان زناشون بی حجاب باشن چیه ؟ این وسط کی کیو دوست نداره ؟ کی دوست داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
khanum gol 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نمیخوام توهین کنم اما من کسایی دیدم که حجاب دارن اما خیلی مسائلو رعایت نمیکنن. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده