HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من اعتراف مي كنم كه اشتباه كردم...همونجور كه خودت گفتي سري c تغيير نام يافته سري k هست! من هیچوقت الکی حرف نمیزنم ولی کلی ضایعم کردی تا اعتراف کردیا 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من اعتراف مي كنم كه اشتباه كردم...همونجور كه خودت گفتي سري c تغيير نام يافته سري k هست! این که از k به c تغییر نام پیدا کرد من نگفتم .. من گفتم c به خاطر Cyber-shot هست 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این که از c به k تغییر نام پیدا کرد من نگفتم .. من گفتم c به خاطر Cyber-shot هست این که Kشده Cرو من گفتم،اشتباه نقل قول گرفتند 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من هیچوقت الکی حرف نمیزنمولی کلی ضایعم کردی تا اعتراف کردیا انخده كيف دااااااااااااااااااد این که از k به c تغییر نام پیدا کرد من نگفتم .. من گفتم c به خاطر Cyber-shot هست من دوباره اعتراف مي كنم كه سوتي دادم!:4chsmu1: نيميدونم...شايدم به خاطر سايبر شاته!! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من دوباره اعتراف مي كنم كه سوتي دادم!:4chsmu1: نيميدونم...شايدم به خاطر سايبر شاته!! همون ی اعتراف کافیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده