شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ پرستش دختران نوجوان در نپال....... در نپال کودکان دختر تا سن 16 سالگی به عنوان خدا و الهه زندگی پرستش می شوند که به آنها در نپال کماری به معنای ویرجین گفته می شود و نمادی از تقدس و پاکی محسوب میشوند اما زمانی که به سن بلوغ برسند دیگر نه تقدس دارد و نه پاک محسوب میشود. تصاویر زیر عکس هایی از دختری به نام چانیرا بایراشایرا می باشد که در حال پرستش است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب ما را هم باید پرستش کنن دیگه اینا کارشون درسته اینجا اشتباه چرا ما را پرستش نمیکنین؟؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ فقط تا 16 سالگی؟ من تا دمه مرگ یک الهه باقی می مانم!! لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یکی نیست ما رو پرستش کنه یه خورده از نوجونیت گذشته ها لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یه خورده از نوجونیت گذشته ها تو از اول دوست نداشتنی من خدا بشم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ تو از اول دوست نداشتنی من خدا بشم لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یه خورده از نوجونیت گذشته ها تو از اول دوست نداشتنی من خدا بشم :persiana__hahaha: همیشه بزرگترا به ما میگن دعای شماها زودتر اجابت میشه چون پاکترین. این رسم یه جورایی همین حرفه.فقط اینا یه کم بیشتر بهش بها دادن! لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بعد 16 سالگي پس يعني دخمله كشك؟ خب باز ايران خوبه كه ارزش دخملا نه صد در صد ولي كم و بيش حفظ ميشه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: همیشه بزرگترا به ما میگن دعای شماها زودتر اجابت میشه چون پاکترین. این رسم یه جورایی همین حرفه.فقط اینا یه کم بیشتر بهش بها دادن! آره ولی نه تو 20 سالگی که کم کم شروع میشه گناهها اون مال 7 یا 8 سالگیه لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ آره ولی نه تو 20 سالگی که کم کم شروع میشه گناهها اون مال 7 یا 8 سالگیه نه فکر نکنما:JC_thinking:هنوزم به من میگنا:icon_razz: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ كلا خانوما قابل پرستشن...بله! نه میگم یه وقت نپره تو گلوت که اینقدر خودتون رو تحویل میگیرین؟!! یکی نیست ما رو پرستش کنه آخه یکی نیست به تو هم سن و سال ننه بزرگ من هستیااااااا:jawdrop: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نه میگم یه وقت نپره تو گلوت که اینقدر خودتون رو تحویل میگیرین؟!! نیستیم؟؟ داداش جاوید جوووووووون الهام...نیستیم؟؟؟ پ.ن: مهسا جون خوبه؟؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نه فکر نکنما:JC_thinking:هنوزم به من میگنا:icon_razz: خب اونا حتما هنوز تو رو کوچیک میدونن ولی من میدونم تو دل جوونا چی میگذره لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نیستیم؟؟داداش جاوید جوووووووون الهام...نیستیم؟؟؟ پ.ن: مهسا جون خوبه؟؟:4chsmu1: آهان یادم رفت چرا آبجی الهام تو هستی....اونم خیلی زیاد اونم خوبه سلام میرسونه لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ آهان یادم رفت چرا آبجی الهام تو هستی....اونم خیلی زیاداونم خوبه سلام میرسونه حالا شدی یه داداش خوب!! :aghosh: خب مشکل من که حل شد...بقیه یه فکری واسه خودشون بکنن لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خب اونا حتما هنوز تو رو کوچیک میدونن ولی من میدونم تو دل جوونا چی میگذره اتفاقا چون اونا میدونن کارامو و خبر دارن ازهمه چی میگن دیگه!!!!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حالا شدی یه داداش خوب!!:aghosh: خب مشکل من که حل شد...بقیه یه فکری واسه خودشون بکنن قلبونت بشم آبجی آهان پریدم تو بخلت آخه من تو بخلت جا میشم؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده