::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نه ، جوانان ما نباید صحنه را خالی کنند ، این امر موجب شادی دشمن خواهد شد آخی آخی ای رهبر فرزانه آماده ایم آماده :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی همون "کیشته" داییم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین همینجوزی اسپم کنید تا صبح تاپیک بالا باشه هاااا تشکر هم داره 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین همینجوزی اسپم کنید تا صبح تاپیک بالا باشه هاااا تشکر هم داره تضمین بده هر پست بالای 5 تشکر داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تضمین بده هر پست بالای 5 تشکر داشته باشه اونش رو دیگه شرمنده اما یکی رو تضمین میکنم 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ داییت؟ نه day iim خودت بهم یاد دادی اسپم اسپمه.... اسپم اسپم تاج سره... اسپم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من نیز فرستادم عکس رو! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سر آجی من داد نزنااااا :w000: خوب غیر مستقیم به ما میگه تقلب میکنید!!!! عکسهای من از پارک نهج البلاغه 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوب غیر مستقیم به ما میگه تقلب میکنید!!!!عکسهای من از پارک نهج البلاغه شما چرا به خودت میگیری حالا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ شما چرا به خودت میگیری حالا؟؟؟ من از حقوق کل شرکت کننده ها دفاع کردم 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من از حقوق کل شرکت کننده ها دفاع کردم اتفاقا منم برای دفاع از حقوق کل شرکت کننده ها (خودم حقوق خوندما...:4chsmu1:) گفتم که رقابت باید 100درصد سالم باشه نه حتی 95درصد 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا منم برای دفاع از حقوق کل شرکت کننده ها (خودم حقوق خوندما...:4chsmu1:) گفتم که رقابت باید 100درصد سالم باشه نه حتی 95درصد شما نگران باش.سالمه! 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من یه چیز بگم , بهتر نیست وقتی کسی رای داد , پست نده که به کی رای داده, به نظرم این خودش یه نوع تبلیغاته که میگن فلان عکس بهتره یا هنرمندانه تره ..... امیدوارم این دور مسابقه ی خوبی داشته باشین من هم عکس دارم,اما.... لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم اینبار دیگه فرصت بشه یه عکسی بگیرم و شرکت کنم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم اینبار دیگه فرصت بشه یه عکسی بگیرم و شرکت کنم شرکت کن خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده