faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 ما که هنوز ازدواج نکردیــــــــــــــم:4564: خب حالا ایشالا که ازدواج میکنین و خوشبخت میشین عزیز:hapydancsmil: الان شما مرحله ی عزبی رو پشت سر گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خب حالا ایشالا که ازدواج میکنین و خوشبخت میشین عزیز:hapydancsmil: الان شما مرحله ی عزبی رو پشت سر گذاشتی واقعنی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ینی عزب نیستم الانه؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 هیچ زنی در حد من وجود ندارهو ازدواج با مرد همکه تو این خرابشده ،اعدام داره! پس عملا برام امکانپذیر نیست وگرنه پول و زمین و خونه مهیاست . :w58: عنوان تاپیک از 100 تا فحش بدتره منتظره بخت؟!!! 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 واقعنی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3ینی عزب نیستم الانه؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه دیگه! فک نکنم! حالا مگه عزب بودن چه اشکالی داره؟ به این خوبی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نه دیگه! فک نکنم! حالا مگه عزب بودن چه اشکالی داره؟ به این خوبی عاقا منو از لیستِ این انسان های عزب حذف کنید متاهل بودن آخه عالمی داره 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 عاقا منو از لیستِ این انسان های عزب حذف کنید متاهل بودن آخه عالمی داره ایشالا همیشه شاد و خوشحال باشی هی بیای به ما عزبا فخر بفروشی 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! سلام آمار بدين چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ شرایط اینجورایجاب میکنه ، یه بار از اون حد و مرزش داشتم عبور میکردم که یهو دیدم اینورم ... تو فكرش هستين ؟ نه كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... شیرینی در کار نیست اونورم نمیریم از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ باید ساخت لطفا اسپم نشه وگرنه پستتون حذف ميشه با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين 1 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 :w58: عنوان تاپیک از 100 تا فحش بدتره منتظره بخت؟!!! اگر قبل از یکصدبار فحاشی،کمی هم با عقل پستم رو میخوندی ،منظورم رو میفهمیدی . متاسفم. 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اگر قبل از یکصدبار فحاشی،کمی هم با عقل پستم رو میخوندی ،منظورم رو میفهمیدی .متاسفم. :w58::w58: باشه متاسف باش جمله من به عنوان تاپیک بود واسه نقل قول شما گذاشتم.شما بیشتر دقت کن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2013 :w58::w58: باشه متاسف باش جمله من به عنوان تاپیک بود واسه نقل قول شما گذاشتم.شما بیشتر دقت کن درست میگی عزیزم عنوان تاپیک واقعا جای تاسف و شرمندگی داره ، اونم واسه قشر تحصیل کرده مگه اینجا بخت باز کنیه ؟ یا مگه باید چشم دوخت و منتظر بود؟ یا اینکه اگه تاپیک بزنن و امار بگیرن چیزی عایدشون میشه ؟ متاسفم 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 حالا چون بچه خوفی بودی و دیروز تا حالا همش گره کردی ،می گردم یه خوفش برات پیدا می کنم الانه همه برو بچ انجمن دس به کار شدن حیفه تو بمونی مادر..... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28922 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 حالا چون بچه خوفی بودی و دیروز تا حالا همش گره کردی ،می گردم یه خوفش برات پیدا می کنمالانه همه برو بچ انجمن دس به کار شدن حیفه تو بمونی مادر..... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28922 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 ای خوفه؟ نشون نمیده عکسش رو که 1 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 خو خوبیش به همینه دیگه ... نه؟؟؟؟حمید نه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28922 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 خو خوبیش به همینه دیگه ...نه؟؟؟؟حمید نه؟؟؟؟؟ آره دیگه مهم تفاهمه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 هیچ زنی در حد من وجود ندارهو ازدواج با مرد همکه تو این خرابشده ،اعدام داره! پس عملا برام امکانپذیر نیست وگرنه پول و زمین و خونه مهیاست . خو راس میگه دیگه بچم من با مسئولین صحبت میکنم تو این خراب شده شمارو اعدام نکنن شما بگرد مردی که در حد خودت هست رو پیدا کن و سالهای سال باهاش زندگی کن ( مـــــرد رویاها ) کسی که خونه و زمین و پول رو فقط معیار ازدواج میدونه همون بهتر با یکی مثل خودش ازدواج کنه من خودم شخصا خطبه عقدشو میخونم من نیــــــز با افتخار مجردم منتظر بخت هم نیستم فعلا و دارم یه سری کارای مهمتر انجام میدم شاید بعدا اگه کسی در حدم بود ( که نیست ) باهاش ازدواج کنم شرایط الانم مطمئنا خیلی خیلی بهتـــر از اینه که بخوام مزدوج بشم ..... ولی اگه اونی که خودم میخوامو پیدا کنم ازدواج میکنم 9 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2013 خو راس میگه دیگه بچم من با مسئولین صحبت میکنم تو این خراب شده شمارو اعدام نکنن شما بگرد مردی که در حد خودت هست رو پیدا کن و سالهای سال باهاش زندگی کن ( مـــــرد رویاها ) کسی که خونه و زمین و پول رو فقط معیار ازدواج میدونه همون بهتر با یکی مثل خودش ازدواج کنه من خودم شخصا خطبه عقدشو میخونم من نیــــــز با افتخار مجردم منتظر بخت هم نیستم فعلا و دارم یه سری کارای مهمتر انجام میدم شاید بعدا اگه کسی در حدم بود ( که نیست ) باهاش ازدواج کنم شرایط الانم مطمئنا خیلی خیلی بهتـــر از اینه که بخوام مزدوج بشم ..... ولی اگه اونی که خودم میخوامو پیدا کنم ازدواج میکنم :ws28: خعلی باحالی 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2013 چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ نه خدا رو 1000 بار شکر :ws21: تو فكرش هستين ؟ نه نه نه هنوز زندگی رو دوست دارم ، کلی هدف دارم ، هنوز جوونی نکردم ، دوست ندارم آرزو به دل بمونم رفته هاش پشیمونن ! حالا ما کجا بریم ! :w00: كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... اگه خدا بخواد وقت گل نی زمانی که به هر چی که خواستم رسیدم و کلا کیف زندگی رو کردم و دیدم دیگه کاری نمونده که انجام نداده باشم از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ کامـــــــــــــــــلا همه رو کاملا جدی گفتم ها ! می گم اینا رو من گفته بودم !!! نه نه .... برای من شایعه سازی کردن پاک کنین اینا رو تا آقامون ندیده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده