Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ علی خواستم تاپیک بالا بیاد اشتباهی برداشت نکن عزیزم جلو خانومتونم جرئت همچین کاری رو داریییییی:spiteful: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ جلو خانومتونم جرئت همچین کاری رو داریییییی:spiteful: میگم بار اخرت باشه اومدی این تاپیک ها انشالله 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ میگم بار اخرت باشه اومدی این تاپیک ها انشالله إن شاءالله شما هم اینجا بیای من میدونم و Gandom.E و خانومتون:167: 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! آمار بدين چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ تو فكرش هستين ؟ كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ لطفا اسپم نشه وگرنه پستتون حذف ميشه با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين یه جواب کلیشه ای بدم: قسمت نبوده حتما نخیر با این اوضاع و شرایط به فکرشم باشم فقط بیخود فکرم مشغول میشه فایده نداره والا تا جایی که من می دونم اونوری ها هم آرزوشونه برگردن اینور حتی در مواردی وعده قربونی کردن شتر دادن ولی دیگه نمیشه نخیر راضی نیستم ولی یه دانشجوی مدیریت میدونه که عدم رضایت به معنای نارضایتی نیست فقط راضی نیستم ولی ناراضی هم نیستم (چی گفتم خدایی؟! ) به هر حال مجردی بهتر از زندگی با کسی هستش که به افکار و احساساتت بها نمیده... 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ إن شاءالله شما هم اینجا بیای من میدونم و Gandom.E و خانومتون:167: علی آقا بابا سهندم اومده اینجا جوونا رو ترغیب کنه به ازدواج..نیتشم سرو سامون دادن به شما مجردان در شرف ازدواجه 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ من از همینجا اعلام میکنم اول کار بعد ازدواج :2525s: فعلا هم که بیکاریم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ من از همینجا اعلام میکنم اول کار بعد ازدواج :2525s:فعلا هم که بیکاریم این از کار اشتغال آره یا... حالا چی؟ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ این از کار اشتغال آره یا... حالا چی؟ نه دیگه هروقت کار پیدا کردم ج میدم 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ مجرد تشریف دارم اما قصد ازدواجو دارم الان تا حالا قسمت نبوده به خاطر درس و جوونیه و ..... ولی اگه خدا بخواد و قسمتم باشه به زودی یه خبرایی میاد:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ منم مجردم... اما خبرایی تو راه 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ ماشالا همه با خبر هایی در راهند همه خبرا از دهه 70 ای ها هست دهه 60 ای ها طفلکیا..... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سه تا از آمار این مجردها کم شد به سلامتی (مارس + 1 )و والنتینا 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ ماشالا همه با خبر هایی در راهند همه خبرا از دهه 70 ای ها هست دهه 60 ای ها طفلکیا..... نخیرم من دهه 60 هستم 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ منم مجردم...اما خبرایی تو راه :ws28: متاهل شدم ...:hapydancsmil: الان دارم جهاز میخرم... لذتی بسی شیرین 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ میگم بار اخرت باشه اومدی این تاپیک ها انشالله سلامتی اونایی که دعا شون گیراست Ali.Fatemi4 هستم یک متاهل! الان دقیقا یک سال و 8 ماه و 11 روزه که متاهلم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ ای مجردا خوشبخت بابا ازدواج اصلا خوب نیست مجردی خیلی بهتره استفاده کنید تا میتونید دیرتر ازدواج کنید عشق و مشق اینا همش کشک من واقعا به مجردا حسودیم میشه 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ ای مجردا خوشبختبابا ازدواج اصلا خوب نیست مجردی خیلی بهتره استفاده کنید تا میتونید دیرتر ازدواج کنید عشق و مشق اینا همش کشک من واقعا به مجردا حسودیم میشه چه دل پری داری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده