shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام السلام علیک یا سلطان ابراهیم یا امامزاده سلطان ابراهیم اول سلامتی پدر و مادرم دوم اینکه تربیت معلم سال اول یعنی سال 88 من و سارا قبول بشویم سال سوم متوسطه شاگرد اول شوم و معدل کتبی ام بالاتر از 18 باشد آرزوی پدر و مادرم را که دوست دارند پسر داشته باشند برآورده کن دعای کوثر را مستجاب کن خاله فخری و الهام و عمه اکرم را خوشبخت کن ازدواج کنند آرزوی محسن را بر آورده کن مادرم را شفا بده زندگی پدر و مادر بزرگم را سر و سامان بده به مصطفی کمک کن که دانشگاه هر رشته ایی که می خواهد قبول شود عاطفه فائزه و زینب در درس موفق باشند و در آینده کاره ایی شوند یا سلطان ابراهیم دعاهای : دایی مالک -ابوذر -رسول سلطان مادر بزرگ و پدر بزرگهایم- زیبا -حکمت -علی- کرامت- ولی -صالح -مژگان -شیما- لیلا- اکرم- فرخنده -رعنا- مرضیه -مریم- زهرا- بصیر- مرضیه- صدیقه-- ساهره -بهاره- سیمین -صدرا -سیما -شمایل -صفیه -خاور- مینا- عمه شاه گلی کسری- فروزان -معصومه -عمومحسن- دایی صادق -هما- اکرم را هم مستجاب بفرما اگر هر نیازی دارید بنویسید تا جواب بده......... این فرهنگ ایرانیها هست که پول و با دفتر و برگه یادداشت اشتباه میگیرند 20 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام السلام علیک یا سلطان ابراهیم یا امامزاده سلطان ابراهیم اول سلامتی پدر و مادرم دوم اینکه تربیت معلم سال اول یعنی سال 88 من و سارا قبول بشویم سال سوم متوسطه شاگرد اول شوم و معدل کتبی ام بالاتر از 18 باشد آرزوی پدر و مادرم را که دوست دارند پسر داشته باشند برآورده کن دعای کوثر را مستجاب کن خاله فخری و الهام و عمه اکرم را خوشبخت کن ازدواج کنند آرزوی محسن را بر آورده کن مادرم را شفا بده زندگی پدر و مادر بزرگم را سر و سامان بده به مصطفی کمک کن که دانشگاه هر رشته ایی که می خواهد قبول شود عاطفه فائزه و زینب در درس موفق باشند و در آینده کاره ایی شوند یا سلطان ابراهیم دعاهای : دایی مالک -ابوذر -رسول سلطان مادر بزرگ و پدر بزرگهایم- زیبا -حکمت -علی- کرامت- ولی -صالح -مژگان -شیما- لیلا- اکرم- فرخنده -رعنا- مرضیه -مریم- زهرا- بصیر- مرضیه- صدیقه-- ساهره -بهاره- سیمین -صدرا -سیما -شمایل -صفیه -خاور- مینا- عمه شاه گلی کسری- فروزان -معصومه -عمومحسن- دایی صادق -هما- اکرم را هم مستجاب بفرما اگر هر نیازی دارید بنویسید تا جواب بده......... این فرهنگ ایرانیها هست که پول و با دفتر و برگه یادداشت اشتباه میگیرند این یارو امام زاده رو با خدا زاده اشتباه گرفته !!! جدی هر کی بره امام زاده ازش میخواد چیزی رو برآورده کنه ؟ واقعا اینجوریه ؟ 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ واسه همین نیست که سنی ها به شیعه ها میگن کافر؟؟!؟؟ 10 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام السلام علیک یا سلطان ابراهیم یا امامزاده سلطان ابراهیم اول سلامتی پدر و مادرم دوم اینکه تربیت معلم سال اول یعنی سال 88 من و سارا قبول بشویم سال سوم متوسطه شاگرد اول شوم و معدل کتبی ام بالاتر از 18 باشد آرزوی پدر و مادرم را که دوست دارند پسر داشته باشند برآورده کن دعای کوثر را مستجاب کن خاله فخری و الهام و عمه اکرم را خوشبخت کن ازدواج کنند آرزوی محسن را بر آورده کن مادرم را شفا بده زندگی پدر و مادر بزرگم را سر و سامان بده به مصطفی کمک کن که دانشگاه هر رشته ایی که می خواهد قبول شود عاطفه فائزه و زینب در درس موفق باشند و در آینده کاره ایی شوند یا سلطان ابراهیم دعاهای : دایی مالک -ابوذر -رسول سلطان مادر بزرگ و پدر بزرگهایم- زیبا -حکمت -علی- کرامت- ولی -صالح -مژگان -شیما- لیلا- اکرم- فرخنده -رعنا- مرضیه -مریم- زهرا- بصیر- مرضیه- صدیقه-- ساهره -بهاره- سیمین -صدرا -سیما -شمایل -صفیه -خاور- مینا- عمه شاه گلی کسری- فروزان -معصومه -عمومحسن- دایی صادق -هما- اکرم را هم مستجاب بفرما اگر هر نیازی دارید بنویسید تا جواب بده......... این فرهنگ ایرانیها هست که پول و با دفتر و برگه یادداشت اشتباه میگیرند :jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ واسه همین نیست که سنی ها به شیعه ها میگن کافر؟؟!؟؟ قدیما میگن اگه آدم مومنی رو واسطه خودت وخدا قرار بدی جواب بهتری میگیری اما نگفتن که آدمی رو خدای خودت قرار بده. 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ خوب حتما براورده میکنه که مینویسن امام زاده ها از طریقه شجره طیبه خویشتن به طریقی به فرزندان خدا میرسنالبته زمان بر هست برقراری اتصال ولی چکار میشه کرد!صبر کرد باید تا نوبت ما هم برسه! 9 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ واسه همین نیست که سنی ها به شیعه ها میگن کافر؟؟!؟؟ این دیگه کفر نییییست...........:icon_pf (34): این عقب ماندگی ذهنیه.......یا به قول اسی تحجره.........:icon_pf (34): خدا همرو شفااااااااااااااااااای عاجل بده.......... بنده خدا چقدر ذهنش کوچیکه..........دلم براش سوووخت.:45645: 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ولی من به نذر معتقدم.اتفاقا همیشه هم نذرام در حد ۵۰۰یا ۱۰۰۰تومنه.اما فقط یه خواسته دارم نه یه طومار 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این دیگه کفر نییییست...........:icon_pf (34): این عقب ماندگی ذهنیه.......یا به قول اسی تحجره.........:icon_pf (34): خدا همرو شفااااااااااااااااااای عاجل بده.......... بنده خدا چقدر ذهنش کوچیکه..........دلم براش سوووخت.:45645: عزیزم کفار هم همین کارو میکردن ... بجای خدا از بت ها درخواست میکردن !!! اگه اینا عقب افتاده ان ... پس کفار قبل از اسلام و زمان جاهلیت چی؟ 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ Two things are infinite, the universe and human stupidity این نمونه ی روشن همین گفته ی انیشتنه... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این یارو امام زاده رو با خدا زاده اشتباه گرفته !!! جدی هر کی بره امام زاده ازش میخواد چیزی رو برآورده کنه ؟ واقعا اینجوریه ؟ شاید برای بعضی ها برآورده میکنه ....... بعضی ها جای اینکه تلاش کنند تا به هدفشون برسند دست به دامان هرچیزی میشوند..... اون خداهم میگه تو تلاشتو بکن من کنارت هستم هیچ وقت نمیگه تو بشین من بهت همه چی میدم 1 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزم کفار هم همین کارو میکردن ... بجای خدا از بت ها درخواست میکردن !!! اگه اینا عقب افتاده ان ... پس کفار قبل از اسلام و زمان جاهلیت چی؟ پسر خوب داری میگی جاهلیت ...........:thk: خب جاهلیت یعنی همین نادانی.... یعنی کوچک بودن مغز..... یعنی عقب ماندگی..... مطمئنن کسی که میاد روی یک 500 تومنی همچین چیزایی مینویسه که به امید نذر کردنش همه اینا مستجاب شن......عقب ماندس.....:45645: 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ شاید برای بعضی ها برآورده میکنه .......بعضی ها جای اینکه تلاش کنند تا به هدفشون برسند دست به دامان هرچیزی میشوند..... اون خداهم میگه تو تلاشتو بکن من کنارت هستم هیچ وقت نمیگه تو بشین من بهت همه چی میدم یعنی شما هم اگه بری امام زاده ازش چیزی درخواست میکنی؟ یعنی هم تلاش میکنی و هم از امام زاده درخواست میکنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ پسر خوب داری میگی جاهلیت ...........:thk: خب جاهلیت یعنی همین نادانی.... یعنی کوچک بودن مغز..... یعنی عقب ماندگی..... خب ببین .... هاااا اونا سزاشون مرگ بود!!!!!!!!!!!!!! این اشخاص سزاشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسایی که تو این دوره زمونه هی امام زاده بنا میکنن (نمیدونم از کجاشون میارن این امام زاده ها رو) ترویج کفر و جاهلیت نمیدن ؟؟؟ نباید زد همشون رو به سزای اعمالشون رسوند؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی شما هم اگه بری امام زاده ازش چیزی درخواست میکنی؟یعنی هم تلاش میکنی و هم از امام زاده درخواست میکنی ؟ من برم اینجور جاها؟ اگربرم فقط در صورتی که مسافر باشم و بخاطر چیز دیگه ای میرم من کلا اعتقادی ندارم به این چهارتا ضریح و .......... حالا دیگه ادامه برم سرم بر باد میره خب:banel_smiley_52: من یک بار به خدا میگم و بعدشم تلاش میکنم همین به کس دیگه ای هم نمیگم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ خب ببین .... هاااا اونا سزاشون مرگ بود!!!!!!!!!!!!!! این اشخاص سزاشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسایی که تو این دوره زمونه هی امام زاده بنا میکنن (نمیدونم از کجاشون میارن این امام زاده ها رو) ترویج کفر و جاهلیت نمیدن ؟؟؟ نباید زد همشون رو به سزای اعمالشون رسوند؟ اونم به موقعش... 4 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ خب ببین .... هاااا اونا سزاشون مرگ بود!!!!!!!!!!!!!! این اشخاص سزاشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسایی که تو این دوره زمونه هی امام زاده بنا میکنن (نمیدونم از کجاشون میارن این امام زاده ها رو) ترویج کفر و جاهلیت نمیدن ؟؟؟ نباید زد همشون رو به سزای اعمالشون رسوند؟ چرا عزیزم........ اگه به من بود همشونو سر به نیست میکردم...... آتیششون میزدم...... تنها هدفشون از احداث همچین اماکنی......همینه که بهش رسیدن.... اینکه مردم و در جهل نگه دارن و کاری کنن که از مغزشون استفاده نکنن.....:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من برم اینجور جاها؟اگربرم فقط در صورتی که مسافر باشم و بخاطر چیز دیگه ای میرم من کلا اعتقادی ندارم به این چهارتا ضریح و .......... حالا دیگه ادامه برم سرم بر باد میره خب:banel_smiley_52: من یک بار به خدا میگم و بعدشم تلاش میکنم همین به کس دیگه ای هم نمیگم :w139: ایول 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اونم به موقعش... البته جاهلا رو باید آگاه کرد .... ولی کسایی رو که جاهل میکنن ملت رو به موقش چرا عزیزم........ اگه به من بود همشونو سر به نیست میکردم...... آتیششون میزدم...... تنها هدفشون از احداث همچین اماکنی......همینه که بهش رسیدن.... اینکه مردم و در جهل نگه دارن و کاری کنن که از مغزشون استفاده نکنن.....:icon_pf (34): دقیقا ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده