El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ این تایپیک نه سیا سیه نه اعتراضی نه هیچی ؛ فقط سئواله طرفای شما هم افتادن به جون دایره زنگیا؟ اینجا کوچه به کوچه دارن جمع میکنن:icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ماهر چهار شنبه با زنگ مامورین از خاب پا میشیم ... هر هفته هم در و باز نمیکنیم و قفل میکنیم ... میرن از بام همسایه ال ام بی ها رو جم میکنن میبرن 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ هر هفته؟ برو بابا ما تا الان همچین چیزی ندیدیم اولین باره :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ هر هفته؟ برو بابا ما تا الان همچین چیزی ندیدیم اولین باره :icon_pf (34): بله ... فقطم 4 شنبه فقطم کوچه ما ... الان 3 تا 4شنبس .. :w74: 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ 12 خرداد من شنیدم دارن جمع می کنن از اون موقع تا حالا فعلا خبری نشده طرفای ما یعنی چرا نیومدن؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ 12 خرداد من شنیدم دارن جمع می کنن از اون موقع تا حالا فعلا خبری نشده طرفای ما یعنی چرا نیومدن؟ لابد تو همسایه هاتون مجاهد فی سبیل الله دارین تاریخ ما همچین چیزی نشون نداده بود، الان مثل چی دارن جمع میکنن 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چند وقت ديگه ميان زنگ خونتونو ميزنن...ميگن اونو بدين به جاش يه انتن ديجيتال x-vision جايزه بگيرين :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ سمت ما گمون نکنم خبری باشه!!!من نشنیدم:4chsmu1: خدارو شکر:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ دو سه روزه شروع کردن دارن جمع میکنن .ولی هنوز تو خیابون ما نیومدن 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ یه جوری گذاشتیم تو بالکن عقل جن هم بهش نمیرسه. کلا تو شهر ما فقط میرن سراغ آپارتمان ها. سراغ ماها نیومدن تا حالا... 7 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ دو سه روزه شروع کردن دارن جمع میکنن .ولی هنوز تو خیابون ما نیومدن :icon_pf (34): این تایپیک نه سیا سیه نه اعتراضی نه هیچی ؛ فقط سئواله طرفای شما هم افتادن به جون دایره زنگیا؟ اینجا کوچه به کوچه دارن جمع میکنن:icon_pf (34): آره اينورا هم چن روزه مشغولن ، چن تا منطقه پاكسازي شده ، یه جوری گذاشتیم تو بالکن عقل جن هم بهش نمیرسه.کلا تو شهر ما فقط میرن سراغ آپارتمان ها. سراغ ماها نیومدن تا حالا... مگه با چشم ببينن جمع مي كنن ؟ فكر كنم تكنولوژي دارن 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مال ما رو تراس نصب شده....دست هیشکی بهش نمیرسه :dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ آره دستگاه دارن نشون میده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مال ما رو تراس نصب شده....دست هیشکی بهش نمیرسه :dancegirl2: هه هه ؛ مراجعه شود به لینک ببین چجوری دستشون میرسه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ شکر خوردن از این گلابها بخورن...دوباره میذاریم. 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): مگه با چشم ببينن جمع مي كنن ؟ فكر كنم تكنولوژي دارن عه؟ نمیدونستم. تا اونجا که من دیده بودم فقط سراغ اونایی میرفتن که تابلو بود. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ شکر خوردن از این گلابها بخورن...دوباره میذاریم. دستتون درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ عه؟ نمیدونستم. تا اونجا که من دیده بودم فقط سراغ اونایی میرفتن که تابلو بود. اون به خاطر بد آموزیش بود ، الان کمره همت بستن ریشه کنش بکنن ، ولی به قول مریم شکر خوردن از این گلابا بخورن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده