M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ فلوید یکم نصیحتشون کن این جوانان مملکت رو من فقط مکانیکی ها رو نصیحت میکنم....برقی ها نیاز به نصیحت ندارن، رهیافته هستن 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ عنوان تاپیک دقت بفرمایید لطفا .نوشته:مجردهای منتظر بخت!پس هر یکی میاد اینجا و به مجرد بودنش افتخار میکنه یه جورایی ینی اره تایید میشه....منم همین رو میگم دیگه.... 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یقین بدارید که سال دیگه این موقع مجرد نیستید اونایی که میگن عمرا، شتابان به این سمت برده میشن نه بابا من ده پونزده ساله این تصمیم رو گرفتم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من فقط مکانیکی ها رو نصیحت میکنم....برقی ها نیاز به نصیحت ندارن، رهیافته هستن روشن دل هستنالان خو منو نصیحت کن ارشادم کن پرچم مجردا بالاست هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من که عمرا طرف زن و بچه نمیرم آره آقا برو سمت مجردا 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من فقط مکانیکی ها رو نصیحت میکنم....برقی ها نیاز به نصیحت ندارن، رهیافته هستن باریکلااااااااااا فلوید تکبیرررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا من ده پونزده ساله این تصمیم رو گرفتم پس در عالم بچگی تصمیمی گرفتید و الان پشیمونید روشن دل هستنالان خو منو نصیحت کن ارشادم کن آره آقا برو سمت مجردا شما همچنان به تحصیل مشغول باش (ستاد حمایت از دختران ) 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ پس در عالم بچگی تصمیمی گرفتید و الان پشیمونیدشما همچنان به تحصیل مشغول باش (ستاد حمایت از دختران ) چرا آخه برا بچه مردم اینجوری استدلال میکنی منم که حرف گوش نکنبنویس:ستاد فمنیستی 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آمار دادی الان؟:دی من قبلا جواب دادم #147 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ شوخی کردم بابا.... فعلا موقعیتم مناسب نیست. ایشالا موقعیتم که رو به راه بشه میرم دنبالش .... 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ شوخی کردم بابا....فعلا موقعیتم مناسب نیست. ایشالا موقعیتم که رو به راه بشه میرم دنبالش .... دیدید چجوری مچ گیری کردم ایشالا هر چی قسمتتونه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ ما منتظریم... نامزد اما منتظر.............. 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ عنوان تاپیک دقت بفرمایید لطفا .نوشته:مجردهای منتظر بخت!پس هر یکی میاد اینجا و به مجرد بودنش افتخار میکنه یه جورایی ینی اره یعنی چه جوریا آره؟ 5 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ میشه اسم منم بنویسین تولیست مجردهای بخشنده؟؟؟؟ اقامن میخوام برم ته صف،ازافراددرحال انتظارکسی میخواد جاشو با من عوض کنه؟!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ میشه اسم منم بنویسین تولیست مجردهای بخشنده؟؟؟؟ اقامن میخوام برم ته صف،ازافراددرحال انتظارکسی میخواد جاشو با من عوض کنه؟!!!!!! ته صف ته صفه آبجیچه فرقی میکنه بیا برو جای من اصلا ما نخواستیم...طلا گرمی n تومنه من غلط بکنم اصلا صف وایسم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ احیانا Gandom.E شماره خانومتونو ندارهههه؟؟؟؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ احیانا Gandom.E شماره خانومتونو ندارهههه؟؟؟؟:gnugghender: علی خواستم تاپیک بالا بیاد اشتباهی برداشت نکن عزیزم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده