*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ همسر ایده آل من: فقط یه مقدار ظاهرش باید از این زیباتر باشه.... 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ همسر ایده آل من: فقط یه مقدار ظاهرش باید از این زیباتر باشه.... بنده خدا خانوما همشون همینن دیگه،همه ی کارای خونرو باید انجام بدن تازه بعضیاشون کار بیرون منزل هم دارن باید درسم بخونن. خانوما خیلی توانا هستن. 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک استاد عزیز دارم همیشه میگه الکترون ها رو نگاه کنید وقتی توی اوربیتال زوج میشن پایدار میشن ، با هیچکس شریک نمیشن .... هلیوم رو مثال میزنه که یک جفت الکترون داره میگه کسی که ازدواج میکنه باید زوج بشن مثل الکترون ها ... این پیرمرد منو جوری توی فلسفه رها کرده که زندگیم داره به سرعت نور میچرخه ... حالا ملاک منم برای همسرم اینه : با من پایدار و زوج بشه و توی این سفر با سرعت با من بچرخه و بفهمه ... میخوام توی قید و بند دنیا و مال نباشه ... من قید و بند دنیا رو چیزی دیگه می بینم !! ملاک من همین قید و بنده یکم سخت گیر شدم 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هر چی باشه هر کی باشه و هرچی باشی و هر کی باشی 1- وفق دادن 2- گذشت دور از کبر و غرور 3- رو راستی کافیه هر گزینه ای تو انتخابتون می گنجه من 1-اولی و خیلی دارم 2- دارم 3- ندارم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشماش ابی باشه نه از این ابی جیغا... مثل تیله دیدی اونجوری... فکر کنم کفایت کنه... ... البته با ارفاق چشم عسلی هم قبوله فقط باید موهاش بلوند باشه خیلی تناسب داره .... البته فاکتورای دیگه هم هست مثل صداقت و سادگی و مرام و معرفت و عشق که اینا بنظرم تو طول زندگی بدست میاد خیلی مهم نیست 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ صداقت,معرفت,بااخلاق و با ایمان وخانواده دوست باشه..این از چند نوع خصوصیت مهم در زندگیه و همسره اینده باید داشته باشه چه زن چه مرد. ظاهر همسرایندمو معذورم از گفتنش ولی باطنن این خصوصیات رو باید داشته باشن.زندپی کردن و پیداکزدن همسرایده ال خودش یه پروژه عظیمی که اگاهانه باید انتخاب بشه نه از روی احساسات و وابستگی وعاشق شدن,عشق درزندگی بوجود میاد,پس تلاش کنیم که همسرایده ال وخوبی رو انتخاب کنیم. 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من یادم نیست قبلا اینجا پست دادم یا نه ولی اخیرا به این نتیجه رسیدم که کلا سااااکت باشه 6 لینک به دیدگاه
ترانه71 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اروم . با ادب . مهربون . کم حرف . 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مهربون.صادق.تحصیلات لیسانس به بالا .به کسی که باهاش زندگی میکنه احترام بذاره و با عشق و علاقه به همسرش زندگی کنه تک فرزندم نباشه اصلا.با ادب باشه و...... در آخرم قیافش خوب باشه بد نیست 7 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ توقع آنچنانی ندارم که فقط همینا: خوش اخلاق و مهربون، باوقار و در عین حال خوش صحبت، وقادار و خانواده دوست، تحصیلات عالیه، راستگو، اهل مسافرت و خوش سفر، ترجیحا همشهری خوش تیپ و خوش اندام، ورزشکار و سالم(جسمی و روانی )، کار مناسب با درآمد خوب، پولدارم باشه که چه بهتر فقط نمیدونم چنین موجودی به دنیا اومده عایا!!!!! 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ادم که شعور داشته باشه، همه ملاک های دیگه رو داره! والسلام! 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ البته باید اینجوری بگم که همسر ایده ال من باید شعور داشته باشه و ظاهر هم زیاد مهم نیس. در حدی که ظاهرش متعارف باشه خوشگل و جذاب نباشه بهتره 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اروم . با ادب . مهربون . کم حرف . اسپم نکنم میمیرم اولی و آخری که بعد اذدواج پیدا میکنه چون فرصتی برای حرف زدن پیدا نمی کنه وسطی هم خوب بعد اذدواج چاره ای نداره پس برو جلو همه میگنجند در گزینه هات تازه ازدواج درسته نه اذدواج 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اول باطن مهمه بعد ظاهر بنظر من عاشق باشه ، صادق و وفادار باشه ، کاری باشه و کار رو عار ندونه ، با احترام برخورد کنه ، شیطون و با نمک باشه ، فهم و درک بالا داشته باشه ، خواسته همسرش براش خیلی مهم باشه و بهش عمل کنه ، تحصیلاتش بالا باشه ، خوش برخورد باشه از نظر ظاهری هم تر و تمیز و خوش تیپ البته همه جور تیپی بزنه با توجه به شرایط و قیافه خودش نه ابرو برداشته .... !!!!!!!!!! همین تازه اینا یه بخشی از صفات عشقمه :hapydancsmil: قرمز ها مهمتر هستند 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یادم رفت بگم اعتقادش به خدا خیلی قوی باشه و اهل حق و نا حق باشه 4 لینک به دیدگاه
Miss star 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ همسر ایده آل من: فقط یه مقدار ظاهرش باید از این زیباتر باشه.... اینا نسلشون منقرض شده اگرم باشن خیلی سخت پیدا میشه :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده