رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 45... مسعودیه انجمنbme.masood

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 111
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوبببببب حالا نوبت منه:persiana__hat:

مسعودو خیلی وقته میشناسم:icon_pf (17): ولی خیلی خوب که بتونم همه جانبه تحلیلش کنم نه:ws35: چون بخوای یکیو تحلیل کنی حداقلش اینه که تو شرایط مختلف بتونی ببینیش:w16::banel_smiley_4:

ولی اینارو میدونم دیه:

قیافش خیلی آروم بود خوب دیدمت ولی خودت نمیدونی کجا:ws43: ولی به قول همه از اون فلفل نبین چه ریزه ای اااااا:banel_smiley_4: البته تو اخس بشگیاش این شیطنت بیشتر معلومه ها نمیدونم بزگ شده چیکارش کرده:Laie_28:

پسر مودب و با شخصیتیه:4uboxsmiley:

خیلی هم درسخون به نظر میاد .:w127:

با چیزایی مثه پیشگویی و این چیزا هم به شدت مخالفه اینکه مثلا بگه فلان کارو بکنی فلان کار میشه:hanghead: یعنی اینکه آدم کاملا منطقیه :girl_in_dreams:

دیگه یه کم فک کنم زود درمورد آدم قضاوت موکنه:w00:

دیگه براش نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار براش صدخ موکنه:icon_pf (34)::w74: یه کم فک کنم بی وفا باشه :brodkavelarg:

برا تولدشم تو میتینگ تصویب شده به علت تاخیر 3روز تولد بگیره:ws3::w31:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهههههههه سلام اینجا کجایه(الان اصن دیگه معلوم نیست من مشهدیم :دی {البته با این همه شکلک که اینجا داره ":دی: اخر خزی حساب میشه حتما :دی})؟ نواندیشان؟ ها گذری ازینورها رد میشدم (اصن هم به وردنه و این چیزها ربطی نداش ::banel_smiley_52:) گفتیم بیایم یک تخریب شخصیت....نه نه... تحلیل شخصیت بزنیم :سووت

کلا که این مسعود ر که میبینین خودم بزرگ کردم (بی منظور :4chsmu1:)

پسر گل، مهربان، به فکر بقیه، ایزی گویینگ، خیلی دیر عصبانی میشه البته وقتی عصبانی شه خیلی خفن عصبانی میشه،ولی من باز هم بهش حق نمیدم :دی

دوستانی که گفتند آرام ساکت و ... :ws47:کلخ خوردن اساسی

دقیقا هنوز نفهمیدم کجاها، ولی بعضی جاها یخش باز نمیشه اصن

با نمک، از من خولتر (:شکست نفسی :ws3:)

خانواده دوست ر خوب اومدین مخصوصا اگه نا.. و نو... و طاو... هم باشن :دی با خانواده هم در کمال ادب (!!!!!! :مجددا بی منظور) صحبت میکنه....رک بودنش با خانوادش خیلی عالیه (دیگه کم کم باید شماره حسابم ر بدم بهت :دی)

درسخون ؟! کلا خِندِندِن ما ر :ws28:

بنظرم تا مقدار خوبی شبیه همیم (الان وقتی که اینترستد این منی که نوشتی در نظر میگیرم،حرفمو پس میگیرم،اصن هم شبیه نیستیم :اینترستد این ومن) نکته عمیقی که جا داره بهش اشاره کنم اینه که زندگی ر ساده در نظر میگیره. اینکه خیلی قضیه ها ر پیچیده نمیکنه، که البته اینجا کاملا نظرش برخلاف منه. موضوعاتی که واسه بعضی ها الکی مهمه ر اصن بهشون گیر نمیده

بِشِد که کمی هم بدی بگم.... همممممممممم

بعضی مواقع احساس میکنم واسه بعضی چیزها که باید بجنگه تو زندگی، به اندازه کافی نمیجنگه

بعضی مواقع هم خیلی به بقیه اعتماد میکنه

کلا که موقعی که به مشورت نیاز داشته باشم میرم پیشش (خوشحال شدی :دی) چون از قدیم گفتند ادب از که آموختی.... ( :تو پر زدن : تو لیست شکلک هاتون پیدا نکردم شما اینجا یک خنده شیطانی بزارین)

:ws27:هیچ ربطی به این تاپیک نداشت، شکلک من وقتی نمرات این ترمم میاده( :w420:)

:gol cheshmak:فدای تو

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهههههههه سلام اینجا کجایه(الان اصن دیگه معلوم نیست من مشهدیم :دی {البته با این همه شکلک که اینجا داره ":دی: اخر خزی حساب میشه حتما :دی})؟ نواندیشان؟ ها گذری ازینورها رد میشدم (اصن هم به وردنه و این چیزها ربطی نداش ::banel_smiley_52:) گفتیم بیایم یک تخریب شخصیت....نه نه... تحلیل شخصیت بزنیم :سووت

پسر گل، مهربان، به فکر بقیه، ایزی گویینگ، خیلی دیر عصبانی میشه البته وقتی عصبانی شه خیلی خفن عصبانی میشه،ولی من باز هم بهش حق نمیدم :دی

دوستانی که گفتند آرام ساکت و ... :ws47:کلخ خوردن اساسی

دقیقا هنوز نفهمیدم کجاها، ولی بعضی جاها یخش باز نمیشه اصن

با نمک، از من خولتر (:شکست نفسی :ws3:)

خانواده دوست ر خوب اومدین مخصوصا اگه نا.. و نو... و طاو... هم باشن :دی با خانواده هم در کمال ادب (!!!!!! :مجددا بی منظور) صحبت میکنه....رک بودنش با خانوادش خیلی عالیه (دیگه کم کم باید شماره حسابم ر بدم بهت :دی)

درسخون ؟! کلا خِندِندِن ما ر :ws28:

بنظرم تا مقدار خوبی شبیه همیم (الان وقتی که اینترستد این منی که نوشتی در نظر میگیرم،حرفمو پس میگیرم،اصن هم شبیه نیستیم :اینترستد این ومن) نکته عمیقی که جا داره بهش اشاره کنم اینه که زندگی ر ساده در نظر میگیره. اینکه خیلی قضیه ها ر پیچیده نمیکنه، که البته اینجا کاملا نظرش برخلاف منه. موضوعاتی که واسه بعضی ها الکی مهمه ر اصن بهشون گیر نمیده

بعضی مواقع احساس میکنم واسه بعضی چیزها که باید بجنگه تو زندگی، به اندازه کافی نمیجنگه

کلا که موقعی که به مشورت نیاز داشته باشم میرم پیشش (خوشحال شدی :دی) چون از قدیم گفتند ادب از که آموختی.... ( :تو پر زدن : تو لیست شکلک هاتون پیدا نکردم شما اینجا یک خنده شیطانی بزارین)

:ws27:هیچ ربطی به این تاپیک نداشت، شکلک من وقتی نمرات این ترمم میاده( :w420:)

لینک به دیدگاه

مسعووووووود .... اومممم

پسر مهربون ، خونواده دوست ، کمی تا قسمتی بی خیال ، زندگی رو سخت نمی گیره ، همشهری :ws3:

استاد تهامی استادش بوده ... دیگه .... خوبه دیگه :w16:

امیدوارم همیشه موفق باشی :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب بعد یه غیبت صغرا برگشتم :ws3:

خوبببببب حالا نوبت منه:persiana__hat:

مسعودو خیلی وقته میشناسم:icon_pf (17): ولی خیلی خوب که بتونم همه جانبه تحلیلش کنم نه:ws35: چون بخوای یکیو تحلیل کنی حداقلش اینه که تو شرایط مختلف بتونی ببینیش:w16::banel_smiley_4:

ولی اینارو میدونم دیه:

قیافش خیلی آروم بود خوب دیدمت ولی خودت نمیدونی کجا:ws43: ولی به قول همه از اون فلفل نبین چه ریزه ای اااااا:banel_smiley_4: البته تو اخس بشگیاش این شیطنت بیشتر معلومه ها نمیدونم بزگ شده چیکارش کرده:Laie_28: میدونم کجا دیدی :ws3: اصا چرا میگی شیطونم ؟ نیستم بابا ، مظلوووووووم :icon_redface:

پسر مودب و با شخصیتیه:4uboxsmiley: با مویی ؟ :ws3:

خیلی هم درسخون به نظر میاد .:w127: شایعس:w16:

با چیزایی مثه پیشگویی و این چیزا هم به شدت مخالفه اینکه مثلا بگه فلان کارو بکنی فلان کار میشه:hanghead: یعنی اینکه آدم کاملا منطقیه :girl_in_dreams: تو از کجا میدونی ؟ :w58: البته به نظر خودم یه ادم احساسیم که سعی میکنه منطقی باشه :ws52:

دیگه یه کم فک کنم زود درمورد آدم قضاوت موکنه:w00: نه باورکن . من سعی میکنم زیاد از افراد با دیگران حرف نمیزینم

دیگه براش نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار براش صدخ موکنه:icon_pf (34)::w74: یه کم فک کنم بی وفا باشه :brodkavelarg: اره اگه واقعیتشو بخوام بگم یکمی بیوفام . البته نه به اون معنی که فکر میکنی . یعنی حال کسایی که دوسشون دارم و دوسم دارنو کم میپرسم و سراغشون رو میگیرم . شاید واسه شارژ مبایلم خسیسم

:ws3:

برا تولدشم تو میتینگ تصویب شده به علت تاخیر 3روز تولد بگیره:ws3::w31:

من که ندیدم چیزی تسویب شده باشه :167:

خوش اومدی رفیق :167: هرچند که میدونم دیگه برنمیگردی که جوابعامو بخونی :ws3:

به هر حال خیلی خوشحالم که تو تحلیلم میکنی . یا تخریب. تخریب دوستای مثل تو شیرینه :w16:

اخه شما چرا اینجوری میگین ؟ من کی خفن عصبانی شدم ؟ تو که همیشه با منی یه مثال بگو . البته یه نمونش امروز بود :shame: راس میگین . گاهش کلافه میشم :banel_smiley_4:

دوستانی که گفتند آرام ساکت و ... :ws47:کلخ خوردن اساسی نخیرم . خیلی هم ارومم . علی ... :167: دارم واست :ws3:

دقیقا هنوز نفهمیدم کجاها، ولی بعضی جاها یخش باز نمیشه اصن خودمم نمیفهمم . چرا میفهمم . جایی که ... نگم بهتره :ws3:

با نمک، از من خولتر (:شکست نفسی :ws3:) درس پس میدیم استاد :ws50:

این 3تایی که نصفه گفت اسم دخترعمه هام بود اما اصلا هم ربطی نداشت. من کلا عاشق خانوادم و فامیلم هستم . بهترین شادیم هم کنارشون بودنه. اره خوشبختانه جنبشون بالاس و من نیازی به پنهون کاری ندارم :w16: :aghosh:

درسخون ؟! کلا خِندِندِن ما ر :ws28: درست صحبت کن خله ابرو نذاشتی واسه من :ws28:

بابا اون یه اشتباه بود که از زبان ضعیفم نشعت گرفته بود :w16:

همیشه گفتم زندگی ساده تر و قشنگتر از اون چیزیه که هر دیوونه فکرشو میکنه

اینقدر قشنگه اینقدر لطیفه و اینقدر با احساسه این زندگی که اگه میتونستم باهش ازدواج میکردم :ws3: اما جدا همینجوره . باور کنین :w16:

بعضی مواقع احساس میکنم واسه بعضی چیزها که باید بجنگه تو زندگی، به اندازه کافی نمیجنگه کاملا موافقم . یکیش همین کنکور که ... گاهی احساسم غالب میشه به منطق و این میشه نتیجش :ws37:

همیشه به خیلی از افراد اعتماد میکنم. این کار دوست دارم . قسمتی از زندگی و افکارمه.

اگه روزی برسه که نتونم به اطرافیانم اعتماد کنم دیگه زندگی اون رنگی که داشت رو نداره

خدا کنه همیشه به همین قشنگی بمونه

به هر حال لطف داری علی جون :icon_redface: ( تو هم خوشحال شدی ؟ ) . ادامش وقتی دیدمت بهت میگم :ws3:

:ws27:هیچ ربطی به این تاپیک نداشت، شکلک من وقتی نمرات این ترمم میاده( :w420:) من که میدونم باز شاگرد اول میشی بیخودی فیلم بازی نکن بچه خرخون :167: :icon_gol:

مسعووووووود .... اومممم

پسر مهربون ، خونواده دوست ، کمی تا قسمتی بی خیال ، زندگی رو سخت نمی گیره ، همشهری :ws3: خوب بود . اما بیخیال چرا ؟

استاد تهامی استادش بوده ... دیگه .... خوبه دیگه :w16: مگه میشناسی ایشون رو ؟ از اون تعداد کمی از استادام هستن که دوست دارم باهاش دوست باشم :w16:

امیدوارم همیشه موفق باشی :icon_gol:

u 2 dear :icon_gol:

لینک به دیدگاه

خب

تا فردا شب صبر میکنم اگه تحلیل دیگه ای بود استقبال میکنم :w16:

اگه تحلیلی بر نوشتهام بود هم خوبه :w16:

وگرنه خودم یه تحلیل از خودم میگم و the end

:wubpink:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بسی تحلیلت کردیم ...

قصه ما به سر رسید ... مسعود به خونش نرسید ...

2lbkos0.gif

به خونه خودم که رسیدم

دنبال اینم که بفهمم خانه دوست کجاست ؟ :icon_redface:

تا اونجاي كه ما شنيديم

سر كوچه جيش نميكنه:ws3:

دختر همسايه رو بوس نميكنه:ws28:

خودشو لوس نمیکنه :ws3:

آسته ميره آسته مياد.......:w16:

در جمع پسر خوبيه:icon_gol:

همینایی که شنیدی بگو از کجا شنیدی من حال طرف بگیرم :ws3:

گل قیافته رفیق :wubpink:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...