pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ کاربران حاضر در انجمن: 285 (تعداد 63 عضو و 222 مهمان) همیشه همینجوری بوده میزان کاربر مهمان بیشتر از سه برابر و حتی خیلی بیشتر گاهی هر کدوم از این کاربران مهمان خود ماها هستیم! مثلا وقتایی که با موبایل چک می کنیم یا خونه نیستیم! یا وقت نداریم! من خودم وقتایی که با گوشی میام یا از دانشگاه کاربر میهمان می باشم!:persiana__hahaha: و البته در یه مورد دیگه هم کاربر مهمان می شم.... مزیت کاربر مهمان بودن چیه؟ شما چه طور؟ چه وقت و چرا و چقدر کاربر مهمان می شوید؟! 17 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من هیچ وقت یا میخواییم به پیغاما نجوابیم چون وقت نداریم. یا بریم تو یه تاپیکیو کسی اسممونو پایینش نبینه. یا ... من هیچ وقت مهمان نمیام چون برام مجاز و واقعیت فرقی نداره. تو واقعیت کاربر مهمان نداریم. ... 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من هیچ وقت مهمان نمیام به چند دلیل 1- پیامام و نمیتونم چک کنم 2- احساس غریبی میکنم 3- قربونش برم 3 ساعت نباشم دیگه کمه کم یک گزارش تخلف میاد که مهمان باشم نمیبینم 11 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا تو این سایت مهمان نیومدم تو سایتای دیگه چرا اونم با سرچ تو گوگل 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من هیچوقت مهمان نمیام... از دانشگاه و با موبایل هم هیچوقت آنلاین نمیشم... 9 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ منم كه هميشه آنلاينم :4chsmu1: مهموني نميام تاپيك هاي خاطره و دعوا هم مهمان زياد داره 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من وقتی دانشگاه بیکارم .. با گوشی هم میام ... خیلی کم منم كه هميشه آنلاينم :4chsmu1: مهموني نميام تاپيك هاي خاطره و دعوا هم مهمان زياد داره تاپیک دعوا 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک دعوا تو خفر نداري اونموقع كوشولو بودي 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تو خفر نداري اونموقع كوشولو بودي الان دیگه نیست :4chsmu1::gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تو خفر نداري اونموقع كوشولو بودي الان دیگه نیست :4chsmu1::gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ منم وقتایی که با گوشی میام مهمونم ولی تا چند وقته پیش اصلا نمیدونستم که میتونم به عنوان مهمان تاپیکا رو چک کنم تازه دو سه ماهه فهمیدم :persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من گاهی اوقات حوصله ی جواب دادن به پیامی رو ندارم و وقتم کمه ، مهمان میام و م یه سری میزنم ببینم چی به چیه 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ منم وقتايي كه نميخوام بيام انجمن(وقتايي كه خودمو لوس مي كنم !) مهمان ميام چندشششششش :viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا من اين تاپيك و به صورت مهمان خوندم همون موقع كه زدي پري ولي من اگه مهمان بيام هول ميشم نمي تونم درست بفهمم چي به چيه ولي خيلي پيش مياد كه سايت منو ميندازه بيرون و تقصير خودم هم نيس ، هفت هشت تا تاپيك باز مي كنم ، تا بشينم بخونمشون زمان session به پايان ميرسه از سايت شوت ميشم بيرون ، يا گاهي كه انجمن و باز مي كنم ولي ميرم جاهاي ديگه ميگردم برميگردم مي بينم انداختتم بيرون ، و همينجوري بقيه تاپيك ها رو مي خونم مگه اينكه بخوام پست بزنم وارد شم ، مزايا هم كه يه وقت دوست داري يه تاپيكي رو بخوني ولي خو نميشه اسمت اون پايين باشه ( راي گيري در مورد اينكه يكي مدير بمونه يا نه ، مخصوصا وقتي غير اون رشته اي ها رو راه ندن ) 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ منم کم میشه مهمونی بیام اما وقت امتحانست دیگه برا این که امارمون در نیاد مجبوریم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ منم وقتایی که با گوشی میام مهمونم ولی تا چند وقته پیش اصلا نمیدونستم که میتونم به عنوان مهمان تاپیکا رو چک کنم تازه دو سه ماهه فهمیدم :persiana__hahaha: چرا با گوشی مهمان میای؟ مگه یوزر نیم و پس وردت و نمی تونی وارد کنی؟ من الان با موب پست دادم و تازه تاپیک هم انتقال میدم اکثرا با موبم بخاطر همین همش روشنم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من وقتی اخراج میشم مهمان میام خوبه 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من یادم نمیاد مهمون اومده باشم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من وقتی اخراج میشم مهمان میام مطمئنی؟!!؟:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده