Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چگونه میتوان گذر روزها را بی تو تاب آورد... زمان، تنگنای عجیبی است... زمین، پهنه ی دلتنگیست... و آسمان، وسعتی بی رنگ... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ پینوکیوی من گاهی دلم هوایت را می کند دلم هنوز کوچک و ساده دروغ را باور ندارد به دروغ گفتی عزیزم دوستت دارم دلم ساده باور کرد 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ فرقی ندارد کجای بدنم درد داشته باشد وقتی درد به گلو رسید باید بلند خندید .... 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ نمی شود دوستت نداشت لجم هم که بگیرد از دستت نهایتش این است که دفتر چه ی خاطراتم پر از فحش های عاشقانه می شود… 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نفسهایم که بشماره می افتد تپش قلبم که شروع میشود تازه میفهمم چه ارام به خیالم آمده ای بدون اینکه چیزی بفهمم 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بدهکار و بستانکار را قاطی کردم از وقتی بدهکار قلبم کردی و بستانکار وجودم . شاعرش حتما یه حسابداره :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ من كمي بيشتر از عشق تو را مي فهمم عشق، راه و روش بچه دبستاني هاست... (عمران میری) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده