.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ دوستان اطلاعات زیر برای کمک به انتخاب بهتر شما...... بزرگترین سیاره : مشتری کوچکترین سیاره : عطارد گرم ترین سیاره : زهره سردترین سیاره : نپتون زیباترین سیاره : زحل پرقمرترین سیاره : زحل و مشتری(زحل و مشتری دارای قمرهای زیادی می باشند.هنوز هم این دو قمر های زیادی دارند که کشف نشده است.) پر حلقه ترین سیاره : زحل 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ امیر بسیار ممنون از راهنماییت .می فرمائید مریخ این وسط هویجه دیگه نه ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ امیر بسیار ممنون از راهنماییت .می فرمائید مریخ این وسط هویجه دیگه نه ؟ چون فهمیدن امین داره میاد مریخ ، همین الان مریخ از لیست سیارات خارج شد...... 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ حذف بشه مهم نیست چون من می خوام برم ونوس حرفت هم قبول نمیکنم که اونجا خبری نبوده :w00: 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ حذف بشه مهم نیست چون من می خوام برم ونوس حرفت هم قبول نمیکنم که اونجا خبری نبوده :w00: چرا قبول نداری؟؟؟..... 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ نمی تونم هر حرفی را اینجا بزنم بعدا پیغام خصوصی میدم :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ من از زمین خوشم میاد.دلیلشم نپرسید.چون اینجارو پر میکنم از عکسای نجومی! درضمن.فعلاً تنها سیاره ایه که توش موش آزمایشگاهی نگه میدارن!:ws6: لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ پس تو بمون تو همین زمین ما که داریم میریم 2 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ نمی تونم هر حرفی را اینجا بزنم بعدا پیغام خصوصی میدم :jawdrop: پس تو بمون تو همین زمین ما که داریم میریم امین تا شعاع 200 هزار کیلومتری سیاره ونوس ببینمت ، با آر پی جی منهدمت میکنم.... اهل ونوس غیرتی هستن ، نامحرم رانمیدم ، تو که جای خود داری..... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ فقط مریخ :cryingf: 19 ماه طول میکشه رفت و برگشت به اونجا فقط بیاین مریخ دیگه :TAEL_147: مریخ ... آقا نبود ... میریما مگه بده که 19 ماه تو فضا باشی کلی هم حال میده دسته جمعی فک کنننننننننننننننن حله میریم زحل من که پایه مریخ هستم اما میگن اونجا همه مرد هستند مردان مریخی زنان ونوسی کتابشو خوندید ؟ اگر این واقعیت داشته باشه من می خوام برم ونوس امین تو حق خروج از زمین رو نداری!! من قبلا رفتم اونجا ، خبری نیست ، برو همون مریخ.... عجب!!! امین تا شعاع 200 هزار کیلومتری سیاره ونوس ببینمت ، با آر پی جی منهدمت میکنم....اهل ونوس غیرتی هستن ، نامحرم رانمیدم ، تو که جای خود داری..... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ پس چرا کسی حرف از اورانوس نمیزنه حالا که پلوتو از لیست سیاره ها حذف شده میرم اورانوس 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ پس چرا کسی حرف از اورانوس نمیزنه حالا که پلوتو از لیست سیاره ها حذف شده میرم اورانوس شما هم برو بگرد یه سیاره های رو انتخاب کن که هیچ بنی بشری نخواد بره کاریت نمیشه کرد مدیر کلی و خسیس 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ خب بنا به گرم شدن تاپیک متاسفانه امکان ارسال دوستان به سیارات دیگه نبید ... !! مجبورین اینجا باشین و گفتگو کنین خوب بید ... :w139: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ خب بنا به گرم شدن تاپیک متاسفانه امکان ارسال دوستان به سیارات دیگه نبید ... !! مجبورین اینجا باشین و گفتگو کنین خوب بید ... :w139: نخییییییییییییر این همه جیغ و داد کردیم که بریم زحل هیچکی هم نیاد من میرم 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ یاقوت سفید ما دیگه عزم رفتن کردیم و باید بریم خوب قبل از رفتن باید بدونید که چه طور باید غذا بخوریم در فضا پس به این تاپیک توجه کنید :: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ اگر می خواهید سیارات را ببینید نیاز به تلسکوپ دارید تا بهتر نظر بدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ زیبائی های خیره کننده زحل .... :ws2::ws2: 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ کیوان یا زُحَل، پس از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، دومین سیاره بزرگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماست و ششمین سیاره دور از خورشید میباشد. کیوان یک گلوله گازی غولپیکر است و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیار کم است ، به طوری که اگر روی آب بیفتد روی آب می ماند. یک روز کامل در کیوان برابر ۱۰ ساعت و ۳۹ دقیقه در زمین میباشد و بر خلاف آن یک سال آن برابر ۲۹٫۵ برابر سال زمینی میباشد. از آنجایی که مدار استوایی کیوان تقریبآ همانند زمین در ۲۷ درجه میباشد ولی تغییرات زاویه سیاره نسبت به خورشید شبیه به زمین میباشد و در این سیاره نیز همان چهار فصل مشاهده میشود. جرم سیاره کیوان همانند مشتری از گاز میباشد و بیشترین گازی که در جو آن سیاره موجود است هیدروژن میباشد و کمی هم هلیوم و متان. جرم حجمی سیاره کیوان از آب کمتر میباشد و از این بابت در نوع خود در میان دیگر سیارات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یگانه میباشد. به علت سرعت حرکت کیوان به دور خود در قطبهای آن نوعی حالت تختی مشاهده میشود. در آسمان شب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کیوان به دلیل اندازه بزرگ , دارای جوی درخشان است. زیبایی آسمان کیوان به خاطر نوارهای روشن حلقههای اطراف آن و نیز به خاطر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زیادش است. کیوان از جنبههای زیادی شبیه مشتری است، جز اینکه در اطراف آن چندین حلقه شگفت انگیز وجود دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کیوان، صد برابر جرم زمین است. 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ حلقهها یا کمربندهای کیوان در فاصله ۱۱۲۰۰ کیلومتری آن جای گرفتهاند. حلقههای کیوان از تکههای یخ و همچنین تکههای سنگ و غبار تشکیل شدهاند برخی به اندازه یک غبار ریز و برخی به اندازه یک خانه. حلقههای کیوان پهن هستند ولی بسیار تخت و نازک. پهنای آنها ۲۸۲ هزار کیلومتر است اما کلفتی آنها تنها یک کیلومتر است. بنابراین هنگامیکه از پهلو به کیوان بنگریم حلقهها تیغه باریکی میشوند و دیده نمیشوند. مشتری و نپتون و اورانوس هم حلقه دارند اما حلقه کیوان از همه بهتر دیده میشود. به باور دانشمندان دلیل درخشانتر بودن حلقههای کیوان تازه تر بودن و جوانتر بودن آن هاست. آنها میانگارند که این حلقهها در پی نزدیک شدن یک ماهک (قمر) به کیوان و فروپاشی آن ماهک در اثر گرانش کیوان پدید آمده اند. حلقههای کیوان به ترتیبی که کشف شدهاند با حروف الفبا نامگذاری شده اند. ای، بی، سی، دی، ای، اف و جی A B C D E F G در میان حلقهها سه شکاف وجود دارد به نامهای انکه Encke،کیلر Keeler و مکسول Maxwell. و یک بازه بزرگ به نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . شکاف کاسینی ۴۷۰۰ کیلومتر پهنا دارد. نخستین کسی که به حلقه رازآمیز پیرامون کیوان علاقمند شد و آن را کشف کرد گالیله بود. او در سال ۱۶۱۰ به این موضوع پی برد و در آغاز بر این باور بود که این حلقه از جنس جامد میباشد. اما امروزه ثابت شده است که این حلقه از قطعات آب یخ زده تشکیل شده است که برخی از آنها در اندازههای یک خودروی معمولی میباشند. مجموع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (جاذبه) کیوان و گرانش ماهکهای آن حالتی را پدید میآورند که این قطعات همواره بصورت حلقههای نازک به دور این سیاره به نظر ثابت ایستاده اند. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ قطعی شد همگی میریم زحل مهمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عجب جاییه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده