Peyman 16150 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 اینم بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Top Hits به نظرم بهتر از باقیشه. World و Age هم خوبه، برای کسایی که اهل meditation هستند خصوصا World ، البته من بیشتر خوابم می گیره باهاش. 8
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2011 اینم بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Top Hits به نظرم بهتر از باقیشه. World و Age هم خوبه، برای کسایی که اهل meditation هستند خصوصا World ، البته من بیشتر خوابم می گیره باهاش. بابا پس شما حسابی رادیو بازی. 3
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2011 برو بچه های رادو باز چه خبر؟ رادیو جدید تو دست و بالتون نیست؟ 3
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 دوستان بخش موزیک رادیو فردا امروز غوغا کرده. اگه تونستید حتما یه سری بزنید. 3
Fakur 9754 ارسال شده در 15 مهر، 2011 من هر شب با صدای رادیو به خواب میرم و رادیوم تا صبح برا خودش روشنه. رادیو فردا مونس هر شب منه. 2
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 من هر شب با صدای رادیو به خواب میرم و رادیوم تا صبح برا خودش روشنه. رادیو فردا مونس هر شب منه. برنامه رادیو پس فردا رو گوش دادید؟ 1
حانی 3371 ارسال شده در 15 مهر، 2011 من فقط وقتی میرم دانشگاه تو راه خونه تا سرویس رادیو رو بابام روشن میکنه 3
pianist 31129 ارسال شده در 15 مهر، 2011 خب من یه زمانی رادیو زیاد گوش میدادم (داخلی) ولی مدتیه دیگه نه اگه یه رادیویی باشه که موسیقی کلاسیک و ارامبخش بذاره استقبال میکنم... 4
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2011 خب من یه زمانی رادیو زیاد گوش میدادم (داخلی) ولی مدتیه دیگه نهاگه یه رادیویی باشه که موسیقی کلاسیک و ارامبخش بذاره استقبال میکنم... اینم بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Top Hits به نظرم بهتر از باقیشه. World و Age هم خوبه، برای کسایی که اهل meditation هستند خصوصا World ، البته من بیشتر خوابم می گیره باهاش. 2
Himmler 22171 ارسال شده در 15 مهر، 2011 من تو ماشین رادیو گوش می دم. یه کانالی هست به اسم light FM که همش آهنگای آروم و مهربون می ذاره.موجش هم 101.9 اهنگ مهربون تا حالا نشنیده بودم 2
pianist 31129 ارسال شده در 15 مهر، 2011 ای بابا اینا به رادیو هم رحم نمیکنن!! ف ی لی شده... ولی من این چیزا سرم نمیشه به هر قیمتی شده صداشو در میارم... ممنون... 2
DCBA 8191 ارسال شده در 15 مهر، 2011 رادیو 7 شبکه آموزش قصه های امیر علی تنها برنامه ایه که منو میتونه به سمت تی وی بکشونه! :girl_yes2: 4
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2011 بچه ها رادیو پس فردا رو گوش بدید خیلی با حاله. :icon_pf (44): همین الان رادیو فردا داره پخش میکنه.
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 17 آذر، 2011 فقط "راديو هفت".. من پارسال يه مدت پهلو داداشم تو تهرون بودم..نت نداشتم..واسه همين تي وي نگاه ميكردم.. شب كه ميشد مينشتيم پاي "راديو هفت" كه از شبكه آموزش پخش ميشد.. واقعا باحاله.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 17 آذر، 2011 سلام منم رادیو گوش میدم سر کارم اما یه اوستای مذهبی داریم یا همش رادیو معارفو میگیره یا رادیو اصفهان !:icon_pf (34): هرروزم سر ساعت 7 اخبار جهان اسلام رو گوش میده !( همش در مورد خواب و بیدارو بیهوش و... هست ) میگه بقیه رادیو ها آهنگاشون مطربن ! ای خداااااااااااااا رادیو معارف که میذاره ما خوابمون میگیره ! از بس کسل کنندس ! 2
poor!a 15130 ارسال شده در 17 آذر، 2011 فقط "راديو هفت"..من پارسال يه مدت پهلو داداشم تو تهرون بودم..نت نداشتم..واسه همين تي وي نگاه ميكردم.. شب كه ميشد مينشتيم پاي "راديو هفت" كه از شبكه آموزش پخش ميشد.. واقعا باحاله.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اره واقعا جالب هست :girl_yes2: 2
ارسال های توصیه شده