hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه.....چه خبره اینجا......تکبیر گمونم وقتشه که اولین بیانییتون رو صادر کنید:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ این آواتار خوبه ، مفهومی رو میرسونه ، ولی این چند روزه فکر کنم بشه آواتار های بهتر و مناسب تری گذاشت لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ چون هوا گرم و سوزان بود اینو گذاشتیم که پوستمون نسوزه........... دخترخانمهای محترمه هم گذاشتند تا به همه ثابت میکنند تعداد زیادی از دخترها هم میتونند مثل هم لباس بپوشند نه آواتار انتخاب کنند.. من البته توسط والدین محترمه اغفال شدم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه.....چه خبره اینجا......تکبیرگمونم وقتشه که اولین بیانییتون رو صادر کنید:persiana__hahaha: به زودی بیانیمونو در تجمع بیست هزار نفری کاربران اعلام میکنیم این آواتار خوبه ، مفهومی رو میرسونه ، ولی این چند روزه فکر کنم بشه آواتار های بهتر و مناسب تری گذاشت سیلااااام حامد این اواتار هم به نوعی برای همین چند روز انتخاب شده توضیح بیشتر نخواه که راه نداره چون هوا گرم و سوزان بود اینو گذاشتیم که پوستمون نسوزه........... دخترخانمهای محترمه هم گذاشتند تا به همه ثابت میکنند تعداد زیادی از دخترها هم میتونند مثل هم لباس بپوشند نه آواتار انتخاب کنند.. من البته توسط والدین محترمه اغفال شدم:icon_pf (34): من به تو افتخار میکنم عمو جان:aghosh: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ چون هوا گرم و سوزان بود اینو گذاشتیم که پوستمون نسوزه........... دخترخانمهای محترمه هم گذاشتند تا به همه ثابت میکنند تعداد زیادی از دخترها هم میتونند مثل هم لباس بپوشند نه آواتار انتخاب کنند.. من البته توسط والدین محترمه اغفال شدم:icon_pf (34): والده محترمه فرزندم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ والده محترمه فرزندم:4chsmu1: اوه ببخشید مادرم منو اغفال کرد مامانی برو بابارو هم اغفال کن دیگه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ به زودی بیانیمونو در تجمع بیست هزار نفری کاربران اعلام میکنیم سیلااااام حامد این اواتار هم به نوعی برای همین چند روز انتخاب شده توضیح بیشتر نخواه که راه نداره من به تو افتخار میکنم عمو جان:aghosh: چقد به من سیلااااام میکنی تو؟ یه خورده گویا ترشو انتخاب میکردی بهتر بود لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اوه ببخشید مادرم منو اغفال کرد مامانی برو بابارو هم اغفال کن دیگه اون بابای تو هیچ وقت درست نمیشه چقد به من سیلااااام میکنی تو؟ یه خورده گویا ترشو انتخاب میکردی بهتر بود سیلام سیلامتی میاره خب گویا تر از این نمیتونست اینقدر دووم بیاره:4chsmu1: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررر اینو روح نیوز میگه؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اوه ببخشید مادرم منو اغفال کرد مامانی برو بابارو هم اغفال کن دیگه بابات بايد اواتارش چش چرون باشه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ چقد به من سیلااااام میکنی تو؟ یه خورده گویا ترشو انتخاب میکردی بهتر بود منم موافقم.....هر چند که مشخصه.....اما پیام خاصی رو نمیرسونه البته حامد جان ماله شما دیگه خیلی شفافه اگه همه این رو بذارن.....مسلما بهشون تذکر میدن 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بابات بايد اواتارش چش چرون باشه:icon_pf (34): خب از زیر این راحت میتونه دید بزنه که لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام...ما هم به جمع کودتا گران پیوستیم... البته بدون دعوت نیومدم..بعد از کلی بحث بین من و مهندس خوش فکر ..به این نطر رسیدم. حالا کی و کجا باید کودتا کنیم.... :167::167: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خب از زیر این راحت میتونه دید بزنه که عجب نكته اي لينك اين پستت رو برا مهرداد بزار امروز يكي از بچه ها پ.خ داد براي ويرايش آواتارم:icon_pf (34): يه جورايي دعوام كرد گفت توهينه ..... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اینو روح نیوز میگه؟ نه این رو برو بچ تحرییه روح نیوز میگن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررر منم موافقم.....هر چند که مشخصه.....اما پیام خاصی رو نمیرسونهالبته حامد جان ماله شما دیگه خیلی شفافه اگه همه این رو بذارن.....مسلما بهشون تذکر میدن کاش میشد واضح تر بگیم شاید این جنبشها برای خالی شدن احساساته بچه ها خوب باشه یه جور اعتراض معکوس خب از زیر این راحت میتونه دید بزنه که این مهرداد مارمولکیه کورشم کنی باز دیدشو میزنه عجب نكته اي لينك اين پستت رو برا مهرداد بزارامروز يكي از بچه ها پ.خ داد براي ويرايش آواتارم:icon_pf (34): يه جورايي دعوام كرد گفت توهينه ..... هر حرفی رو جدی نگیر لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عجب نكته اي لينك اين پستت رو برا مهرداد بزار امروز يكي از بچه ها پ.خ داد براي ويرايش آواتارم:icon_pf (34): يه جورايي دعوام كرد گفت توهينه ..... خودت براش بذار منم چندتا پ.خ داشتم دنبال علتش میگشتند لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ منم چندتا پ.خ داشتم دنبال علتش میگشتند تو هم هر حرفی رو جدی نگیرعمویی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ تو هم هر حرفی رو جدی نگیرعمویی نه من تهدید نشدم فقط علتشو پرسیدند من ارجاعشون دادم به مامانم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده