Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سحر تو نمیای ؟ اونوقت تو نمیای چرا ؟ نمیدونم فکر نکنم جور شه برنامم و شایدم نباشم اون موقع اصلا 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ هزینه هاش چجوریاس؟؟ اطلاعات کامل راجع به ساعت حرکت و هزینه برنامه هفته آینده اعلام میشه 7 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اگر جمعه یا پنج شنبه باشه خیلی عالی میشه که ما ها که شاغل هستیم بتونیم بیاییم . 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ آیا تنگه واشی جای تنگ و تاریکی است؟ نمیشه مثلا بریم جایی که تنگ نباشه من بتونم نفس بکشم... 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ وا !!!!! چی گفتم مگه...... گفتم شاید یک دره خیلی تنگی باشه که مجبور شیم سینه خیز بریم اونجا. نه اونقد تنگ نیس که سینه خیز بری ...:smiley (18): تازه تنگم بشه که ادم سینه خیز نمیره اگه کوتاه باشه سقفش باید سینه خیز بری خیلی خوش اب و هوا و خوبه سرمافقط نخوری 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا جان اگه تنگ باشه،باید مثل مارمولک افقی و کج بشم و روی دیوارهاش پنگول پنگول راه برم. فکر کردم اونجوریه...... پنگول پنگول .... این چه اصطلاحیه یه کنده کاریه قدیمی هم فک کنم داره رو دیواره کوه کلا جای باحالیه 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به مسئول تور انوشه :w74: و بقیه:girlhi: ای بی معرفتا رفیخ نیمه را شدین دیگه شماها که میدونید سربازا وسط هفته نمیتونن بیان صاف انداختین روز حجاب و عفاف وسط هفته که من نیام دیجه:w888:دوشنبه.....جمع کنید بابا بندازین جمعه حالا یه دفعه قراره ما یه جا تخفیف بگیرم مگه میشه بی من برین تنگه:viannen_38: . . . هی عف نداره اگه میگید خلوته برید شما خوش باشین انگار آتروش خوشه جای منم خالی کنید ...هی من میومدم چیخده خوش میگذشت.... هی... .. . 11 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ آیا تنگه واشی جای تنگ و تاریکی است؟ نمیشه مثلا بریم جایی که تنگ نباشه من بتونم نفس بکشم... نه اسی جان اگر تو اسمش تنگه داره به این خاطر هست که از وسط یک تنگه رد میشین... اما عرض مسیر انقدر کم نیست که بخواد نفست بگیره یه چیزی که ممکنه باعث گرفتن نفست بشه جمعیت زیاده سلام به مسئول تور انوشه :w74: و بقیه:girlhi:ای بی معرفتا رفیخ نیمه را شدین دیگه شماها که میدونید سربازا وسط هفته نمیتونن بیان صاف انداختین روز حجاب و عفاف وسط هفته که من نیام دیجه:w888:دوشنبه.....جمع کنید بابا بندازین جمعه حالا یه دفعه قراره ما یه جا تخفیف بگیرم مگه میشه بی من برین تنگه:viannen_38: . . . هی عف نداره اگه میگید خلوته برید شما خوش باشین انگار آتروش خوشه جای منم خالی کنید ...هی من میومدم چیخده خوش میگذشت.... هی... .. . الهی ی ی ی ی واقعا هم نباشی کلی جات خالیه حالا بازم به نظر اکثریت جمع بستگی داره ایشاا.. که برنامه جوری بیفته که بتونی بیای... اسپم حال میده؟:دی فقط وقتی میبینی بازار اسپم داغ شده بیا یه پستی بده شما 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تا حالا کسی بهت گفته به خود شیفته گفتی علی آباد کتول؟:ws3: من داداش خود شیفته فراهانیم دیگه... نه جدی دوست داشتم بیام ولی شوخی شوخی مثل اینکه نمیتونم بیام دلم میسوزه 11 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبحالتون، منم دوس دارم بیام اینجاهارو 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ وای خوشبحالتون کاش منم میتونستم بیام ولی حسابی سرم شغوله خوش بذگره بهتون:w139: 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ راستی هزینه و ساعت حرکت سفر و کی مشخص میکنین؟ باز الان میگم میگن اسپم کردی اونجا شیرنی فروشیاش خوب نیست اگه انوشه میخوای شیرنی بگیری از تهران بگیر 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها شاید تو این اردو ادمنی جدید که من باشم شاید باشممممممممم 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اگه جمعه باشه ... شاااااااااااااید 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ راستی هزینه و ساعت حرکت سفر و کی مشخص میکنین؟باز الان میگم میگن اسپم کردی اونجا شیرنی فروشیاش خوب نیست اگه انوشه میخوای شیرنی بگیری از تهران بگیر برای بار 100ام هزینه و ساعت حرکت هفته آینده اعلام میشه تو بحثت از شیرینی گذشته باید همرو ناهار بدی 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ برای بار 100ام هزینه و ساعت حرکت هفته آینده اعلام میشه تو بحثت از شیرینی گذشته باید همرو ناهار بدی راستی هزینش چقده؟ ساعت حرکت کیه؟ 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برای بار 100ام هزینه و ساعت حرکت هفته آینده اعلام میشه تو بحثت از شیرینی گذشته باید همرو ناهار بدی خب انوشه من الان یه سوال میتونم در مورد تنگه واشی داشته باشم ازت؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده