رفتن به مطلب

شماواسه روز پدر چکارمیکنید؟

ارسال های توصیه شده

1)شماچقدربرای پدرتون ارزش قائلید؟

2)به پدرتون تاحالاابراز علاقه کردید؟

3)چقدرباهاش رفیقید؟

4)واسه روز پدرچی میخواین بهش هدیه بدید؟

1- فکر کنم زیاد (از اون سوالا بودا،خب معلومه همه واسه پدر و مادرشون ارزش قائلند)

2- نه زیاد کلا اهل ابراز علاقه نیستم در مورد هیچکی

3- رفیق که نه ولی راحت آره

4- جوراب (بابای من فردا باز میره سرکارش و نمیاد تا ...)

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم مثل خیلیای دیگه پدرم و خیلی خیلی دوست دارم

خیلی هم باهاش دوست هستم از بیشتر مسائل و مشکلات و فعالیت هام باخبره

خیلی هم با هم خوبیم

برای روز پدر معمولا براش چیزی میگیریم که نیاز داره

اگرم چیزی نیاز نداشته باشه براش کتاب نفیس میخریم چون خیلی دوست داره

مثل شاهنامه

گلستان

هر کدوم و که نداشته باشه اون و براش میخریم

دیگه اگه هیچ کدوم ازینا هم نشه عطر میخریم براش :icon_redface:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من بابامو با تمام وجودم دوس دارم و حس میکنم واقعا با بقیه باباها فرق داره نمیدنم چرا ولی فکر کنم هر کی فکر میکنه بابای خودش فرق داره ولی فکر میکنم چون شغل پدرم در دوران کودکی نیمه وقت بود بقیه وقتشو صرف من میکرد و یا به خاطر دیوانه وار بچه دوست داشتنش باشه ...

واقعا نمیدونم چجوری بهش بگم میمرم براش بابای من یه مرد واقعیِ اصلا نمیتونم مردونگیشو با پسرای الان مقایسه کنم

بسیار صبور با گذشت باور کنید بابای من تو بزرگ کردن من بیشتر تو کار بود تا مامانم بابای من بهترین حامی برای من و مامانم و خواهرم بوده و هست و خواهد بود

این فقط واسه پدر گل خودم واما بدترین پدر کمترین کاری هم که میکنه اینه که داره زحمت میکشه که خرج زن و بچشو بده که اونم خودش ایثاره و قابل تحسین

خوبی های پدر رو نمیشه با یه کادو یه گل و یا حتی یه بوسه یا گفتم کلمه دوستت دارم جبران کرد اینا حداقل هاست که میتونیم بهشون بدیم

شاید بزرگترین هدیمون احترام بهشون و عصای دست شدن براشون در زمان پیری باشه

اون قضیه جورابم با عرض شرمندگی باید بگم فقط نقش نمادین داره والا منم هر بار نگاه میکنم میبینم همه چی داره خودش میره میخره من دیه چی بخرم این میشه که یه بلوز و یه جوراب میگیرم که عموما سلیقش اون بلوزیو که میگیرم قبول نداره پس کادوی اصلی جوراب محسوب میشه:persiana__hahaha:

رابطم هم با پدرم خیلی خوب و نزدیکه کلی از دست کارای من میخنده عاشخششششششششم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

هديه گرفتن زياد مهم ني ............

سعي ميكنم يه كادو كه شايسته باشه رو تهيه كنم و يه جشن خونوادگي بگيريم !!!!

دستشو مي بوسم و از زحماتش تشكر ميكنم !!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

خدا پدر همتون و حفظ کنه

ایکاش بابام بود تا یک بار دیگه میگفتم دوست دارم هر بار میدید من و وسط سرمو ماچ میکرد چقدر دلم برای ماچش تنگ شده:ws44:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...