رفتن به مطلب

نظر شما در مورد شبکه فارسی1

Mr. Specific

آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فقط فارسی 1 نیست الان تو شبکه ها مد شده ازین سریالا دوبله میکنن.

خیلی فیلمای بیمزه و احمقانه که چندتا ادم بیکار و هرز جمع میکنن.:w000:

به جز اشاعه بی بند وباری و خیانت هیچی نداره.بدبختی اینجاس که بچه های ابتداییم میشینن واسه تماشا!!:icon_pf (34):

سر جلسه ارشد دو تا از مراقبای مرد تا اخر راجب یکی از سریالاش حرف میزدن:ws46:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حرفات درسته

مشکل هم همینه

اما چطور میشه سطح فکر خونواده هارو بالا برد؟

سطح فکر جامعه رو؟

مردم رو باید عادت داد به دیدن فیلمهای خوب تا بتونن اون لذت رو درک کنن

باید زیاد فیلم خوب ببینن تا بتونن این فرق رو تشخیص بدن

این عادت دادن چطور باید انجام بشه؟

منظورم در مقیاس جمعی و بزرگه نه خانوادگی و کوچیک

چرا عامه مردم میرن سمت این فیلمها؟ چون فیلمهای با کیفیت به راحتی دردسترسشون نیست. چون پخش فیلمهای خوب اینقدر کم شده که دیگه عادت کردن به دیدن این فیلمها.

چون کم هزینه ترین و کم دردسر ترین راه برای دیدن فیلم همین شبکه های رایگان فارسی زبانه

فقط کافیه هر ساعت از روز که خونه میان کنترل ماهواره رو بگیرن دستشونو بزنن فارسی1!

هرساعتی باشه راحت و بدون هیچ دردسری یه فیلمی با دوبله فارسی داره پخش میکنه که اون لحظشون رو پر میکنه

نه نیاز به دستگاه جدایی داره نه نیاز به دونستن زبان داره نه سواد خوندن و نه چشم تیزبین که زیرنویس بخونن و نه ...

خب چه توقعی میشه از قشر عامه مردم داشت؟! اونم تو این وضع مملکت؟

همه دانشمند نیستن خب سامان جان

ولی برای اصلاح یه جامعه باید به طور جمعی اصلاح انجام داد

خیلی از خونواده ها همینکه بچه سرگرم باشه و کار به کارشون نداشته باشه راضین!

که خب اونم دلایل خاص خودشو داره

ولی اگه صلاح جامعه درمیون باشه باید بیخیالش شد و گفت تقصیر ما نیست؟

تقصیر ما نیست درسته ولی میشه برای اصلاحش قدم برداشت

حداقلش اینه که نذاشت سطح مردم از اینی که هست پایینتر بیاد!!

خوب همیشه عامه وجود خواهند داشت... همیشه یک عده افرادی وجود دارند که به سمت و سوی این مسائل میرند... کاریشون هم نمیشه کرد... اگر صدتا کانال خوب هم براشون درست کنید باز همون فارسی 1 رو نگاه میکنند (اینجا واقعا در حرف هایی که میزنم فارسی 1 یک نماد هست... منظورم تمام چیزهای این مدلی هست در حقیقت)...

خوب کسی که هنوز نمیفهمه سینما یعنی چه , نمیتونه زبان انگلیسی رو بفهمه , دوست نداره حتی به خودش فشار بیاره که زیر نویس بخونه , دوست نداره کلا هیچ کاری انجام بده و فقط میخواد یک سری عکس های متحرک ببینه همون فارسی 1 براش خوبه... تازه خیلی هم زیادیه...

من منظورم از دانشمند کلمه ی نادان بود... منتها نخواستم بگم نادان... منظورم این نبود که دانشمند باید باشند...

میگم هر فردی که از یک حد حتی پایین درک هم بهرهمند باشه میفهمه که بچه نباید این برنامه ها رو نگاه کنه... اینها دیگه واقعا مینیموم ها هستند... اگر کسی حتی اینها رو هم نمیفهمه دیگه تقصیر کسی نیست... بزارید نگاه کنند... همون براشون خوبه عزیز من...

مسئله ی ما اکثریت هستند... تعداد این افرادی که شما بهشون اشاره کردید زیاد نیست... یک عده افراد معلوم الحال هستند... ولی دیگه بیشتر افراد امروز میدونند که هرکس نباید هر چیزی رو ببینه... بیشتر افراد از سینما باخبر هستند... بیشتر افراد یکم زبان میدونند... بیشتر افراد میتونند زیر نویس بخونند...

اینها همه بهانه هست... اینها بهانه هایی هست برای کسانی که میخواند این فیلم ها رو ببینند... ازش لذت میبرند به دلیل اینکه در اون سطح فکری و فرهنگی قرار دارند... این سریال ها چیزهایی داره که فکر های سطح پایین و ابتدایی اون افراد رو جذب میکنه...

در مورد اون حرف اولتون هم باید بگم که راه های زیادی هست... میشه آدم کتاب بخونه... میتونه فیلم های آموزشی نگاه کنه (بی بی سی خیلی از این فیلم ها نشون میده)... میتونند برند شبکه هایی مثل من و تو نگاه کنند که برنامه های علمی خیلی جالبی میزاره گاها... حداقل اونها مغز آدم رو فاسد نمیکنند...

• Like 2
لینک به دیدگاه
یک سئوال ؛ این شبکه موقع پخش برنامه هاش از این آرمهای اخطار نمیندازه گوشه تصویرش؟‌

mj92dmvtd9oqycoqp08.jpg

دلت خوشه ها

نه بابا

اینا هدفشون مشخصه

چیزی که در دوران گذشته نتونسه بود وارد بشه به این گستردگی، فارسی 1 در عرض چندماه انجام داد

تهاجم فرهنگی و تغییر فرهنگ مرسوم ایران

من به شخصه خانواده دوست هستم

دوست ندارم که خانواده ام در همچین فضایی پرورش پیدا کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
دلت خوشه ها

نه بابا

اینا هدفشون مشخصه

چیزی که در دوران گذشته نتونسه بود وارد بشه به این گستردگی، فارسی 1 در عرض چندماه انجام داد

تهاجم فرهنگی و تغییر فرهنگ مرسوم ایران

من به شخصه خانواده دوست هستم

دوست ندارم که خانواده ام در همچین فضایی پرورش پیدا کنه

پس کارش درست نیست :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

بنده که شک دارم این فارسی وان کار خودشون نباشه...

یعنی یه چیزایی رو که کنار هم بذاری میبینی اصلا احتمالش کم نیست.:ws52:

دوسال پیش خانوما توی اون اتفاقایی که افتاد خیلی نقش مهمی داشتن.

دقیقا بعداز اون اتفاقا اومدن این شبکه رو راه انداختن و خیلی از افراد رو درگیر این شبکه کردن.

آیا با این شبکه قصد خونه نشین کردن خانوما رو نداشتن؟؟؟؟

نمیدونم ، شایدم یکم بدبینم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب همیشه عامه وجود خواهند داشت... همیشه یک عده افرادی وجود دارند که به سمت و سوی این مسائل میرند... کاریشون هم نمیشه کرد... اگر صدتا کانال خوب هم براشون درست کنید باز همون فارسی 1 رو نگاه میکنند (اینجا واقعا در حرف هایی که میزنم فارسی 1 یک نماد هست... منظورم تمام چیزهای این مدلی هست در حقیقت)...

خوب کسی که هنوز نمیفهمه سینما یعنی چه , نمیتونه زبان انگلیسی رو بفهمه , دوست نداره حتی به خودش فشار بیاره که زیر نویس بخونه , دوست نداره کلا هیچ کاری انجام بده و فقط میخواد یک سری عکس های متحرک ببینه همون فارسی 1 براش خوبه... تازه خیلی هم زیادیه...

من منظورم از دانشمند کلمه ی نادان بود... منتها نخواستم بگم نادان... منظورم این نبود که دانشمند باید باشند...

میگم هر فردی که از یک حد حتی پایین درک هم بهرهمند باشه میفهمه که بچه نباید این برنامه ها رو نگاه کنه... اینها دیگه واقعا مینیموم ها هستند... اگر کسی حتی اینها رو هم نمیفهمه دیگه تقصیر کسی نیست... بزارید نگاه کنند... همون براشون خوبه عزیز من...

مسئله ی ما اکثریت هستند... تعداد این افرادی که شما بهشون اشاره کردید زیاد نیست... یک عده افراد معلوم الحال هستند... ولی دیگه بیشتر افراد امروز میدونند که هرکس نباید هر چیزی رو ببینه... بیشتر افراد از سینما باخبر هستند... بیشتر افراد یکم زبان میدونند... بیشتر افراد میتونند زیر نویس بخونند...

اینها همه بهانه هست... اینها بهانه هایی هست برای کسانی که میخواند این فیلم ها رو ببینند... ازش لذت میبرند به دلیل اینکه در اون سطح فکری و فرهنگی قرار دارند... این سریال ها چیزهایی داره که فکر های سطح پایین و ابتدایی اون افراد رو جذب میکنه...

در مورد اون حرف اولتون هم باید بگم که راه های زیادی هست... میشه آدم کتاب بخونه... میتونه فیلم های آموزشی نگاه کنه (بی بی سی خیلی از این فیلم ها نشون میده)... میتونند برند شبکه هایی مثل من و تو نگاه کنند که برنامه های علمی خیلی جالبی میزاره گاها... حداقل اونها مغز آدم رو فاسد نمیکنند...

تا یه جایی با حرفات موافق بودم ولی اینجا دیگه حرفتو قبول ندارم

خیلی چیزها میتونه دلیل این باشه که نتونن ببین

نه صرفا به زحمت ننداختن خود!!

کتاب خوندن و ... درسته ولی من گفتم از ویژگیهای این شبکه 1) در دسترس بودن راحت و فهم راحت به واسطه زبان 2) کم هزینه بودن 3)برقراری ارتباط راحت باهاش چون قابل درک برای همست 4) تمام وقت بودن این برنامه هاست

یک ادم ساده که بعد دو سه شیفت کاری با ذهن و جسمی خونه میاد نمیتونه همون لحظه کتاب فلسفی یا علمی بگیره دستش و بخونه!!

برنامه های مستند خاص هم مخاطب خاص خودشو داره. چون دغدغه همه نیست!

فیلم و برنامه ای که با زندگی و دغدغه عموم عجین باشه و مخاطب بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه برنامه ایه که میتونه جاشو پر کنه. نه برنامه ها صددرصد علمی و خاص!

اون برنامه ها وقتی محتواش بالا بره طوری که هم بتونه عامه رو جذب کنه هم درگیری ایجاد کنه و بیننده رو به فکر واداره و باعث رشدش بشه برنامه ایه که میتونه جایگزین بشه

نه هربرنامه علمی و مستند و ...

پ ن: فکر میکنم بازم نتونستم منظورمو برسونم !

• Like 4
لینک به دیدگاه

راستش من از این تاثیراتش شگفت زده شدم.....خبر نداشتم

آخه ما کم سن تو خونمون نداریم و تنها کسی که نگاه میکنه مامانمه:persiana__hahaha:

همیشه تو خونه ما بحث رو اینه که مامانم فارسی1 میخواد ببینه بابام بی بی سی:persiana__hahaha:

ما هم یا سرمون تو کامپیوتره یا به کارهای خودمون مشغولیم

با حرفتون که واسه دهه 70 و 80 ها مخربه موافقم.....چون گمون نکنم رو سنهای بالاتر تاثیری داشته باشه

لا اقل من که ندیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنده که شک دارم این فارسی وان کار خودشون نباشه...

یعنی یه چیزایی رو که کنار هم بذاری میبینی اصلا احتمالش کم نیست.:ws52:

دوسال پیش خانوما توی اون اتفاقایی که افتاد خیلی نقش مهمی داشتن.

دقیقا بعداز اون اتفاقا اومدن این شبکه رو راه انداختن و خیلی از افراد رو درگیر این شبکه کردن.

آیا با این شبکه قصد خونه نشین کردن خانوما رو نداشتن؟؟؟؟

نمیدونم ، شایدم یکم بدبینم...

یکم بدبینانه ست.....اما واسه منم جالبه که عموما مخاطب این شبکه خانمها هستن!!!.....چه شاغل چه خانه دار:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام گرگ بی طمع نیس.اینو هم همیدونن حتی خارجی ها؟

حالا اونا برن فیلم بخرن بیارن دوبله کنن پخش کنن ما هم بخشید اره گاگول نفهمیم برا چیه؟یادت باشه شما ها کمترین هدفید؟بچه ها هدفن چند سال دیگه بهتون میگم.

خدا نگه دارش باشه یه معلم داشتیم به اسم آقای خالویی معلم زبان بود تو دوره راهنمایی ماها سر کلاس مسخره بازی در می اوردیم این طفلک حرص میخورد ومیگفت متاسفم براتون که نمیدونید براتون چی دارن نقشه میشن منظورش غرب بود.حالا بعد از گذشت 22 سال میفههم.

گذرا دید نزنید وبرید فکر هم بکنید

در اینکه هدفی پشت این شبکه هست شکی نیست....چه مالی....چه هر چیز دیگه

اما چرا اینهمه مخاطب پیدا کرده؟اگه تلویزیون ملی ارضا میکرد نیاز ملت رو باز جذب فارسی1 میشدند؟ ما سر جمع 5تا شبکه داریم که آیا برنامه هاش نیازهای 70 میلیون رو جواب میده؟شکر خدا که بیس همش هم رو س ی ا س ت هست....یا تحمیل عقاید دینی.....

من به شخصه فارسی 1 که سهله مزخرفتر از اونم به رسانه داخلی ترجیح میدم.....به نظرم جز شبکه 4 بقیه کانالها فقط اراجیف پخش میکنن.....العان یعنی سریالهای ایرانی خیلی پرمحتوا هستن؟:banel_smiley_4:

من که انگشت شمار سریالهای داخلی خوب به ذهنم میرسه....برنامه های دیگش هم چندان دست کمی از سریالهاش ندارن....اخبارش هم که....:icon_pf (34):

میشه واسه ما هم توضیح بدی؟ دیگه حالم از این جمله که غرب همیشه در حال نقشه کشیدن واسه ماست بهم میخوره.....

• Like 2
لینک به دیدگاه
جو فیلم های فارسی وان بگیره بهتر تا جو ستایش:icon_pf (34):

خسته نباشید!! :banel_smiley_4:

حالا بنظرت کدومش برای جامعه مفیدتره؟

یا حد اقل خطرناک نیست!!

لینک به دیدگاه
اصلا بدرد بچه ها نمیخوره جامعه رو از ریشه که نسل نوجوان هستن خراب میکنه

البته برای اوقات فراقت بزرگتر ها بد نیست اونم موقعی که بچه ندارن یا اونا رو خوابوندن:w16:

چقدرم بچه های ما میخوابن:banel_smiley_4:

منم مخالف فارسی وانم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خسته نباشید!! :banel_smiley_4:

حالا بنظرت کدومش برای جامعه مفیدتره؟

یا حد اقل خطرناک نیست!!

مرسی

دقیقا نمی دونم این شبکه چی نشون میده چون تا الان فقط یک قسمت روزگار شاهزاده دیدم که هیچ موضوع بدی تو اون یک قسمت ندیدم جز دوبله ی فوق العاده مزخرف:icon_pf (34): اما از ستایش خیلی مفید تره برای جامعه چون کسایی که جو گیر فیلم های این شبکه شدن وضعشون از اونایی که جو گیر ستایش شدن خیلی بهتر

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسی

دقیقا نمی دونم این شبکه چی نشون میده چون تا الان فقط یک قسمت روزگار شاهزاده دیدم که هیچ موضوع بدی تو اون یک قسمت ندیدم جز دوبله ی فوق العاده مزخرف:icon_pf (34): اما از ستایش خیلی مفید تره برای جامعه چون کسایی که جو گیر فیلم های این شبکه شدن وضعشون از اونایی که جو گیر ستایش شدن خیلی بهتر

پس شما صلاحیت شرکت در این نظرسنجی رو ندارید :ws3:

چون برای کساییه که دیده اند و شنیده اند :ws3:

ولی اون جمله آخریت خیلی احساسی بود

من که تلویزیون ایران رو نمیبینم که بخوام دفاع کنم..

ولی اون جمله، از اون جمله ها بود

مرسی بابت نظرت:a030:

لینک به دیدگاه

فارسی1 را خیلی وقته نگاه نمیکنم...

از همسایه ها نگاه کردنم شروع شد و با نقاب آنالیا به پایان رسید !!!!!

واسه کودکان مضر هست،اما در من هیچ تاثیری نداره،آدم باید به یک حدی در زندگی برسه که چیزی نتونه باورهاشو به ذلت در بیاره،مگر اینکه باورهاش خراب باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...