Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان در اینجا شما میتونید یه پروژه انجام شده رو دانلود که کنید. کریر + پلان اون موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان یه راهنمایی کنین من چطوری میتونم از فایلی که گذاشتید تو کریر استفاده کنم نمیخوندش با تنظیماتی وارد کنم ممنون کمک کنید . 5 لینک به دیدگاه
Mehrdad89 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ حالا چجوری میشه ازش استفاده کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ از منوی project گزینه Convert to HAP 4.x data رو انتخاب کنید و از آنجا فایل رو باز کنید. 3 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ آقا خب من که نمیخام با کریر کار کنم فقط به اطلاعات ورودی وخروجیش احتیاج دارم 1 لینک به دیدگاه
hossein.forozandeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز. من فایل اجرای پروژه کریر را گرفتم اما فایلی را که نشون بده این پروژه برای چه ساختمانی و مشخصات ساختمان را نگرفتم لینک به دیدگاه
hoseinhamids 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام پروژه آماده و کامل محاسبه بار سرمایی ساختمان توسط نرم افزار (carrier(hap 4.5 با محاسبات کامل همراه با جداول، توضیح قدم به قدم تک تک مراحل موجود در نرم افزار(اب و هوا، فضاها، سیستم ها و ...) و رعایت کامل اصول نگارشی پروژه با قیمت توافقی لینک به دیدگاه
zhr_i 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز من هر کدوم از اینا رو میزنم کریر رو باز میکنه...پلانش کجاس؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز من هر کدوم از اینا رو میزنم کریر رو باز میکنه...پلانش کجاس؟ پلان http://www.noandishaan.com/forums/attachments/3129d1307929536-utf-8drawing3.dwg لینک به دیدگاه
Amir123890 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۹ سلام.هرکاری میکنم پلانش با اتوکد باز نمیشه.دلیلش چیه؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Amir123890 گفته است : سلام.هرکاری میکنم پلانش با اتوکد باز نمیشه.دلیلش چیه؟؟ تست کردم، مشکلی نبود و باز شد. ورژن اتوکدی که دارین چنده و اینکه چه پیام خطایی میده؟ لینک به دیدگاه
Amir123890 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۹ تشکرمیکنم مشکلم حل شد.فقط میخواستم بپرسم پروژه دیگه ایی ندارید؟ساختمان ویلایی باشه نه طبقاتی لینک به دیدگاه
Amir123890 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۹ در در 20 خرداد 1394 در 12:07، hoseinhamids گفته است : با سلام پروژه آماده و کامل محاسبه بار سرمایی ساختمان توسط نرم افزار (carrier(hap 4.5 با محاسبات کامل همراه با جداول، توضیح قدم به قدم تک تک مراحل موجود در نرم افزار(اب و هوا، فضاها، سیستم ها و ...) و رعایت کامل اصول نگارشی پروژه با قیمت توافقی سلام.پروژه هنوز موجوده؟؟ و آیا پلان ساختمان هم داری؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده