هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ پوستر يكي از ادمايي كه قبلا علاقه عجيبي داشتم بهش رو زدم صد تيكه كردم چسبوندم فرق ديوار اتاق خواب قيافه طرف خيلي ضايع و خنده دار شده اما قابل تشخيصه ، يه نفر ديگه رو دو تيكه كردم چسبوندم به در كشويي كمد كه با وا كردنش يارو سرش از ته قطع بشه و يكي ديگه رو چسبوندم در تواليت اتاق ( اتاقي كه توش زندگي ميكنم سويت يه نفره است )... خلاصه يه وعضيه ...اسم اين كار رو گذاشتم اسطوره كشي يك حالي ميده پيشنهاد ميكنم امتحان كنيد . ميدونيد به اين نتيجه رسيدم كه تو زندگي نبايد به ادم هاي ديگه چه دور باشن مثه اين پوسترا چه نزديك مث خيلي از كسايي كه هر روز ميبينيم زياد علاقه و عشق نشون داد دوست داشتن خيلي خوبه اما علاقه شديد ادمو كور ميكنه حماقته بي خودي تحت تاثير حرفاشون ميشه ..خلاصه خيلي بده . 14 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ كشتيشون؟؟؟؟؟؟؟ قاتل...بايد بديم اعدامت كنن!!! حرفتو قبول دارم! البته كلا نبايد زياد توجه كرد...عشق و علاقه يا تنفر فرقي نمي كنه! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ كشتيشون؟؟؟؟؟؟؟قاتل...بايد بديم اعدامت كنن!!! حرفتو قبول دارم! البته كلا نبايد زياد توجه كرد...عشق و علاقه يا تنفر فرقي نمي كنه! نه اينكه امار اعدام پاينه !!!!! تمام سرگذشتم این سه حرف است/ تراشیدم... پرستیدم... شکستم... اقبال لاهوری 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ پوستر يكي از ادمايي كه قبلا بهش علاقه عجيبي ذاشتم رو صد تيكه كردم و با مهارت زياد چسبوندم به ديوار قيافه طرف خيلي ضايع و خنده دار شده اما قابل تشخيصه ، يه نفر ديگه رو دو تيكه كردم چسبوندم به در كشويي كمد كه با وا كردنش يارو سرش از ته قطع بشه و يكي ديگه رو چسبوندم در تواليت اتاق ( اتاقي كه توش زندگي ميكنم سويت يه نفره است )...خلاصه يه وعضيه ...اسم اين كار رو گذاشتم اسطوره كشي يك حالي ميده پيشنهاد ميكنم امتحان كنيد . ميدونيد به اين نتيجه رسيدم كه تو زندگي نبايد به ادم هاي ديگه چه دور باشن مثه اين پوسترا چه نزديك مث خيلي از كسايي كه هر روز ميبينيم زياد علاقه و عشق نشون داد دوست داشتن خيلي خوبه اما علاقه شديد ادمو كور ميكنه حماقته بي خودي تحت تاثير حرفاشون ميشه ..خلاصه خيلي بده . علاقه شدید هم خیلی خوبه تا حدی که آدمو وابسته نکنه. تا زمانی که طرف نشه اکسیژنت. نمی شه در آن واحد هم کسی رو دوست داشت هم به طور عجیبی نیازمندش بود. علاقه مند و عاشق واقعی کسیه که طرف رو آزادانه می ذاره تا خودش باشه. اجباری در کار نیست. وابستگی به هرچیز و هرکس بدترین کار ممکنه. آدمو به قول خودت کور می کنه. تبدیل می شه آدم به کسی که ناخودآگاه داره کس دیگه ای رو می پرسته. ولی دلمم نمیاد پوستر پاره کنم:icon_redface: 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ من تو ذهنم میکشم:guntootsmiley2: اره مثلا همین رامین پرچمی که نقش ادم بزدل ها رو توی فیلما بازی میکرد توی واقعیت این همه شجاعت از خودش نشون میده اما خیلی بازیگرای نقش اول جاظر نیستن همین الانش بعضی نقش ها رو قبول نکنند همینه که باعث مبشه پوسترشون رو توی دهن و فکرمون تکه تکه کنن 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ علاقه شدید هم خیلی خوبه تا حدی که آدمو وابسته نکنه.تا زمانی که طرف نشه اکسیژنت. نمی شه در آن واحد هم کسی رو دوست داشت هم به طور عجیبی نیازمندش بود. علاقه مند و عاشق واقعی کسیه که طرف رو آزادانه می ذاره تا خودش باشه. اجباری در کار نیست. وابستگی به هرچیز و هرکس بدترین کار ممکنه. آدمو به قول خودت کور می کنه. تبدیل می شه آدم به کسی که ناخودآگاه داره کس دیگه ای رو می پرسته. ولی دلمم نمیاد پوستر پاره کنم:icon_redface: میدونی دارم تو زهنم تابلو "خطر به ادم ها نزدیک می شوید" رو جا میندازم به نظرم ادما را باید از یه فاصله خاص دید و باشون ارتباط بر قرار کرد بعضیا اگه زیاد بشون نزدیک بشی دیگه اون قشنگی و زیبایی سابق رو ندارن تازه ممکنه حالت هم ازشون بهم بخوره پوستر هم لزومی نداره روی دیواز اتاق باشه گاهی وقتا پوستر ادما بد جوری روی دیواره دهن ما نسب میشه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ حسین زمان رو هم قاب طلایی کن بزن سر در اتاق ببین حامد جا نه فقط اینجا همه جا ادم هایی هستند مثل شما که نه ،صد مرتبه بدتر از شما برای گیر دادن ،برای سر کوب علایق ادمای دیگه یک و دوم هم پوستر هر کسی نمی تونه افتخار چسبونده شدن وی اتاقم رو داشته باشه اونیم که رو کمد زدم چگواراست کم ادمی نبوده برای خودش الانم دوسش دارم اما نه مثه قبل وگرنه میرفت سطل اشغال 1 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ با هات موافقم واقعا نبايد تمام احساستو به يكي نشون بدي چون فكر ميكنه ضعف داري در مقابلش وغرور كاذب بهش دست ميده 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم دوزاریم بدجور کجه! منظورت رو نگرفتم... نمي دونم والا تو اينجا يه جور كاربرا رو محدود ميكني اون بيرونم هستن ادمايي كه به مراتب شديد تر افتاد؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم دوزاریم بدجور کجه! منظورت رو نگرفتم... منم نگرفتم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ از آدمای خوش فکر منطقی همیشه خوشم میاد و برای بالعکسش هم همیشه تاسف میخورم! خوش باشی... 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ از آدمای خوش فکر منطقی همیشه خوشم میاد و برای بالعکسش هم همیشه تاسف میخورم! خوش باشی... منم همينطور و ايضا از ادماي انتقاد پذير ادماي كه تحمل شنيدن نظر مخالف هم دارند 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ علاقه شدید نیست که ادمو کور میکنه اعتقاد که ادمو کور میکنه و ادمو پیرو میکنه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ علاقه شدید نیست که ادمو کور میکنهاعتقاد که ادمو کور میکنه و ادمو پیرو میکنه اعتقاد به چي ؟ همون علاقه اس كه اعتقاد مياره و گرنه اعتقاد زوركي كه هيچ كاري ازش ساخته نيس 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ نمي دونم والاتو اينجا يه جور كاربرا رو محدود ميكني اون بيرونم هستن ادمايي كه به مراتب شديد تر افتاد؟ واقعا متاسف شدم ارش با اینکه دوستم هستی ولی زبون تیزی داری ببین همه جا قوانین داره یعنی چی تو اینجا کاربرا رو محدود میکنی ؟این و ببین همکار مدیر===>مدیر تالار===>مدیر ارشد==>ادمین این چرخه ای که باید هر روز بچرخه ما باید نهایتا به ادمین جواب پس بدیم چون جزء قوانینه هر انجمنی هست حالا شما هر جور دوست داری قضاوت کن کلا چند باری که بحث شد فهمیدم که شما با هرج و مرج موافقی !! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ نمي دونم والاتو اينجا يه جور كاربرا رو محدود ميكني اون بيرونم هستن ادمايي كه به مراتب شديد تر افتاد؟ داش ارش تو جنگل هم که بری قانون داره چه برسه به میحط اجتماعی اگه جایی قانون نداشته باشه اون وقت از جنگل هم پست تر میشه برادر گوشت برادر رو میخوره 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا متاسف شدم ارش با اینکه دوستم هستی ولی زبون تیزی داری ببین همه جا قوانین داره یعنی چی تو اینجا کاربرا رو محدود میکنی ؟این و ببینهمکار مدیر===>مدیر تالار===>مدیر ارشد==>ادمین این چرخه ای که باید هر روز بچرخه ما باید نهایتا به ادمین جواب پس بدیم چون جزء قوانینه هر انجمنی هست حالا شما هر جور دوست داری قضاوت کن کلا چند باری که بحث شد فهمیدم که شما با هرج و مرج موافقی !! شقي چرا پيچيده ميكني مسله رو !!! گفتند عكس حسين زمان رو بزن سردر اتاقت !!!(البته الان حذفيد اند) منم گفتم اينجا هم ادمايي هستن كه نميزارن درست مثه كاري كه شما ميكنيد خوب شما به بعضيا جواب پس اونا هم به بعضياي ديگه جواب پس ميدن اشتباه ميگم چيز بدي گفتم ؟؟؟ چرا بر ميخوره بتون ؟؟! لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ داش ارش تو جنگل هم که بری قانون داره چه برسه به میحط اجتماعی اگه جایی قانون نداشته باشه اون وقت از جنگل هم پست تر میشه برادر گوشت برادر رو میخوره مگه غير اينه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده