El Roman 31720 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2011 خوش به حالش چقد خوب بلد بوده حرفاشوبزنه...من هیچ وخ نمیونم حرفامو درس بزنم همیشه گند میزنم خوب اون شریعتی بود ؛ تو هیلدایی ؛ منم حامدم ؛ اونم کهربا هه 2
hilda 13376 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 یعنی واقعا اینطوره ؟! آدم از عشقش خسته میشه؟ از یه دوست چطور؟ یا از با هم بودن؟ شواهد حاکی از اینه که بله میشه اوهوم میشهههههههههههههههه هرکیم میگه نه خالی میبنده 2
hilda 13376 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 خوب اون شریعتی بود ؛ تو هیلدایی ؛ منم حامدم ؛ اونم کهربا هه دوروغ نگو :JC_thinking: 2
کهربا 18089 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 شواهد حاکی از اینه که بله میشه عیب نداره با خاطره قشنگ روز اول فکر کنم بشه سر کرد 1
الهام. 8079 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 من قبول ندارم دخترا ... نمیخوان و فقط پسرا میخوان . تجربه من ، و چیزی که من دیدم معمولا اینجوری بوده ، پسر عاشق میشه ؛ دختره خوردش میکنه ، باهاش بازی میکنه ؛ باهاش سرگرم میشه ؛ بعد که تحمل پسر تموم شد ، و به خودش گفت چرا همیشه من باید بازیچه باشم و خورد بشم ؟ و شروع میکنه به مقاومت نشون دادن دختره تازه نرم میشه ، فک کنم تازه میفهمه دوست داشته پسررو! و اینجوری میشه که اون پسره میشه خائن و نامرد و سنگدل و اینا ، و اون پسره هم دیگه هیچوقت نرمشی نسبت به دختری نشون نمیده ، و همیشه دنبال ... میره البته همیشه اینجوری نیست ولی اکثر چیزایی که من دیدم اینجوریه البته من برعكس ايني كه شما ميگي رو هم ديدم! پس ميشه گفت همه چي دو طرفس! 1
ارسال های توصیه شده