eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من در سلامتی کامل فکری و روح اعلام میکنم من با کسی ازدواج خواهم که ازم متنفر باشه باشد که زندگی خوبی و خوشی را مانند دو انسان واقعی داشته باشیم وسلام علکیم و اینا 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ حرفت وقتی درسته ک حجابشون از روی اراده باشه نه از روی اجبار بله کاملا حق با شماست ....... بی برو برگرد:w139: منظورم اونایی بود که خودشون به دلخواه و بخاطر رضایت شوهراشون یا پدر و برادراشون این ظلم رو در حق خودشون میکنن 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ منکر بعد جسمانی نیستم. اما بعد روحی رو ارجع میدونم و دیدن بعد جسمانی بدون بعد روحی رو بد میدونم. حرفم اینه که به نظر من دیدن بعد جسمانی به تنهایی موجب دید کالایی میشه. اضافه بر اینا در مورد اون جملاتی که از کتاب آورده بودی ممکنه اون مردای دیگه نگاه هوسناک داشته باشن و همسر اون زنه هم شاید این فکر تو ذهنش باشه که حسرت بکشین که نمیتونین به زیباییهای همسرم برسین فقط ماله خودمه و از این حرفا. که اگر این تفکرات جنسی وسط باشه دیگه حالم از بدم بدتر میشه. نمیدونم دیگه اسمشو چی بذارم مثلن به قول خودت تهوع. بازم نمیخوامبگم هوس کلن بد هستش. میگم هر چیزی به جاش. بهنظرم این که توی مهمونی مردای دیگه به زیباییهای همسرم نگاه هوس آلود کنن و من از اینکه دستشون به همسرم نمیرسه و اون فقط ماله منه خوشحال بشم .... تصور این حالت هم برام میشه تهوع. شایدم من اشتباه میکنم ها. حرف من که حجت نیست. فقط نظرمو گفتم. راست میگی...منم وقتی اون کتابو خوندم پیش خودم گفتم چقدر کثیف!!! اما خب اینم میتونه یه نوع دید باشه...خیلیا هم از اینکه زن زیباشون رو تو حجاب میبینن لذت میبرن!!! اما نمیدونم.....به تناقض میرسیم.هردو همزمان میتونه خوب باشه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من بگم !؟ بله........ وقتی میبینم توی گرمای تابستون که هم مینالن سه تن لباس میپوشه و همش هم سیاه ..... شاخ در میارم وقتی یک پیر زن رو میبینم که برایه اینکه کسی موهاش رو نبینه همچین خودش رو میپیچه زیر چادر .... شاخ در میارم!!! وقتی میبینم تویه هر کاری محدوده بخاطر اینکه اگه جم بخوره چادرش میره کنار .... زیاد شاخ در آوردن نداره وقتی وزیر بهداشت رو میبینم (و حالم بهم میخوره) که داره با ورزشکارا ورزش میکنه . ولی بجای دستاش و پاهاش انگشتای دستش رو اینور اونور میکنه و کلی هم کیف میکنه .... بد جور شاخ در میارم این چیزا بیماری نیست جانم؟ .... اگه بیماری نیست که حتما این شاخای من بیماریه بله کاملا حق با شماست ....... بی برو برگرد:w139: منظورم اونایی بود که خودشون به دلخواه و بخاطر رضایت شوهراشون یا پدر و برادراشون این ظلم رو در حق خودشون میکنن ممنونم بخاطر این همه اظهار لطفی که به بنده نمودید 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ راست میگی...منم وقتی اون کتابو خوندم پیش خودم گفتم چقدر کثیف!!!اما خب اینم میتونه یه نوع دید باشه...خیلیا هم از اینکه زن زیباشون رو تو حجاب میبینن لذت میبرن!!! اما نمیدونم.....به تناقض میرسیم.هردو همزمان میتونه خوب باشه من اون کتاب رو نخوندم ... یه سوال برام پیش اومده! از نظر شما.... این که مرد همسرش و به عنوان یه انسان در انتخاب نوع پوشش آزاد بزاره کار کثیفیه ؟ ........... یا اینکه اونو مجبور کنه که خودش رو جذاب یا زشت(خودش رو زیر چادر مخفی کنه) نشون بده ؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ حالا مردا واسه زنشون حجاب ندارن یعنی زنشونو دوست ندارن:w589: 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ببخشید دوستان من خودم به شخصه به حجاب اعتقاد ندارم...فقط به حیا پایبندم... اما کاش به اعتقادات هم احترام میذاشتیم... چه اون کسی که به حجاب اعتقاد داره و هر طوری که دلش میخواد حفظش میکنه... و چه اون کسی که اعتقاد نداره و دوست داره راحت لباس بپوشه البته طوری که بی حرمتی به خودش نباشه لباس پوشیدنش... اگر به اعتقادات هم احترام بذاریم اونی که به حجاب اعتقاد داره اون هم سفت و سخت بیمار محسوب نمیشه... اون کسی که اعتقاد نداره هم صد جور برچسب میخوره و توهین نمیشه بهش... به حریم هم و اعتقادات هم احترام بذاریم قشنگتره... سربلند باشید... 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ممنونم بخاطر این همه اظهار لطفی که به بنده نمودید اوه ..... من معذرت میخوام ناخواسته به شما جسارت کردم ولی قبول کنید ملت ما تمام و کمال بیماره بقول یه بابایی هر کسی تو ایران بدنیا میاد یه جورایی عقده ای و بیمار خواهد شد این جبر جغرافیایی ماست منظورم توهین به شخص خاصی نبود..... اما بارها گفتم و بازم میگم .... اگه روح انسانیت رو کشف کنیم خیلی از کارایی رو که میکنیم کنار خواهیم گذاشت اسلام چیزی نیست که الان اجرا میشه .... این گرد و غبار یک دین پوسیدست که به ما رسیده اگه احیاء و به روز نشه ارزشش از بت پرستی هم کمتره خدا عقل رو به انسان داد تا راهش رو پیدا کنه مسلما داشتن حجاب در 1400 سال پیش و در عربستان با خورشید سوزان نیاز بوده ولی اگه عقل بگه که امروزه حجاب برای زن و برای جامعه مفیده من هم قبول میکنم بازم معذرت :w139::w139::w139: 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ اوه .....من معذرت میخوام ناخواسته به شما جسارت کردم ولی قبول کنید ملت ما تمام و کمال بیماره بقول یه بابایی هر کسی تو ایران بدنیا میاد یه جورایی عقده ای و بیمار خواهد شد این جبر جغرافیایی ماست منظورم توهین به شخص خاصی نبود..... اما بارها گفتم و بازم میگم .... اگه روح انسانیت رو کشف کنیم خیلی از کارایی رو که میکنیم کنار خواهیم گذاشت اسلام چیزی نیست که الان اجرا میشه .... این گرد و غبار یک دین پوسیدست که به ما رسیده اگه احیاء و به روز نشه ارزشش از بت پرستی هم کمتره خدا عقل رو به انسان داد تا راهش رو پیدا کنه مسلما داشتن حجاب در 1400 سال پیش و در عربستان با خورشید سوزان نیاز بوده ولی اگه عقل بگه که امروزه حجاب برای زن و برای جامعه مفیده من هم قبول میکنم بازم معذرت :w139::w139::w139: خواهش میکنم چرا ما هم میهنان خود را بیمار بدونیم....این دوست شما کمی بدبینانه نظر داده... ولی ما چرا حجاب رو فقط برای اسلام محدود میکنیم ادیان دیگر مگر حجاب ندارند و یا ایرانیان باستان قبل از اسلام نداشتند؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خواهش میکنمچرا ما هم میهنان خود را بیمار بدونیم....این دوست شما کمی بدبینانه نظر داده... ولی ما چرا حجاب رو فقط برای اسلام محدود میکنیم ادیان دیگر مگر حجاب ندارند و یا ایرانیان باستان قبل از اسلام نداشتند؟ نه ندارن نه نداشتن 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ نه ندارن نه نداشتن دوست عزیز من گفتم حجاب...نه یک پوشش خاص... اتفاقا در دین یهود این موضوع بسیار سختگیرانه تر از اسلام است.کمی بی طرفانه قضاوت کنیم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب آخه چرا مزخرف میگین:icon_pf (34): خب یه جمله از کتاب فلسفه حجاب مطهری رو مینوشتین. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ینی کسی که حجاب نمیگیره برا مردمه که حجاب نمیگیره؟؟؟؟؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ قرار نیست این جا کسی اعتقاداتش زیر سئوال بره... من اصلا دوست ندارم حتی برای یه ساعت روسری سرم باشه چه برسه به چادر... اما برای کسی که اعتقادش اینه واقعا احترام قائلم... ما باید یاد بگیریم که اعتقادات خودمونو داشته باشیم و بتونیم کنار هم بدون توهین به همدیگه زندگی کنیم... اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم... ببخشید... 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خواهش میکنمچرا ما هم میهنان خود را بیمار بدونیم....این دوست شما کمی بدبینانه نظر داده... ولی ما چرا حجاب رو فقط برای اسلام محدود میکنیم ادیان دیگر مگر حجاب ندارند و یا ایرانیان باستان قبل از اسلام نداشتند؟ یه بابایی دوستم نیست .... یه بابایه معروفیه ... الان اسمش خاطرم نیست اما در مورد حجاب درسته در تمام ادیان حجاب وجود داره انسان برایه اینکه فرقی با حیوان داشته باشه نیاز به حجاب داره اما چه حجابی!؟ ایرانیان باستان هم حجاب رو رعایت میکردن ... درست .... اما اینجوری!؟ تو ایران باستان زن به اندازه ی هر موجود دیگه ای ارزش داشته .... حتی از حقوق و مزایای بیشتری در برخی شغل ها برخوردار بوده اما در اسلام چی؟ الان در عربستان داره اسلامی که 1400 سال پیش بوجود اومد بدون کم و کاستی و بدون هیچ اصلاحی اجرا میشه تو اونجا زن ها حتی حق رانندگی کردن رو هم ندارن زن تویه اون نظام یه بردست .... یه کالا برای ارضای امیال مرد همین ... نه بیشتر اگه خیلی به اسلام علاقه مند باشید باید تمام اصلاحاتی که طی این چندین قرن در کشور ما ایجاد شده رو کنار گذاشت و دوباره به همون اسلام برگشت ! اینو میخواین ؟؟؟ زن ارزشش خیلی بیشتر از این حرفهاست ....... متاسفم برایه کسانی که خودشون رو بی ارزش و یا کم ارزش میدونن ... در هر موردی میخواد باشه اگه علم امروز ثابت کنه که حجاب برای زن و اجتماع چیز خوبیه من زنم رو تو گاوصندوق اینور و اونور میبرم. شما میتونی دلیلی معقول برای این فرضیه بیاری؟ 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ قرار نیست این جا کسی اعتقاداتش زیر سئوال بره...من اصلا دوست ندارم حتی برای یه ساعت روسری سرم باشه چه برسه به چادر... اما برای کسی که اعتقادش اینه واقعا احترام قائلم... ما باید یاد بگیریم که اعتقادات خودمونو داشته باشیم و بتونیم کنار هم بدون توهین به همدیگه زندگی کنیم... اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم... ببخشید... کتایون جان من مخالف توهین به سایر اعتقاداتم ... اما شما الان اعتقادات خودت رو داری؟ یعنی اونجوری که تشخیص میدی درسته میتونی بیای بیرون ؟ الان کسی شما رو مجبور به کاری نمیکنه؟ اصلا جرات داری تویه رویه یه بسیجی یا فاطی کماندو بگی به چی معتقدی؟ 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من اون کتاب رو نخوندم ...یه سوال برام پیش اومده! از نظر شما.... این که مرد همسرش و به عنوان یه انسان در انتخاب نوع پوشش آزاد بزاره کار کثیفیه ؟ ........... یا اینکه اونو مجبور کنه که خودش رو جذاب یا زشت(خودش رو زیر چادر مخفی کنه) نشون بده ؟ من نظر خودم رو میگم. اینکه مرد همسرش رو و برعکس زن همسرش رو تو انتخاب پوشش ازاد بذاره کار بسیار درستیه و اصن جزو حقوق هر مرد و زنی هست. و اساسا دخالت توی نوع پوشش همسر رو من خودم یه حق برای زوج ها نمیدونم، زوج هایی که توی پوشش به نظر همسرشون توجه میکنن دارن لطف میکنن ... منظورم از اون قسمت که گفتم به نظرم کثیف اومد این بود که مطابق فرهنگ ما و چیزی که از بچگی یادمون دادن نمایش بدن به هدف تحریک بقیه کار کثیف و ضداخلاقی هست. اما تو فرهنگ های دیگه ممکنه اینجوری نباشه..... 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ حالا شما بگو خوش لباس پوشیدن یعنی زن کالاست ببین ادر جان من نگفتم خوش لباس پوشیدن زن ینی اینکه اون کلاست. قربونت قرار نشد حرف بذارین تو دهن من هااااا من گفتم وقتی اون جملات رو خوندم حالت و شرایطی توی ذهنم اومد که احساس کردم انقدر جنبه جسمانی اون زن مورد توجه قرار گرفته که انگاری انسان بودنش فراموش شده برای این حس کالا بودن بهم دست. ربطیم به لباس پوشیدنش نداشت. وقتی همه چیز رو گذاشتم کنار هم این حس بهم دست داد. حالا شایدم توهم زدم خب شایدم معزم کوچیکه که این جوری حس کردم.حالا حسم رو گفتم دیگه انقد چیزم نکنین خب 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کتایون جان من مخالف توهین به سایر اعتقاداتم ... اما شما الان اعتقادات خودت رو داری؟ یعنی اونجوری که تشخیص میدی درسته میتونی بیای بیرون ؟ الان کسی شما رو مجبور به کاری نمیکنه؟ اصلا جرات داری تویه رویه یه بسیجی یا فاطی کماندو بگی به چی معتقدی؟ دقیقا... واسه همین میگم که ما باید با اونا فرق داشته باشیم... من آرزوم این بود که تو جامعه مون میشد که یه دختر با حجاب کامل از کنار یه دختر با بیکینی رد بشه و نگاهشون به هم اصلا سئوال برانگیز نباشه... 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ چرا ما هم میهنان خود را بیمار بدونیم....این دوست شما کمی بدبینانه نظر داده... ولی ما چرا حجاب رو فقط برای اسلام محدود میکنیم ادیان دیگر مگر حجاب ندارند و یا ایرانیان باستان قبل از اسلام نداشتند؟ شدید موافقم موافقتم زیاد بود باید با نقل قول اعلام میکردم. 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من نظر خودم رو میگم. اینکه مرد همسرش رو و برعکس زن همسرش رو تو انتخاب پوشش ازاد بذاره کار بسیار درستیه و اصن جزو حقوق هر مرد و زنی هست. و اساسا دخالت توی نوع پوشش همسر رو من خودم یه حق برای زوج ها نمیدونم، زوج هایی که توی پوشش به نظر همسرشون توجه میکنن دارن لطف میکنن ... منظورم از اون قسمت که گفتم به نظرم کثیف اومد این بود که مطابق فرهنگ ما و چیزی که از بچگی یادمون دادن نمایش بدن به هدف تحریک بقیه کار کثیف و ضداخلاقی هست. اما تو فرهنگ های دیگه ممکنه اینجوری نباشه..... خب منم با سوالم دقیقا به همین موضوع اشاره کردم در هر دو صورت اشتباست چه به زور حجاب (منظور چادر و .... است) رو تحمیل کنی و چه به زور لباسهای جذاب به تنشون کنی :w139: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده