شــاروک 30242 ارسال شده در 11 تیر، 2013 چه چيز در اين جهــــان...غريبانه تر اززني استــــ ...كه تنهـــــــايي اش را بغل ميكند و ميبوسد... اما.. حاضر نيست ديگر... كسي را دوست داشته باشد... 12
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 17 تیر، 2013 شب شب که میشه تو کوچه غم اشک من میشه ستاره من چشامو به ابرا میدم آسمون بارون میباره میخونم آخ که دیگه فرنگیس عشق تو داغونم کرد به کی بگم که چشمات تو غصه زندونم کرد دلم شده دیوونه خدا خودش میدونه کوچه دلش میگیره سکوتشو میشکونه پنجره ها با فریاد میگن کی باز میخونه میخونم آخ که دیگه فرنگیس عشق تو داغونم کرد به کی بگم که چشمات تو غصه زندونم کرد 4
!BARAN 4887 ارسال شده در 18 تیر، 2013 یه مرد با چشم هایش عاشق می شود یه زن با گوش هایش … برای همینه که زن ها آرایش میکنن و مردها دروغ میگن....... 12
NYC 20977 ارسال شده در 18 تیر، 2013 زنها زود پیر میشن. میدونی چرا ؟ چون عروسکبازیشون هم جدیه، روی عمرشون حساب میشه. از دو سالگی مادرن. بعد مادر برادرشون میشن. بعد مادر شوهرشون میشن. باباشون که پا به سن میذاره ازشون پرستاری ِ یه مادرو میخوان. گاهی وقتا حتی مادرِ مادرشون هم میشن. من شوهر نکردم ولی مادر مادرم بودم. مادر پدرم بودم. مادر برادرم بودم. تازه به همهی اینها بچّههای به دنیا نیاوردهام رو هم اضافه کنین، مادر اونها هم بودم ... "باغ های کندلوس" 12
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 تیر، 2013 و زن تمام قدم هایش صدای شکستن می داد شکستنی که با صدای پاشنه کفش استتار می شد نیلوفر محمودی 13
!BARAN 4887 ارسال شده در 19 تیر، 2013 سه زن ؛ زن اول مرا آفرید : مادرم... زن دوم مرا کشف کرد : همسرم .... زن سوم رنگ ها را نشانم داد : دخترم .... از زن آمدم از زن زندگی کردم از زن آموختم من سایه های زن بودم من یک مرد بودم ...!!! سهراب رحیمی 12
!BARAN 4887 ارسال شده در 19 تیر، 2013 نه ماه انتظــــار .... و یک عمـــر نگرانی ... حـــس آزاد دختـــــرانه را .... به مهـــر مادری دادن ... بزرگترین ایثـــار یک زن است ! + باید بگم زن ها همه ی زندگیشون ایثاره این فقط یه نمونه ش بود ... !!! 14
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2013 زنان پايين شهر رياضيدانان بزرگي هستند آخرهيچ ارشميدسي نمي تواند نيم كيلو گوجه را به نام آبگوشت بين سيزده نفر تقسيم كند 11
!BARAN 4887 ارسال شده در 26 تیر، 2013 قویترین آدم جهان اون نیست که دویست و پنجاه کیلو رو یه ضرب میزنه ... قویترین آدم جهان زن ایرانیه که با وجود تجاوز فردی و گروهی اسید پاشی و مزاحم هاى خیابونی زور گیری و قتل و هزار خطر دیگه هنوزم تو این مملکت درس میخونه ، ورزش میکنه ، رانندگى میکنه ، کار میکنه ، عاشق میشه ، أعتماد میکنه ، مادر میشه و به بچه اش یاد میده آدم باشه !!! 10
NYC 20977 ارسال شده در 27 تیر، 2013 قویترین آدم جهان اون نیست که دویست و پنجاه کیلو رو یه ضرب میزنه ... قویترین آدم جهان زن ایرانیه که با وجود تجاوز فردی و گروهی اسید پاشی و مزاحم هاى خیابونی زور گیری و قتل و هزار خطر دیگه هنوزم تو این مملکت درس میخونه ، ورزش میکنه ، رانندگى میکنه ، کار میکنه ، عاشق میشه ، أعتماد میکنه ، مادر میشه و به بچه اش یاد میده آدم باشه !!! اتفاقاً من چند روز پیش با یکی از دوستام در این مورد حرف میزدیم. واقعاً چجوری این دخترا هنوز جرات میکنن با این اتفاقات ریز و درشت باز هم ورزش میکنن و رانندگی و درس و ... حالا بحث امنیت جانی هم که نباشه این همه در روز بهشون متلک میگن، فحش میدن، حرکات خیلی زشت و ... میکنن باز هم کم نمیارن. یه جایی خوندم زنان ایرانی در جوامع شهری در طول روز بین 1 تا 20 بار مورد مزاحمت های کلامی و فیزیکی از سوی برخی از مردان قرار میگیرن. واقعاً دمتون گرم. هــرکـــس بــه زنــی آســیــب بــرســونــه لـــایــق زنــدگــی نــیــســت چــون زنـــهــا بـــرای مــهــارِ طــبــیــعــتِ وحــشــی بــایــد در کــنــار مردها باشــن! clint eastwood - unforgiven - 1992 9
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2013 من زنم بی هیچ آلایشی حتی بی هیچ آرایشی او خواست که من زن باشم من عاشق اویم و او عاشق من است با تمام حسادت های زنانه ام من زنم اما گاهی کودک می شوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم آری من زنم او خواست که من زن باشم همچنان به تو اعتماد خواهم کرد عشق خواهم ورزید به مردانگی ات خواهم بالید با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد پشتیبانت خواهم بود و تو مرد بمان فقط " مرد ِ من " من زنم و با تمام ناز و اداهای زنانگی ام تو را مردانه می خواهم عاشقانه های آرام من و تو شکل می گیرد محکم می شود گویی که تو پادشاه رشک برانگیز شعرهایی و من ملکه ای خوشبخت و عاشق زیر نم نم ِ " دوستت دارم " هایم بمان شه زاده ی رویایی من ...! 11
!BARAN 4887 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 اگر زنی را نیافتهای که با رفتنش نابود شوی تمام زندگیات را باختهای این را منی میگویم که روزهایم را زنی برده است جایی دور پیچیده دور گیسوانش آویخته بر گردن سنجاق کرده روی سینه باقی را هم گذاشته توی کمد برای روز مبادا ..... 9
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 با همان ترسی که وقتی دسته ای از سارها ناگهان پر می کشند از گوشه ی دیوارها با همان ترسی که وقتی بچه خرگوشی سپید می گریزد از لب و دندان تیز مارها با همان زخم و جراحت ها که شیر خسته ای برتنش جا مانده است از صحنه ی پیکارها می روم سر می گذارم بر کویر و کوه و دشت می روم گم می شوم در دامن شنزارها... آه دیدی خاطراتم را چطور از ریشه کند دست و بازویی که پیشش مرده بودم بارها کارو بارشعرش از اندوه من رونق گرفت سکه ی نامش چه بالا رفت در بازارها تک تک سلول هایم، هریک از رگ های من مضطرب بودند در جریان آن دیدارها می روی بعد از هزاران سال پیدا می شوی با فسیل استخوان های زنی در غارها 9
NYC 20977 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 زن است دیگر , جوری عاشق می شود که حس می کنی هیچگاه از کنارت نمی رود.... اما وقتی می شکند، جوری می رود که حس می کنی هیچگاه عاشقت نبوده....!!! 17
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 مرداد، 2013 چه چيز در اين جهان ، غريبانه تر از زني است كه خودش را و تنهايي اش را بغل ميكند و مي پوسد اما حاضر نيست ديگر كسي را دوست بدارد؟ مريم ملك دار 16
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2013 اﯾﻨﺠﺎ ﺯﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ، ﻣﻬﺮﯾﻪ ﺍﺕ ﺁﺏ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻗﺎﺿﯽ ﺟﯿﺮﻩ ﺑﻨﺪﯼ ﺍﺵ ﻣﯿﮑﻨﺪ، آنچه نقد است فقط جان توست،ﮐﻪ ﻗﺴﻂ ﺑﻨﺪﯼ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ!!! 10
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2013 زنی را دیدم! صورتی تاریک و رژی قرمز بر لبان کبودش! سیگار را با سیگار روشن میکرد و حرف های رکیک میزد و جای ناله از سختی روزگار بلند بلند میخندید...! میگفت میبینی منو؟!میگن من خرابم...! فحش میداد و فریاد میزد:آره خرابـــــم...! خرابِ این سیگار ک هرچی کشیدیم با هم کشیدیم...!من از روزگار این رِفیقم از من....! من زنی را دیدم بغض هایش را مردانه با سیگار دود میکرد... 6
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2013 ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﮕﻪ : ﺩﻭﺳﺘـــــــــــــــــــــﺖ ﺩﺍﺭﻡ ! ﺑـﺎﺯﻡ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ : ﺩﻭﺳـــــــــــــــﻢ ﺩﺍﺭﯼ ؟ ﻭ ﺗﻪ ﺩﻟﺖ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯿﻠﺮﺯﻩ ! ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭﻡ ﮐﻪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﯽ ، ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯿﺸﯽ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺶ ﻣﯿﺸﻦ ! ﻫــﺮ ﻭﻗﺖ ﮐــﻪ ﺻﺪﺍﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ : ﺧﻮﺷـــــــــگلم ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯿﺸﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﺯﯾﺒﺎﯾــﯽ ! ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ﮐــﻪ ﺑـﺎﺷــﯽ ﻫﻤـــﻪ ﯼ ﺩﯾﻮﺍﻧــــــــﮕﯽ ﻫــﺎﯼ ﻋﺎﻟــﻢ ﺭﻭ ﺑـــــــــﻠﺪﯼ . . . 9
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2013 غیرت بـرای مرد یعنی . . . نگذارد زن مـورد علاقه اش، احساس تنهائی و بی پناهـی کند 7
ارسال های توصیه شده