رفتن به مطلب

حجاب یعی من شوهرم را ...

SH E I KH

ارسال های توصیه شده

دراصول اخلاقي « تلمود » که آيين نامه زندگي يهوديان است ، آمده : « اگرزني به نقض قانون يهود مي پرداخت، چنانچه مثلاً بي آنکه چيزي برسر داشت به ميان مردم مي رفت و يا در شارع عام نخ مي رشت يا با هرسنخي ازمردان درد دل مي کرد يا صدايش آنقدر بلند بود که چون درخانه اش تکلم مي نمود ، همسايگانش مي توانستند سخنان او را بشنوند ، درآن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهريه اوراطلاق دهد.»

دورانت، ويل، تاريخ تمدن، ج 12، ص 30

حال نظر شما چیست؟:icon_gol:

:banel_smiley_4:

1 ویل دورانت تاریخ نویس بوده و این موضوع هم رسم مردم یهود در گذشته بوده

2 به نوشته ی من هم یک نگاه بندازید بد نیست منم گفتم که زن متاهل باید موی خودشو بپوشونه البته نه در همه فرقه های یهود

3 بحثمون سر پوشاندن موی سر نبود بحث سر سختگیر تر بودن حجاب در دین یهود و اسلام بود

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4:

1 ویل دورانت تاریخ نویس بوده و این موضوع هم رسم مردم یهود در گذشته بوده

2 به نوشته ی من هم یک نگاه بندازید بد نیست منم گفتم که زن متاهل باید موی خودشو بپوشونه البته نه در همه فرقه های یهود

3 بحثمون سر پوشاندن موی سر نبود بحث سر سختگیر تر بودن حجاب در دین یهود و اسلام بود

:icon_gol:

خب بحث ما هم اینگونه آغاز شد..

ولی ما چرا حجاب رو فقط برای اسلام محدود میکنیم ادیان دیگر مگر حجاب ندارند و یا ایرانیان باستان قبل از اسلام نداشتند؟

و اما پاسخ شما..

نه ندارن

نه نداشتن

حجاب بری زنان متاهل: زن یهودی ملزم به رعیت پوشش موی سر در مقابل افراد ناحرم، پوشاندن دست ها حداقل تا زیر آرنج و پاها تا حد مچ پا میباشد. كل پوشش بصورت استفاده از روسری یا كلاه بسته به كشورها و فرهنگ هی مختلف، متفاوت میباشد.

من از متن شما فرق مختلف یهود را برداشت نکردم:ws52: آن قسمت روسری یا کلاه به شرایط آب و هوایی منطقه اشاره داره وگرنه در خط اول نوشته ملزم است...

بحث من هم بر روی حجاب یهودیان نیست و خودتان آگاهید که چرا بحث به اینجا رسید..

فقط من از شما درخواست دارم برای نظر دادن در مورد پوشش افراد کمی بی طرفانه نظر بدهیم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شوهر آیندشونو:ws3:

باز هم دوست عزیز از این همه ابزار لطف شما ممنونم:icon_gol:

این جمله خودش توهینی به ماست...شما دیگه تکمیلش نکنید

• Like 1
لینک به دیدگاه

حجاب امری شخصی هست ، و به نظر من تا یه اندازش بعضی جاها لازمه ، اما بهره برداری سیاسی از حجاب یا تحمیل حجاب قابل پذیرش نیست ، کسی نمیتونه به زور دیگران رو ببره بهشت ، یعنی حقشو نداره ، این هم که میگن دیگران رو به فساد میکشن دروغ محض هست ، مثالش ترکیه ، هرچند حجاب اجباری نیست ولی اکثر مردم ، به خصوص شهر های کوچیک با میل خودشون محجبه هستن

در مورد به فساد کشیده شدن مرد ها نمونش استانبول که کمترین درصد حجاب رو در ترکیه داره اما باور بکنین وقتی اذان شروع میشه ، قبل از اتمام اذان مساجد پر میشن

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعد می گن چرا جهان سومی هستیم :icon_pf (34):

اخه تا وقتی که برای چنین خضعبلاتی فسفر می سوزونیم که دیگه جایی برای پیشرفت توی زمینه های دیگه نیست

یکی نیست بگه پس تو خودت آدم نیستی ! اعتقادات نداری ! همه این کارا رو می کنی برای شوهرت !

وقتی تو خودت برای خودت ارزش قائل نیستی چه توقعی از دیگرانه :sigh:

پس تو اصلا فلسفه حجاب و چادر رو نمی دونی

بعد وقتی من می گم هر چی می کشیم از همین چادر و حجاب این ها در میاد محمد ادمین میاد پست رو ویرایش می کنه :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

میگم یه سوال : تکلیف اون مردایی که میخوان زناشون بی حجاب باشن چیه ؟

این وسط کی کیو دوست نداره ؟ کی دوست داره ؟ :ws52::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...