shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ برای پاک کردن ماهی قزل آلا به طریقی که استخوان نداشته باشد روش بسیار جالبی و جود دارد . با ما همراه باشید ... 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ وای که چقدر از پاک کردن مرغ و ماهی و ...... بدم میاد :icon_pf (34): اما مطلب مفیدی بود ؛ مرسی 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ وای که چقدر از پاک کردن مرغ و ماهی و ...... بدم میاد :icon_pf (34):اما مطلب مفیدی بود ؛ مرسی متاسفانه اکثر خانما بدشون میاد. :icon_pf (34): من بیچاره باید اینکارا رو بکنم. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه اکثر خانما بدشون میاد. :icon_pf (34): من بیچاره باید اینکارا رو بکنم. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من یه روش دیگه بلدم برای پاک کردن قزل شکمشو باز میکنیم تو شکمشو که تمیز کردیم به سمت پشت میذاریم و روی قسمت وسط کمرش جایی که استخون داره فشار میاریم تمام استخونش یکجا جدا میشه 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ نه خانم های جنوبی که بدشون نمیاد تازه بهتر از این روش هم پاک میکنن 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ماهی صبور شنیدین اگه تونستی اونو پاک کنی 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بیرون هم بسته بندیش هست ! و هم زمانی که دارین می خرین فکر کنم با یه هزینه بیشتر خودشون پاک می کنن ! :JC_thinking: آخه این هم شد کار ! :w74: اینا رو باید دخترای مجرد ببینن که چه روزای خوشی توی خونه همسر در انتظارشونه :icon_pf (34): (توی خونه بابا می خوری و می خوابی همه اینا به دوش مامان بیچاره است ) 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من یکبار اومدم ماهی پاک کنم لیز خورد هرکاری کردم نتونستم حریفش بشم........... من ماهی دوست ندارم........... 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ شوخی کردم ماهی صبور و سرخ نمیکنن فقط واسه کباب کردن شکمشو باز میکنن خو محتویاتشو در میارن بعد به جاش تمر هندی و چند تا چیز دیگه میزارن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بیرون هم بسته بندیش هست !و هم زمانی که دارین می خرین فکر کنم با یه هزینه بیشتر خودشون پاک می کنن ! :JC_thinking: آخه این هم شد کار ! :w74: اینا رو باید دخترای مجرد ببینن که چه روزای خوشی توی خونه همسر در انتظارشونه :icon_pf (34): (توی خونه بابا می خوری و می خوابی همه اینا به دوش مامان بیچاره است ) آره الان که دیگه بیرون پاک میکنن من میگم شوهر نکنید هی میگن چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ما در هفته دو بار ماهی میخوریم سرخ کردنی-قلیه ماهی یا کباب 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ما در هفته دو بار ماهی میخوریم سرخ کردنی-قلیه ماهی یا کباب قلیه ماهی که خیلی خوشمزه است. 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه اکثر خانما بدشون میاد. :icon_pf (34): من بیچاره باید اینکارا رو بکنم. آفرین داداشم چه داداش خوبی دارم من 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من که از پاک کردنش و دیدنش و پختنش و خوردنش بدم میاد متاسفانه اکثر خانما بدشون میاد. :icon_pf (34): من بیچاره باید اینکارا رو بکنم. به شما میگن مرد نمونه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین داداشمچه داداش خوبی دارم من من که از پاک کردنش و دیدنش و پختنش و خوردنش بدم میاد به شما میگن مرد نمونه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده