~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام... .موضوع طرح 3 یونی ما موزه صدا:w58: 3تا گالری داره 2 تا گالری که برای 2 تا اهنگ . هر گالری 4بخش داره که باید 4تا حس از اون اهنگ رو توش به کار ببریم:confused: . ی سری حجم قبلا زدم به مهناز خانوم نشون دادم ولی الان 4تا حجم زدم برای حجم گالرییم کدوم فرم بهتره؟؟؟ نظر؟؟؟؟؟ و چیکار کنم که بهتر بشه حجمم؟؟ (ویندوز تازه عوض کردم فتوشاپ و برنامه ئیگه نداشتم نورشو درس کنم و و سریع کشیدم،راندوش بد شده،شرمنده) . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلااااام ؛ خسته نباشین ؛ چه موضوع سختی به نظر من طرح اول زیاد خوب نیست؛ ذومی هم یکم شبیه چشمه ، نمای خوبی نداره ؛ کلا خوبه ؛ اما اگه یکم تغییر بدین ؛ حجم خوبی میشه سومی هم به نظرم بعدا تو طراحی داخلی مشکل پیدا میکنین؛ من از طرح 4 خوشم اومده ؛:62izy85: ؛ به نظرم هم به موضوتون مربوطه؛ هم نمای خوبی داره و حجم خوبیه ؛ بعدا هم تو طراحی پلانش هم به مشکل بر نمیخورین موفق باشین :62izy85: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ حجم آخرت خوبه ولی تکراری به نظر میاد با ریتم آهنگ هم می خوره دوم و سوم جای کار داره سوم هم خیلی قاطیه ولی دومی بهتره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ دومی دیگه خیلی شبیه ضبط صوته لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام... . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . سلام منم این ترم طرح 3 دارم..........(موزه تاریخ) 1- طرح خوبیه به شرطی که یکم گسترده شه...... یکم کشیده بشه... 2- نمیدونم چرا ولی دوسش ندارم....:45645: 3- این هم مثل یک نقطه متمرکز شده....... ولی نماش جالبه... 4-این آخری خیلی خوبه....... به شرطی که این ریتمی که در طولش داره توی ارتفاع سقفها هم نشون بدین.... موفق باشین. 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ دومی دیگه خیلی شبیه ضبط صوته . . اههههه.:jawdrop: راس میگیاااا:jawdrop: حواسم نبود.... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام منم این ترم طرح 3 دارم..........(موزه تاریخ) 1- طرح خوبیه به شرطی که یکم گسترده شه...... یکم کشیده بشه... 2- نمیدونم چرا ولی دوسش ندارم....:45645: 3- این هم مثل یک نقطه متمرکز شده....... ولی نماش جالبه... 4-این آخری خیلی خوبه....... به شرطی که این ریتمی که در طولش داره توی ارتفاع سقفها هم نشون بدین.... موفق باشین. . . ممنون بابت نظرت...:rose: . ولی اخری شبیه خیلی از کارا شده(شبیش زیاده):icon_pf (34): لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ .. . ولی اخری شبیه خیلی از کارا شده(شبیش زیاده):icon_pf (34): قربانت....... قابلی نداشت...... نمی خواستم بگم.....:icon_pf (34):... ولی آره ..:there:.......یک موزه دقیقا همین شکلی دیدم...... فکر کنم از کارای آیزنمن بود...... بنظرم هر طرحی میزنی بهتره توش ریتم داشته باشه......چون خیلی به عنوان موزت نزدیکه... طر حهای مدور و دایره ای هم خیلی خووووووووووبهههه از برش های نا متقارن دایره هم طرح های خفنی میشه درآورد....... 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ قربانت....... قابلی نداشت...... نمی خواستم بگم.....:icon_pf (34):... ولی آره ..:there:.......یک موزه دقیقا همین شکلی دیدم...... فکر کنم از کارای آیزنمن بود...... بنظرم هر طرحی میزنی بهتره توش ریتم داشته باشه......چون خیلی به عنوان موزت نزدیکه... طر حهای مدور و دایره ای هم خیلی خووووووووووبهههه از برش های نا متقارن دایره هم طرح های خفنی میشه درآورد....... . . ن بابا...:jawdrop: من اون موزه رو اصلا ندیده بودم...:icon_pf (34): . . مرسی بابت راهنماییات... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم طرح 2 خوبه چون باید درونشم فضاهای آکوستیک در بیارید به نظرم جواب بده....... اولی ربطی نداره سومی خیلی تو در تو هست چهارمی هم همه گیر شده.. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام...کارت خیلی خوبه. به نظرم این طرخت جدیده و ابتکار داره: حجمت با اینکه پیچیدست ولی قابل درکه. کانسبتت چی بوده؟ ( عجب گیری دادم!!!) آخری هم قشنگه. من خودم امرزو داشتم برای همسن کار طرح می زدم نمی دونم چرا یهو کلید سل اومد تو ذهنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده