TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ من بچه که بودم channel4 رو کشف کردم.فقط music ه.از هر سبکی آدرسشم اینه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام /تو امارات پخش میشه.برای گوش کردن هم اون قسمت رو کلیک کنید از رادیوهای ایران هم فقط رادیو نمایش رو گوش میکنم.تئاتر رادیویی. موج 107.5 بقیه رادیوها هم که فقط چرت و پرت به خورد مردم میدن 4 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ منم اکثرا تو ماشین رادیو گوش میدم مخصوصا رادیوجوان و کافه رادیو،خیلی باحاله:yes: 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ من بچه که بودم channel4 رو کشف کردم.فقط music ه.از هر سبکیآدرسشم اینه / تو امارات پخش میشه.برای گوش کردن هم اون قسمت رو کلیک کنید از رادیوهای ایران هم فقط رادیو نمایش رو گوش میکنم.تئاتر رادیویی. موج 107.5 بقیه رادیوها هم که فقط چرت و پرت به خورد مردم میدن با حال بود.. 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اره تا چند سال پیش رادیو گوش میدادم یه برنامه خیلی قشنگ داشت بی بی سی ، شب هفتم بود اسمش با اجرا بهزاد ..... یادش بخیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده