Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ ما همه جا صاحب خانه ایم..... دیدی یک عده مملکت را ارث پدرشان میدانند و فکر میکنند همه کشور و مردمش رعیت اونها هستند،در مورد علما هم همینطوره. چیزی به معنای میهمان نداریم،همه چیز متعلق به ماست. اما اینکه تو سایت میهمان بیام،خیلی کم ممکنه،شاید در دانشـــگاه یا خانه کسی بودم میهمان اومدم. اصلا هم از میهمان آمدن حس خوبی ندارم،انگار جلوی دهنم را محکم گرفته اند. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مطمئنی؟!!؟:persiana__hahaha: اینجا رو گفتم نه اونجا 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ چرا با گوشی مهمان میای؟ مگه یوزر نیم و پس وردت و نمی تونی وارد کنی؟ من الان با موب پست دادم و تازه تاپیک هم انتقال میدم اکثرا با موبم بخاطر همین همش روشنم نه ! نمیدونم چرا با گوشی نمیتونم یوزر پس وارد کنم ! وقتی میام مجبورم مهمان بیام .... شبی که میخواستیم بریم میتینگه نمایشگاه مونیتور من سوخت نمیتونستم از جزییات قرار با خبر شم !با گوشی اومدم ولی چه ریاضتی کشیدم تا پستارو خوندم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ نه ! نمیدونم چرا با گوشی نمیتونم یوزر پس وارد کنم ! وقتی میام مجبورم مهمان بیام .... شبی که میخواستیم بریم میتینگه نمایشگاه مونیتور من سوخت نمیتونستم از جزییات قرار با خبر شم !با گوشی اومدم ولی چه ریاضتی کشیدم تا پستارو خوندم :icon_pf (34): اينم از مزاياي كاربر مهمانه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا مهمون نیومدم هر وقتم یه چیزی سرچ میکنم نو اندیشان میاد خوب حفظ کرده امسمو دیگه منو میشناسه:4chsmu1: فک نکنم مزایایی داشته باشه چون تو با دید یه مهمان به مطالب و اعضا نگاه نمیکنی با همون دید عضو بهش نگاه میکنی ولی معایب داره مثلا یه مطلب میخونی دوس داری همون دقیقه جواب بدی 2 ساعت باید رمز عبور و نام کاربری وارد کنی:confused: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده