شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چه چيز در اين جهــــان...غريبانه تر اززني استــــ ...كه تنهـــــــايي اش را بغل ميكند و ميبوسد... اما.. حاضر نيست ديگر... كسي را دوست داشته باشد... 12 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ شب شب که میشه تو کوچه غم اشک من میشه ستاره من چشامو به ابرا میدم آسمون بارون میباره میخونم آخ که دیگه فرنگیس عشق تو داغونم کرد به کی بگم که چشمات تو غصه زندونم کرد دلم شده دیوونه خدا خودش میدونه کوچه دلش میگیره سکوتشو میشکونه پنجره ها با فریاد میگن کی باز میخونه میخونم آخ که دیگه فرنگیس عشق تو داغونم کرد به کی بگم که چشمات تو غصه زندونم کرد 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ یه مرد با چشم هایش عاشق می شود یه زن با گوش هایش … برای همینه که زن ها آرایش میکنن و مردها دروغ میگن....... 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ زنها زود پیر میشن. میدونی چرا ؟ چون عروسکبازیشون هم جدیه، روی عمرشون حساب میشه. از دو سالگی مادرن. بعد مادر برادرشون میشن. بعد مادر شوهرشون میشن. باباشون که پا به سن میذاره ازشون پرستاری ِ یه مادرو میخوان. گاهی وقتا حتی مادرِ مادرشون هم میشن. من شوهر نکردم ولی مادر مادرم بودم. مادر پدرم بودم. مادر برادرم بودم. تازه به همهی اینها بچّههای به دنیا نیاوردهام رو هم اضافه کنین، مادر اونها هم بودم ... "باغ های کندلوس" 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ و زن تمام قدم هایش صدای شکستن می داد شکستنی که با صدای پاشنه کفش استتار می شد نیلوفر محمودی 13 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سه زن ؛ زن اول مرا آفرید : مادرم... زن دوم مرا کشف کرد : همسرم .... زن سوم رنگ ها را نشانم داد : دخترم .... از زن آمدم از زن زندگی کردم از زن آموختم من سایه های زن بودم من یک مرد بودم ...!!! سهراب رحیمی 12 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه ماه انتظــــار .... و یک عمـــر نگرانی ... حـــس آزاد دختـــــرانه را .... به مهـــر مادری دادن ... بزرگترین ایثـــار یک زن است ! + باید بگم زن ها همه ی زندگیشون ایثاره این فقط یه نمونه ش بود ... !!! 14 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زنان پايين شهر رياضيدانان بزرگي هستند آخرهيچ ارشميدسي نمي تواند نيم كيلو گوجه را به نام آبگوشت بين سيزده نفر تقسيم كند 11 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قویترین آدم جهان اون نیست که دویست و پنجاه کیلو رو یه ضرب میزنه ... قویترین آدم جهان زن ایرانیه که با وجود تجاوز فردی و گروهی اسید پاشی و مزاحم هاى خیابونی زور گیری و قتل و هزار خطر دیگه هنوزم تو این مملکت درس میخونه ، ورزش میکنه ، رانندگى میکنه ، کار میکنه ، عاشق میشه ، أعتماد میکنه ، مادر میشه و به بچه اش یاد میده آدم باشه !!! 10 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی تو "زن" باشی به مردانگی خود می بالم . . . . 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قویترین آدم جهان اون نیست که دویست و پنجاه کیلو رو یه ضرب میزنه ... قویترین آدم جهان زن ایرانیه که با وجود تجاوز فردی و گروهی اسید پاشی و مزاحم هاى خیابونی زور گیری و قتل و هزار خطر دیگه هنوزم تو این مملکت درس میخونه ، ورزش میکنه ، رانندگى میکنه ، کار میکنه ، عاشق میشه ، أعتماد میکنه ، مادر میشه و به بچه اش یاد میده آدم باشه !!! اتفاقاً من چند روز پیش با یکی از دوستام در این مورد حرف میزدیم. واقعاً چجوری این دخترا هنوز جرات میکنن با این اتفاقات ریز و درشت باز هم ورزش میکنن و رانندگی و درس و ... حالا بحث امنیت جانی هم که نباشه این همه در روز بهشون متلک میگن، فحش میدن، حرکات خیلی زشت و ... میکنن باز هم کم نمیارن. یه جایی خوندم زنان ایرانی در جوامع شهری در طول روز بین 1 تا 20 بار مورد مزاحمت های کلامی و فیزیکی از سوی برخی از مردان قرار میگیرن. واقعاً دمتون گرم. هــرکـــس بــه زنــی آســیــب بــرســونــه لـــایــق زنــدگــی نــیــســت چــون زنـــهــا بـــرای مــهــارِ طــبــیــعــتِ وحــشــی بــایــد در کــنــار مردها باشــن! clint eastwood - unforgiven - 1992 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زنم بی هیچ آلایشی حتی بی هیچ آرایشی او خواست که من زن باشم من عاشق اویم و او عاشق من است با تمام حسادت های زنانه ام من زنم اما گاهی کودک می شوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم آری من زنم او خواست که من زن باشم همچنان به تو اعتماد خواهم کرد عشق خواهم ورزید به مردانگی ات خواهم بالید با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد پشتیبانت خواهم بود و تو مرد بمان فقط " مرد ِ من " من زنم و با تمام ناز و اداهای زنانگی ام تو را مردانه می خواهم عاشقانه های آرام من و تو شکل می گیرد محکم می شود گویی که تو پادشاه رشک برانگیز شعرهایی و من ملکه ای خوشبخت و عاشق زیر نم نم ِ " دوستت دارم " هایم بمان شه زاده ی رویایی من ...! 11 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر زنی را نیافتهای که با رفتنش نابود شوی تمام زندگیات را باختهای این را منی میگویم که روزهایم را زنی برده است جایی دور پیچیده دور گیسوانش آویخته بر گردن سنجاق کرده روی سینه باقی را هم گذاشته توی کمد برای روز مبادا ..... 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با همان ترسی که وقتی دسته ای از سارها ناگهان پر می کشند از گوشه ی دیوارها با همان ترسی که وقتی بچه خرگوشی سپید می گریزد از لب و دندان تیز مارها با همان زخم و جراحت ها که شیر خسته ای برتنش جا مانده است از صحنه ی پیکارها می روم سر می گذارم بر کویر و کوه و دشت می روم گم می شوم در دامن شنزارها... آه دیدی خاطراتم را چطور از ریشه کند دست و بازویی که پیشش مرده بودم بارها کارو بارشعرش از اندوه من رونق گرفت سکه ی نامش چه بالا رفت در بازارها تک تک سلول هایم، هریک از رگ های من مضطرب بودند در جریان آن دیدارها می روی بعد از هزاران سال پیدا می شوی با فسیل استخوان های زنی در غارها 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زن است دیگر , جوری عاشق می شود که حس می کنی هیچگاه از کنارت نمی رود.... اما وقتی می شکند، جوری می رود که حس می کنی هیچگاه عاشقت نبوده....!!! 17 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه چيز در اين جهان ، غريبانه تر از زني است كه خودش را و تنهايي اش را بغل ميكند و مي پوسد اما حاضر نيست ديگر كسي را دوست بدارد؟ مريم ملك دار 16 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ اﯾﻨﺠﺎ ﺯﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ، ﻣﻬﺮﯾﻪ ﺍﺕ ﺁﺏ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻗﺎﺿﯽ ﺟﯿﺮﻩ ﺑﻨﺪﯼ ﺍﺵ ﻣﯿﮑﻨﺪ، آنچه نقد است فقط جان توست،ﮐﻪ ﻗﺴﻂ ﺑﻨﺪﯼ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ!!! 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ زنی را دیدم! صورتی تاریک و رژی قرمز بر لبان کبودش! سیگار را با سیگار روشن میکرد و حرف های رکیک میزد و جای ناله از سختی روزگار بلند بلند میخندید...! میگفت میبینی منو؟!میگن من خرابم...! فحش میداد و فریاد میزد:آره خرابـــــم...! خرابِ این سیگار ک هرچی کشیدیم با هم کشیدیم...!من از روزگار این رِفیقم از من....! من زنی را دیدم بغض هایش را مردانه با سیگار دود میکرد... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﮕﻪ : ﺩﻭﺳﺘـــــــــــــــــــــﺖ ﺩﺍﺭﻡ ! ﺑـﺎﺯﻡ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ : ﺩﻭﺳـــــــــــــــﻢ ﺩﺍﺭﯼ ؟ ﻭ ﺗﻪ ﺩﻟﺖ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯿﻠﺮﺯﻩ ! ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭﻡ ﮐﻪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﯽ ، ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯿﺸﯽ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺶ ﻣﯿﺸﻦ ! ﻫــﺮ ﻭﻗﺖ ﮐــﻪ ﺻﺪﺍﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ : ﺧﻮﺷـــــــــگلم ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯿﺸﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﺯﯾﺒﺎﯾــﯽ ! ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ﮐــﻪ ﺑـﺎﺷــﯽ ﻫﻤـــﻪ ﯼ ﺩﯾﻮﺍﻧــــــــﮕﯽ ﻫــﺎﯼ ﻋﺎﻟــﻢ ﺭﻭ ﺑـــــــــﻠﺪﯼ . . . 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ غیرت بـرای مرد یعنی . . . نگذارد زن مـورد علاقه اش، احساس تنهائی و بی پناهـی کند 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده