رفتن به مطلب

همه چی با پونصد تومن........

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من فکرمیکنم اینجور مکانها رو میسازند برای رفاه حال مسافران نه چیز دیگه ای

واااااااااااااااای دقییییییقا........:w16:

تازه دیروز سر یک بحث درمورد مساجد سر کلاس یکی از بچه ها گفت....

بیشترین استفاده از مساجد و امام زاده ها مستراحشونههههههه......:ws28:.

استادمون فقط به دختره نگاه کرد...:banel_smiley_4:.. ولی همه ترکیدن....:ws28::ws47::ws28::persiana__hahaha:

• Like 1
لینک به دیدگاه

استادمون فقط به دختره نگاه کرد...:banel_smiley_4:.. ولی همه ترکیدن....:ws28::ws47::ws28::persiana__hahaha:

آخرین باری که رفتم توی اصفهان بود بغل میدون نقش جهان با داداشم بودم فقط هم بخاطر همین رفتیم توی یک روز بارونی ......... تازه قسمت آقایونم رفتم هیچ کسی نبود........

یک بار دیگه هم اردو توی شهر تفت یزد دم درب یک مسجد نیم ساخت نگه داشت.......

برای این مورد همیشه دعاشون میکنم....:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:a030:

البته جاهلا رو باید آگاه کرد .... ولی کسایی رو که جاهل میکنن ملت رو به موقش

:icon_gol:

دقیقا مسئله همینجاست... جامعه قابل تغییر هست... فرهنگ ها رو میشه اصلاح کرد...

نادان ها رو میشه روشن کرد یا حداقل جلوی گسترش این بیماری رو در جامعه به شکل های مختلف گرفت...

ولی مسئله ای که باید باهاش حتی به شکل مسلحانه مبارزه کرد کسانی هستند که ایده های خطر ناکی مثل همین رو در جامعه گسترش میدند و براش تبلیغ میکنند... باید با افراد کلیدی و ایدئولوژی ها مبارزه کرد...

• Like 5
لینک به دیدگاه

کاشکی به جای خنده و زود گدشتن از این حرف کمی به بهر معنی این حرف فرو میرفتیم که امام و امام زاده و خانه ی خدا رو فقط برای غذای حاجت می خوایم و میشناسین

وای بر ما وای بر ما و وای برما

:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاشکی به جای خنده و زود گدشتن از این حرف کمی به بهر معنی این حرف فرو میرفتیم که امام و امام زاده و خانه ی خدا رو فقط برای غذای حاجت می خوایم و میشناسین

وای بر ما وای بر ما و وای برما

:hanghead:

وقتی هرچیزی رو برای سرکیسه کردن مردم میسازند خب بعد از یه مدتی این میشه نتیجهش.............:there:

وقتی 90 درصد مشکلاتمون بخاطر وجود بی رویه اینجور مکانها هست وضع ازاین بهتر نمیشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی هرچیزی رو برای سرکیسه کردن مردم میسازند خب بعد از یه مدتی این میشه نتیجهش.............:there:

وقتی 90 درصد مشکلاتمون بخاطر وجود بی رویه اینجور مکانها هست وضع ازاین بهتر نمیشه

ببین من به این امامزاده های جدید کاری ندارم

اما اونایی که نسل در نسل بودن و از قدیم مردم بهشون معتقد بودن

نمیشه با باور مردم مبارزه کرد

خوبه همه چی رو با هم قاطی نکنیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

طرف یک در میسازه مردم میایند هرچی پولو طلا دارند میریزند روش و اونها هم جمعش میکنند برای جیب خودشون........

طرف پول نداره به بچهش غذای درست و حسابی بده النگوی طلاشو میده برای یک در که ساخت دستهای هموطنشه...............

اگر اینکارهها بت پرستی نیست پس چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین من به این امامزاده های جدید کاری ندارم

اما اونایی که نسل در نسل بودن و از قدیم مردم بهشون معتقد بودن

نمیشه با باور مردم مبارزه کرد

خوبه همه چی رو با هم قاطی نکنیم

من هم همه چی رو قاطی نکردم ولی اگر بخواهیم از دید دیگه نگاهش کنیم این هم یک نوع بت پرستی هست

هرکسی هرچقدر هم محترم دیگه نباید قابل پرستش باشه وگرنه میشه شریک خدا..........

• Like 1
لینک به دیدگاه
طرف یک در میسازه مردم میایند هرچی پولو طلا دارند میریزند روش و اونها هم جمعش میکنند برای جیب خودشون........

طرف پول نداره به بچهش غذای درست و حسابی بده النگوی طلاشو میده برای یک در که ساخت دستهای هموطنشه...............

اگر اینکارهها بت پرستی نیست پس چیه؟

بحث دزدی متولیاشون جداست

شاید درست باشه

اما حرف من اعتقاد مردمه

تا حالا برات پیش نیومده جایی بخوای بری که دور از هیاهو باشه و اونجا با خدا خلوت کنی

بعضی از این امامزاده ها همچین حسی به ادم میدن یه جور سبکی برای چند ساعت

• Like 1
لینک به دیدگاه
من هم همه چی رو قاطی نکردم ولی اگر بخواهیم از دید دیگه نگاهش کنیم این هم یک نوع بت پرستی هست

هرکسی هرچقدر هم محترم دیگه نباید قابل پرستش باشه وگرنه میشه شریک خدا..........

کسی که نگفت پرستش

این میشه شرک

یه جور واسطه شاید

یا دلگرمی از اینکه یکی هست واسطه بشه بین تو و خدای تو

• Like 1
لینک به دیدگاه
بحث دزدی متولیاشون جداست

شاید درست باشه

اما حرف من اعتقاد مردمه

تا حالا برات پیش نیومده جایی بخوای بری که دور از هیاهو باشه و اونجا با خدا خلوت کنی

بعضی از این امامزاده ها همچین حسی به ادم میدن یه جور سبکی برای چند ساعت

من معمولا همیشه با خدای خودم خلوت میکنم

شبها توی جای خوابم هیچ کسم نیست بهترین خلوتته با خدای خودم......

من متأسفانه یا خوشبختانه به همچین جاهایی نیاز پیدا نکردم تا حالا:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من معمولا همیشه با خدای خودم خلوت میکنم

شبها توی جای خوابم هیچ کسم نیست بهترین خلوتته با خدای خودم......

من متأسفانه یا خوشبختانه به همچین جاهایی نیاز پیدا نکردم تا حالا:banel_smiley_4:

خوب یکی مثل من هم که هر ساعت و هر دقیقه نمیرم شاید سالی یه بار

اما واقعا احتیاج دارم که برم

البته نظرا فرق میکنه

نظر شما هم محترمه

• Like 1
لینک به دیدگاه
کسی که نگفت پرستش

این میشه شرک

یه جور واسطه شاید

یا دلگرمی از اینکه یکی هست واسطه بشه بین تو و خدای تو

نه دیگه وقتی کسی تمام خواسته هاشو از یک واسطه میخواد میشه پرستشش.......

باور کنید خدا اگر بخواد چیزی رو به کسی بده بدون واسطه هم میده فقط باید باهاش روراست باشی تا مجبور نشی دست به دامان کس دیگه ای بشی........

کلا انسانها اشرف مخلوقات هستند و هرکسی جایگاه خاصی پیش خداش داره و من نیازی نمیبینم بخاطر نزدیک شدند به معبودم دست به دامان کسی بشم که واقعا نمیشناسمش یا در یک دوره زمانی بخاطر هدفش خیلی کارهها کرده که از نظرمن نه چندان زیبا نبوده بلکه خیلی هم وحشیانه بوده و زننده و دور از انسانیت بوده......... من قصد توهین به کسی رو ندارم ولی وقتی به کشورم تجاوز شده نمی تونم دلم به لطف اون گروه متجاوز خوش باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه دیگه وقتی کسی تمام خواسته هاشو از یک واسطه میخواد میشه پرستشش.......

باور کنید خدا اگر بخواد چیزی رو به کسی بده بدون واسطه هم میده فقط باید باهاش روراست باشی تا مجبور نشی دست به دامان کس دیگه ای بشی........

کلا انسانها اشرف مخلوقات هستند و هرکسی جایگاه خاصی پیش خداش داره و من نیازی نمیبینم بخاطر نزدیک شدند به معبودم دست به دامان کسی بشم که واقعا نمیشناسمش یا در یک دوره زمانی بخاطر هدفش خیلی کارهها کرده که از نظرمن نه چندان زیبا نبوده بلکه خیلی هم وحشیانه بوده و زننده و دور از انسانیت بوده......... من قصد توهین به کسی رو ندارم ولی وقتی به کشورم تجاوز شده نمی تونم دلم به لطف اون گروه متجاوز خوش باشه

گفتم نظرا متفاوته

و یه کمی سخته ایده خودتو بخوای بگی

• Like 1
لینک به دیدگاه
گفتم نظرا متفاوته

و یه کمی سخته ایده خودتو بخوای بگی

دقیقا موافقم باهات........

از اینها که بگذریم

مردم ما هنوز بعضی هاشون یاد نگرفتند اسکناس دفترچه یادداشت نیست........به بدترین شکل ازش نگه داری میکنند..........:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا موافقم باهات........

از اینها که بگذریم

مردم ما هنوز بعضی هاشون یاد نگرفتند اسکناس دفترچه یادداشت نیست........به بدترین شکل ازش نگه داری میکنند..........:w00:

اینو باهات موافقم شدید:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...