Anooshe 11040 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی ی ی ی خب برنامه بعدی که میخوایم بذاریم تنگه واشی هست:62izy85: هم اینکه یک روزست و هم اینکه با توجه به گرمای زیاد هوا توی تیر ماه فکر کنم یه برنامه تو مسیری پر از آب و بعدشم یه دشت سرسبز و در آخرم رسیدن به آبشار خوب باشه... این هم یه سری اطلاعات و عکس راجع به تنگه واشی: معرفی تنگه واشی حالا بیاید و نظرتون رو راجع به دوتا تاریخ بگید برنامرو جمعه 17 تیر بندازیم؟ یا بندازیم وسط هفته : دوشنبه(20ام) یا سشنبه(21ام) نظر خود من به شخصه وسط هفته هست چون تنگه واشی روزای پنجشنبه و جمعه بینهایت شلوغه... بازم بیاید و اینجا نظراتتون رو بگید تا تصمیم بگیریم برای برگزاری برنامه توی همون تاریخ... اسپم ها پاک میشه 53 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جای توپیه ... خوش بگذره مگه تو نمیتونی بیای هیلدا جان؟ 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ وسط هفته بهتره.اگه بتونم میاااااااااااااااااااااااام 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ مگه تو نمیتونی بیای هیلدا جان؟ نمیدونم... میترسم تو مسیر کم بیارم وبالتون شم ....شما برین تعریف کنین واسم 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ به به خوش بگذره. یه نکته : یا با دمپایی برید یا با این چکمه باغبونیا! 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ 21 تیر خوبه.......چون من احتمالا 19 برگردم تهران 10 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ وایییییییی خدا کنه منم بتونم بیام .... آره وسط هفته باشه که زیاد شوغول نباشه 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم... میترسم تو مسیر کم بیارم وبالتون شم ....شما برین تعریف کنین واسم نه بابا کم نمیاری خودم هواتو دارم مسیرش یکم زیاد هست ولی چون همش توی آب میریم اونقدرا خستگیو احساس نمیکنی من که میگم اگه دلیلت فقط همینه حتما پاشو بیا:62izy85: به به خوش بگذره. یه نکته : یا با دمپایی برید یا با این چکمه باغبونیا! من به شخصه اصلا دمپایی توصیه نمییکنم:4chsmu1: خیلیا با دمپایی میان اما گاهی شدت آب دمپای رو از پا در میاره و جریان آب با خودش میبرتش... و رد شدن از رو سنگای رودخونه با دمپایی یکم سخته اما به قول مهناز یا دمپایی بیارید یا کفشی بپوشید که به هرحال میدونید قراره توی آب باهاش کلی راه برید حالا روزش مشخص بشه وسایل مورد نیاز رو توی یک تاپیک جدا میگم 16 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلااااام بذارید 20 تیر به بعد که منم باشم 15 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ 21 تیر خوبه.......چون من احتمالا 19 برگردم تهران وایییییییی خدا کنه منم بتونم بیام .... آره وسط هفته باشه که زیاد شوغول نباشه سلام سلااااام بذارید 20 تیر به بعد که منم باشم ایشاا.. که برنامه هاتون حتما جور بشه و بتونین بیایین:62izy85: 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا کم نمیاری خودم هواتو دارممسیرش یکم زیاد هست ولی چون همش توی آب میریم اونقدرا خستگیو احساس نمیکنی من که میگم اگه دلیلت فقط همینه حتما پاشو بیا:62izy85: 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ به نظره منم روزه جمعه خوبه بابا فكره شاغلام باشيد ديگه!!!:icon_pf (34): منم تمام سعيمو ميكنم شركت كنم:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ تنگه واشی خیلی جای باحالیه . قبلا رفتم امسال هم چندی از دوستان قراره برنامه بزارن با هم بریم ! همراه میشه آورد ؟ یه نکته هم بگم برا اونایی که میگن توان راه رفتن در آب یخ رو ندارن اونجا وسایل نقلیه عمومی ( الاغ ) موجود میباشد و با هزینه اندک شما را از اینور به آنور میبرند 9 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ تنگه واشی خیلی جای باحالیه . قبلا رفتم امسال هم چندی از دوستان قراره برنامه بزارن با هم بریم ! همراه میشه آورد ؟ یه نکته هم بگم برا اونایی که میگن توان راه رفتن در آب یخ رو ندارن اونجا وسایل نقلیه عمومی ( الاغ ) موجود میباشد و با هزینه اندک شما را از اینور به آنور میبرند بله از دوستان یا خانواده میتونید همراهتون بیارید آره درسته از این وسیله های نقلیه عمومی هم داره انقدر تکون میخوره مثل شهربازی میمونه متین جان ایشاا.. که شما هم حتما بتونی بیای 6 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ بله از دوستان یا خانواده میتونید همراهتون بیاریدآره درسته از این وسیله های نقلیه عمومی هم داره انقدر تکون میخوره مثل شهربازی میمونه متین جان ایشاا.. که شما هم حتما بتونی بیای ایشالله به دوستان بگم ببینم چی میشه 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ به نظره منم وسط هفته بهتر هستش ....احتمالا من هر دو تاریخ و بتونم بیام البته بستگی به کلاسای ترم بعدم داره انوشه جون کاش یه نظر سنجی هم اضافه میکردی 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نگفتیید نفری چقدره صلواتیه :ws2: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا نرفتم کجا هستش این تنگه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده