Amin 6,457 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۸ سلام.دوستان لطف کنند و اسم سیاره مورد علاقه خودشونو بگن و البته دلیل یادشون نره :w139: حالا دلیل هم نداشتی نگو فقط به تالار نجوم یک نگاه بندازید و سیارتونو پیدا کنید :ws2: 7 نقل قول لینک به دیدگاه
Yuhana 12,780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ این پست قبل از مطالعه تالار نجوم است: من عشق سیاره زحل هستم چون بشدت زیباست 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6,457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ من خودم یادم رفت بگم .من از مریخ خوشم میاد همیشه عاشق مریخ بودم .کاشکی فرصتی بشه یه سفر برم اونجا :jawdrop: از خورشید که حرکت کنیم مریخ نخستین سیاره ی بعد از زمین می باشد . قطر مریخ حدود نصف قطر زمین است و گردشش به دور خورشید در زمانی کمتر از دو سال انجام می پذیرد. در کره ی مریخ روز هم وجود دارد ، آن هم تقریباً به طولانی روزهای ما که در کره ی زمین زندگی می کنیم . به کمک رصدخانه ، اخترشناسان چیزهایی در مریخ دیده اند که وجود نوعی از زندگی را در آنجا نشان می دهد . نخست آنکه مریخ مانند زمین فصل های چهارگانه دارد . با تغییر این فصل ها دگرگونی در سطح آن مشاهده می شود. قسمت های تاریک ان به هنگام بهار و تابستان تاریکتر می نماید و شاید این ها همان علایم گیاهان باشد! اخترشناسان همچنین معتقدند که دست کم مقدار کمی بخار آب در جوّ مریخ وجود دارد. همین برای حفظ زندگی در آنجا کمک بزرگی می تواند باشد . بعلاوه ، دانشمندی ایتالیایی به نام جُوانی اسکیاپارِلّی به سال 1887 گزارش داد که بر سطح مریخ چیزهایی را دیده که شبیه به چند کانال است . 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Yuhana 12,780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ عجب جاییه مریخ!! ایول یادتون باشه حتما یه سر بزنیم اونجا جمیعا بعدش اگه خدا قسمتمون کرد بریم زحل خوش میگذره! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29,302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ خب ما هم که همه ستاره ها رو داریم ... ولی زحل با حلقه های زیبای دور و برش واقعا جالب و خیره کننده بید ... 3 نقل قول لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1,020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ من هم مریخ رو خیلی دوست دارم چون شرایطش به زمین نزدیکتر از بقیس 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6,457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ پس الان 2 تا مریخی داریم 2 تا زحلی هر کدوم از سیارات بیشترین رای را اورد همگی میریم اونجا :jawdrop: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Yuhana 12,780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ پس الان 2 تا مریخی داریم 2 تا زحلی هر کدوم از سیارات بیشترین رای را اورد همگی میریم اونجا :jawdrop: موافقم شدیدا فقط زودتر بگین که دقیقا کجا میریم ببینیم چقد باید اکسیژن با خودمون بیاریم 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120,411 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ سیاره مورد علاقه من: پلوتو 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6,457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ محمد اخه کی میاد پولوتون ؟ فکر کنم خودت تنها بری اون هم پیاده ما که اگر خدا بخواد میریم مریخ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120,411 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ خیلی دلتونم بخواد. خودم میرم اونجا صندلی های داغم میبرم عطارد تو رو که هیچ جایی راه نمیدن امین. رو هوا سرگردون میمونیا :ws2: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6,457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ خدائیش بر چه اساس اون انخابو کردی :w00: این همه سیاره .می خواستی خاص باشی نه ؟ حالا خواهیم دید کی سرگردان میشه :w155: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Yuhana 12,780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ سیاره مورد علاقه من: پلوتو :w58:جا قحطه؟؟؟؟ میخوای ما نیایم بریزیم سرت؟؟؟؟ بابا نترس اکسیژن برا خودمون میاریم الله اکبر مدیر کل باشی انقد خسیس محمد اخه کی میاد پولوتون ؟ فکر کنم خودت تنها بری اون هم پیاده ما که اگر خدا بخواد میریم مریخ بعد مریخ زحل یادتون نره 3 نقل قول لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29,302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ بابا بی خیال حالا دعوا نکنید مجبور میشم به سیاره ها بسپارم هیج جا راتون ندن ها ... !! فقط زحل دیگه باشه ... :w139: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Yuhana 12,780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ بابا بی خیال حالا دعوا نکنید مجبور میشم به سیاره ها بسپارم هیج جا راتون ندن ها ... !! فقط زحل دیگه باشه ... :w139: ایول زحل من که وسایلمو جمع کردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6,457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ اقای مدیر درسته مدیری اما خوب باید ببینیم کدوم سیاره رای بیشتر میاره :jawdrop: دوستان سریعتر بگید کدوم سیاره ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1,020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ سیاره مورد علاقه من: پلوتو پلوتو یه چند سالی هستش که از لیست سیاره ها حذف شده :ws2: انتخابتو تغییر بده :w139: بیا مریخ اونجا بهتره ها 2 نقل قول لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1,020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ بابا بی خیال حالا دعوا نکنید مجبور میشم به سیاره ها بسپارم هیج جا راتون ندن ها ... !! فقط زحل دیگه باشه ... :w139: ایول زحلمن که وسایلمو جمع کردم فقط مریخ :cryingf: 19 ماه طول میکشه رفت و برگشت به اونجا فقط بیاین مریخ دیگه :TAEL_147: مریخ ... آقا نبود ... میریما 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6,457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ من که پایه مریخ هستم اما میگن اونجا همه مرد هستند مردان مریخی زنان ونوسی کتابشو خوندید ؟ اگر این واقعیت داشته باشه من می خوام برم ونوس 2 نقل قول لینک به دیدگاه
.Godfather. 1,441 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ من که پایه مریخ هستم اما میگن اونجا همه مرد هستند مردان مریخی زنان ونوسی کتابشو خوندید ؟ اگر این واقعیت داشته باشه من می خوام برم ونوس من قبلا رفتم اونجا ، خبری نیست ، برو همون مریخ.... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .