Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اینم بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Top Hits به نظرم بهتر از باقیشه. World و Age هم خوبه، برای کسایی که اهل meditation هستند خصوصا World ، البته من بیشتر خوابم می گیره باهاش. 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اینم بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Top Hits به نظرم بهتر از باقیشه. World و Age هم خوبه، برای کسایی که اهل meditation هستند خصوصا World ، البته من بیشتر خوابم می گیره باهاش. بابا پس شما حسابی رادیو بازی. 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ هر روز رادیو فرهنگ و رادیو پیام فردای هر روز هم رادیو فردا 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ برو بچه های رادو باز چه خبر؟ رادیو جدید تو دست و بالتون نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من فقط شب بخیر کوچولو از رادیو گوش میدم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من فقط شب بخیر کوچولو از رادیو گوش میدم 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ دوستان بخش موزیک رادیو فردا امروز غوغا کرده. اگه تونستید حتما یه سری بزنید. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من هر شب با صدای رادیو به خواب میرم و رادیوم تا صبح برا خودش روشنه. رادیو فردا مونس هر شب منه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من هر شب با صدای رادیو به خواب میرم و رادیوم تا صبح برا خودش روشنه. رادیو فردا مونس هر شب منه. برنامه رادیو پس فردا رو گوش دادید؟ 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من فقط وقتی میرم دانشگاه تو راه خونه تا سرویس رادیو رو بابام روشن میکنه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خب من یه زمانی رادیو زیاد گوش میدادم (داخلی) ولی مدتیه دیگه نه اگه یه رادیویی باشه که موسیقی کلاسیک و ارامبخش بذاره استقبال میکنم... 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خب من یه زمانی رادیو زیاد گوش میدادم (داخلی) ولی مدتیه دیگه نهاگه یه رادیویی باشه که موسیقی کلاسیک و ارامبخش بذاره استقبال میکنم... اینم بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Top Hits به نظرم بهتر از باقیشه. World و Age هم خوبه، برای کسایی که اهل meditation هستند خصوصا World ، البته من بیشتر خوابم می گیره باهاش. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من تو ماشین رادیو گوش می دم. یه کانالی هست به اسم light FM که همش آهنگای آروم و مهربون می ذاره.موجش هم 101.9 اهنگ مهربون تا حالا نشنیده بودم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا اینا به رادیو هم رحم نمیکنن!! ف ی لی شده... ولی من این چیزا سرم نمیشه به هر قیمتی شده صداشو در میارم... ممنون... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ رادیو 7 شبکه آموزش قصه های امیر علی تنها برنامه ایه که منو میتونه به سمت تی وی بکشونه! :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها رادیو پس فردا رو گوش بدید خیلی با حاله. :icon_pf (44): همین الان رادیو فردا داره پخش میکنه. لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ فقط "راديو هفت".. من پارسال يه مدت پهلو داداشم تو تهرون بودم..نت نداشتم..واسه همين تي وي نگاه ميكردم.. شب كه ميشد مينشتيم پاي "راديو هفت" كه از شبكه آموزش پخش ميشد.. واقعا باحاله.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام منم رادیو گوش میدم سر کارم اما یه اوستای مذهبی داریم یا همش رادیو معارفو میگیره یا رادیو اصفهان !:icon_pf (34): هرروزم سر ساعت 7 اخبار جهان اسلام رو گوش میده !( همش در مورد خواب و بیدارو بیهوش و... هست ) میگه بقیه رادیو ها آهنگاشون مطربن ! ای خداااااااااااااا رادیو معارف که میذاره ما خوابمون میگیره ! از بس کسل کنندس ! 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ فقط "راديو هفت"..من پارسال يه مدت پهلو داداشم تو تهرون بودم..نت نداشتم..واسه همين تي وي نگاه ميكردم.. شب كه ميشد مينشتيم پاي "راديو هفت" كه از شبكه آموزش پخش ميشد.. واقعا باحاله.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اره واقعا جالب هست :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده