El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خدائیش خیلی عکسهای قشنگ و تکی میگیری.......... مثل حرفه ای ها و اونهایی که چندین ساله خوراکشون عکاسیه کارمیکنی..... اصلا بهت نمیخوره اینقدر با حوصله باشی..... هم دوربین هم هنر ذاتی خودت هم حوصلت توی زیبا تر شدن عکسها دخیله........... همین طور به کیفیت اهمیت بده نه کمیت منتظر باقی عکسهای زیبات هستیم.... چقدر این عکس ماهت قشنگه بدهش بمن ........من عاشق ماه هستم واو، جدی میگی؟ مرسی؛ 3-4 بار اسم تایپیکو چک کردم تا مطمئن بشم با منی چشم عکس ماه رو الان میفرستم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ واو، جدی میگی؟ مرسی؛ 3-4 بار اسم تایپیکو چک کردم تا مطمئن بشم با منی چشم عکس ماه رو الان میفرستم چرا چک کردی خب کارت خوبه استعداد نهفته داری دروغ که نگفتم مرسی بابت عکسه ماهه:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ داداش عکس ماهت بی نظیر هست .. شما برا عکاسی دروه دیدین یا تفریحی عکس میگیرین آدم عکساتون رو میبینه حس خوبی بهش دست میده 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا کلاس چی؟ چقدر حال میده از آدم تعریف میکنن ؛ مرسی 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ برای یکی از دوستان اون وقت برای کدوم دوستان؟؟!؟؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ اون وقت برای کدوم دوستان؟؟!؟؟!؟ گیر نده آقا واسه یکی بود دیگه به نظرم خوب شده واسه همون اینو گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ باریــــــــــکلا. :rose: چاکرم :w72: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ماه گرفتگی ( چون 3 پایه نداشتم از گرفتگی کاملش نتونستم بگیرم) 13 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ی کم ب منم یاد بده خب خیلی قشنگ بودن این ماهه محشر بود کف کردیم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار زیبا.دوربینت چیه مهندس؟؟زومش چنده؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ آهان دیدم sx130.میخواستم بخرمش چون باطریش قلمی بود نخریدم اما به نظرم کار اشتباهی کردم!!!!:w00::w00::icon_pf (34): به جاش A3300 خریدم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ی کم ب منم یاد بده خب خیلی قشنگ بودن این ماهه محشر بود کف کردیم چشم حتما ، فرم ثبت نام پر کنید آهان دیدم sx130.میخواستم بخرمش چون باطریش قلمی بود نخریدم اما به نظرم کار اشتباهی کردم!!!!:w00::w00::icon_pf (34):به جاش A3300 خریدم:icon_pf (34): زوم اپتیکالش 12 و دیجیتال 48 است ، اینا با زوم دیجیتال گرفته شده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ عالیه.مال من 5 اپتیک داره 4 دیجیتال!!! بیا عوض:دی 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ عالیه.مال من 5 اپتیک داره 4 دیجیتال!!!بیا عوض:دی قابل شما رو نداره :w72: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ لطف داری.این مشخصات مال منه نگاه کن:دی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ لطف داری.این مشخصات مال منه نگاه کن:دی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای بابا یه جوری میگی ... 16 مگاپیکسله خوبه ، جم جور و سبک ، شارژر و باتری لیتیومی دیگه چی میخوای؟ من اعاشق زوم بودم واسه همون اینو گرفتم ، زوم خیلی دوست دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا یه جوری میگی ... 16 مگاپیکسله خوبه ، جم جور و سبک ، شارژر و باتری لیتیومی دیگه چی میخوای؟ من اعاشق زوم بودم واسه همون اینو گرفتم ، زوم خیلی دوست دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوندم برا شما رو.چشم رو گرفته بود اون موقع اما خوب چون باطری قلمی میخورد چند نفر گفتند باطریش اعصابتو خورد میکنه!!!! حس میکنم قدر 16 عکس نمیگیره!!! شایدم من هنر عکاسیم صفره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده