El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ خوش به حالش چقد خوب بلد بوده حرفاشوبزنه...من هیچ وخ نمیونم حرفامو درس بزنم همیشه گند میزنم خوب اون شریعتی بود ؛ تو هیلدایی ؛ منم حامدم ؛ اونم کهربا هه 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی واقعا اینطوره ؟! آدم از عشقش خسته میشه؟ از یه دوست چطور؟ یا از با هم بودن؟ شواهد حاکی از اینه که بله میشه اوهوم میشهههههههههههههههه هرکیم میگه نه خالی میبنده 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ خوب اون شریعتی بود ؛ تو هیلدایی ؛ منم حامدم ؛ اونم کهربا هه دوروغ نگو :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ شواهد حاکی از اینه که بله میشه عیب نداره با خاطره قشنگ روز اول فکر کنم بشه سر کرد 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من قبول ندارم دخترا ... نمیخوان و فقط پسرا میخوان . تجربه من ، و چیزی که من دیدم معمولا اینجوری بوده ، پسر عاشق میشه ؛ دختره خوردش میکنه ، باهاش بازی میکنه ؛ باهاش سرگرم میشه ؛ بعد که تحمل پسر تموم شد ، و به خودش گفت چرا همیشه من باید بازیچه باشم و خورد بشم ؟ و شروع میکنه به مقاومت نشون دادن دختره تازه نرم میشه ، فک کنم تازه میفهمه دوست داشته پسررو! و اینجوری میشه که اون پسره میشه خائن و نامرد و سنگدل و اینا ، و اون پسره هم دیگه هیچوقت نرمشی نسبت به دختری نشون نمیده ، و همیشه دنبال ... میره البته همیشه اینجوری نیست ولی اکثر چیزایی که من دیدم اینجوریه البته من برعكس ايني كه شما ميگي رو هم ديدم! پس ميشه گفت همه چي دو طرفس! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده