deh-x1750ub 12 ارسال شده در 3 تیر، 2015 سلام دوستان من یک ظبط پایونیر مدل deh-x1750ub دارم میخواستم بدونم تنظیمات این ظبط برای دریافت صدای بهتر چی هست روماشین 405 2
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2015 سلام دوستان من یک ظبط پایونیر مدل deh-x1750ub دارم میخواستم بدونم تنظیمات این ظبط برای دریافت صدای بهتر چی هست روماشین 405 سلام دوستِ عَزیز اوَل اینکه صدایِ خوب و بَد سَلیقه ای هَست ، قَطعا صدایِ خوب از نَظَرِ مَن با شُما یکی نیست دوُم اینکه بِفَرمایید بُلَِندگوهای ماشین چیه؟ 1
hamed8993 11 ارسال شده در 20 تیر، 2016 باسلام دوستان گرامی این تاپیک روباز کردم تا هرسوالی راجع به نصب وراه اندازی سیستمهای صوتی خودرو اعم ازمحصولات ایران خودرو، سایپاو....راداشتید یاکلاهرسؤالی مربوط به نصب وراه اندازی اینگونه سیستمهاداشتیدبپرسید. یااگراحیاناتجربه مفیدی دراین زمینه داشتیدنیزمطرح کنیدتا هم ماهم سایر کاربران ازآن استفاده کنیم. با تشکر با سلام بنده می خواستم دستگاه ضبط صوت ماشین رو تو خونه استفائه کنم. مدل pca 1755c :پارس؛ هستش. این مدل کاست دار هستش. ولی یه ورودی سیدی اکس چنجر داره. مارک کلاریون رو ساپورت می کنه. پشت ضبطْ جا فیش دایره شکل سیزده تا سوراخی داره. میخواستم ببینم چجوری میشه سر ضبط رو کلاه بزارم و با دادن ورودی aux به اون ورودی اکس چنجر از ضبط استفاده کنم؟ ممنون 1
alireza1016 11 ارسال شده در 31 خرداد، 2017 سلام من سیستم ماشینم مستقیم هست یعنی که سووییچ هم دربیارم برق هست میخاستم برق رو از پله اول سوییچ بگیرم سیو دوم برق رو پیدا کردم و دیدم پله اول که فقط چراغ باطری روشن میشه برق نمی ده و وقتی سوییچ رو کامل باز میکنم برق میاد . یعنی موندم چرا سووچ پله اول کار نمیکنه ایا فیوزی داره از کارکرد سوییچ هم مطمنم سالمه .. ولی از اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنند بسیار سپاسگذارم 1
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 3 تیر، 2017 سلام من سیستم ماشینم مستقیم هست یعنی که سووییچ هم دربیارم برق هست میخاستم برق رو از پله اول سوییچ بگیرم سیو دوم برق رو پیدا کردم و دیدم پله اول که فقط چراغ باطری روشن میشه برق نمی ده و وقتی سوییچ رو کامل باز میکنم برق میاد . یعنی موندم چرا سووچ پله اول کار نمیکنه ایا فیوزی داره از کارکرد سوییچ هم مطمنم سالمه .. ولی از اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنند بسیار سپاسگذارم سلام ماشین چیه؟ همه ماشینها چنین برقی آماده تو دسته سیمش هست آخه 1
alireza1016 11 ارسال شده در 3 تیر، 2017 سلام ماشین چیه؟ همه ماشینها چنین برقی آماده تو دسته سیمش هست آخه 206 تیپ 2 مدل 91
saeedmozaffari 12 ارسال شده در 24 تیر، 2017 باسلام و ممنون از سایت خوبتون میخواستم ببینم اگر بخوام یه ساب باکس و یه امپلیرو به ضبط پایونییر وصل کنم نحوه ی سیم بندیش چجوریه. مدل ضبط پایونییر 7450 امپلی solomon 1800 دو کانال و باکس هم solomon 2
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2017 باسلام و ممنون از سایت خوبتونمیخواستم ببینم اگر بخوام یه ساب باکس و یه امپلیرو به ضبط پایونییر وصل کنم نحوه ی سیم بندیش چجوریه. مدل ضبط پایونییر 7450 امپلی solomon 1800 دو کانال و باکس هم solomon شرمنده اگه دیر جواب میدم به آمپلی فایری که گفتید فقط میشه باکس رو وصل کرد کافیه از رو علامتهای خروج آمپ ...باکی رو بریج کنید 2
sigi1537 10 ارسال شده در 29 تیر، 2018 سلام من یه ضبط sillexx دارم با سوکت دوازده تایی نمیدونم رنگبندیش چطوریه یعنی نمیدونم سیم زرد به کدوم خونش باید بره خواهشا برام توضیح بدین ممنون
amin1398 0 ارسال شده در 20 آبان، 2019 سلام ، باندهای در جلو ماشین به خر خر افتاده قصد تعویض دارم سیستم خودرو پایونر مدل x1952 به همراه امپلی 640 وات کنوود به همراه دوتا اسپیکر بیضی و سابووفر 1000 وات پایونر اگر امکان داره اسپیکر با کیفیت برای درهای جلو 206 معرفی کنید بودجه 250 هزار تومان ، سپاس
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 19 دی، 2019 در در 29 مرداد 1398 در 15:17، amin1398 گفته است : سلام ، باندهای در جلو ماشین به خر خر افتاده قصد تعویض دارم سیستم خودرو پایونر مدل x1952 به همراه امپلی 640 وات کنوود به همراه دوتا اسپیکر بیضی و سابووفر 1000 وات پایونر اگر امکان داره اسپیکر با کیفیت برای درهای جلو 206 معرفی کنید بودجه 250 هزار تومان ، سپاس با سلام ببخشید اگه خیلی دیر حواب میدم.پیشنهاد میدم اصلا باندهای جلو رو فعال نکنید.چون هرگز قدرت باندهاب عقب رو نداره .کم میاره.هرچی هم که باشه 1
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 19 دی، 2019 در در 10 اردیبهشت 1397 در 01:23، sigi1537 گفته است : سلام من یه ضبط sillexx دارم با سوکت دوازده تایی نمیدونم رنگبندیش چطوریه یعنی نمیدونم سیم زرد به کدوم خونش باید بره خواهشا برام توضیح بدین ممنون معمولا رنگبندی استاندارده و تغییر نمیکنه.زرد برق مستقیم باطری مشکی اتصال بدنه یا منفی.قرمز هم برق با سوییچ.بقیه مربوط به اکسسوری ها و باندها میشه.اگه تاحالا وصل نکردید پیشنهاد میکنم به افراد متخصص مراجعه کنید
alz1371 0 ارسال شده در 26 دی، 2019 با سلام خدمت دوستان عزیز من نمیدونم سوالم مربوط به این بخش میشه یا نه؟ من یه آمپلی 4 کانال دارم مارک xp ، یک جفت باند کنوود 718 ، و یک ساب لوله ای 2 تا مشکل دارم الان اولیش اینکه اون شخصی که ازش آمپ رو خریدم وقتی برام بست دیدم هر دوتا باند رو به یک کانال داره میبنده که ازش پرسیدم گفت این آمپیلی مونو هست و یک کانال برای باند داره؟؟ نمیدونم حرفش درست هست یا نه دوم اینکه چند دقیقه که صدا زیاد میکنم داغ میکنه و آمپ قطع میشه؟؟ البته فکر نکنید صدا خیلی بلند میکنماااا ، یکم زیادش میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
Parsa nemati 0 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 سلام.ببخشید من یه پخش ماشین دارم که سوکتش فابریک نیست چطور میشه بفهمم که ورودی برقش کدام سیمها میشه؟
kamibil 0 ارسال شده در 13 شهریور، 2023 سلام بزرگواران من چندتایی بلندگو دارم و میخوام اینهارو روی ماشین نصب کنم چه امپلی با چه توانی باید بخرم؟ ۳عدد ۴ اهم ۱۵۰ وات rms۳ ۳عدد ۶ اهم ۵۰ وات rms ممنون از شما که پاسخ میدین
Alishafiee1381 0 ارسال شده در 26 خرداد، 2024 سلام برای دنا میخاستم ساب ووفر ببندم. خروجی ساب ووفر روی ضبط رو ب ساب وصل میکنم ولی کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
Alishafiee1381 0 ارسال شده در 26 خرداد، 2024 سلام برای دنا میخاستم ساب ووفر ببندم. خروجی ساب ووفر روی ضبط رو ب ساب وصل میکنم ولی کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
ارسال های توصیه شده