goddess_s 16415 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 هیسسسسسسس داریم اسپم میکنیم اههههههههههه:vahidrk: شما اول توضیح بده چرا آواتاره مهندس خوشفکر و دزدیدی! دززززززززززززززززززززززد!
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :jawdrop:
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :jawdrop: رلکککسسس!! رللللککسسس!! هیچی نیس!!:4chsmu1:
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 رلکککسسس!!رللللککسسس!! هیچی نیس!!:4chsmu1: بابا سند تاپیک رو به نام خاندانتون بزنم راحت باشید اون وقت تو و داداشت و اون زن برارت با شاهین بریزیید اینجا بزنید تو سر و کله هم
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 بابا سند تاپیک رو به نام خاندانتون بزنم راحت باشید اون وقت تو و داداشت و اون زن برارت با شاهین بریزیید اینجا بزنید تو سر و کله هم نه همین به نام شما باشه ما راحت تریم!! اینجوری بیشتر خوش میگذره!!!:4chsmu1:
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 باشه پس بزنیید تو سر و کله هم رفتنی چراغ رو خاموش کنید
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 باشه پس بزنیید تو سر و کله هم رفتنی چراغ رو خاموش کنید فرمان میدهیم ستی بخاموشی ید!!
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 ب فرض کنید بعد از 50 سال زنده ماندن در ایران یعنی نمردن از بیماریهای تنفسی و قلبی، انواع سرطان، مسمومیت از انواع سموم موجود در برنج و دیگر مواد خوراکی خطرناک ، جا خالی دادن به تیرهایی که بعضا در خیابانها در میشوند، پرتاب نشدن یهویی از پل و جان سالم به در بردن از تصادفات جادهای و فرودهای ناخوشایند هواپیماهای توپولف، چقدر ضد حاله اگر یک مرتبه با دیدن یک دختر خانم زیبا سکته قلبی کنید و بمیرید!! نه؟ تاپیک علمی رو کردین اسپم دونی :icon_pf (34): این علمی یه؟؟؟؟؟:4chsmu1:
شـاهین 8068 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 شما اول توضیح بده چرا آواتاره مهندس خوشفکر و دزدیدی!دززززززززززززززززززززززد! اولا مهندس خوش فکر نه و مهندس بی فکر دوما هم شما رو سننه؟ سوما این ارم گروه ما هستش من میلاد مینا سیتی و دیگر دوستان و سر دسته ی این گروه من هستم که تو رو راه نمیدمممممممممممممممممممم (شکلک زبون درازی):167:
rezanassimi 9036 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 اين پست جهت نمايش دادن آواتارم ميباشد آفرین اگه شب بیرون نیای خطر سکته قلبی کسیو تحدید نمیکنه :ws2:
sarooneh 2052 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 :ws28: نگفته کدوم قسمت از صورت بیشترین خطرو تولید میکنه ؟ چشمها دیگه
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 اولا مهندس خوش فکر نه و مهندس بی فکر دوما هم شما رو سننه؟ سوما این ارم گروه ما هستش من میلاد مینا سیتی و دیگر دوستان و سر دسته ی این گروه من هستم که تو رو راه نمیدمممممممممممممممممممم (شکلک زبون درازی):167: ایییییییییییش! گروهی که سر دستش تو باشی ته دستش چی میشششه! از من دعوت شد آواتارمو بذارم این گفتم شرمننههههه! خهلییییییییییییییی زشتهههههههههه!!!
setiya 12665 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 بابایی چی شده اواتارت همه گیر شده؟؟؟؟؟!!!! مد شده:4chsmu1: تو هم بزار
کتایون 15176 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 مد شده:4chsmu1: تو هم بزار اخه مردم زهره ترک میشن همه یه شکل...اونم چه شکلییییییییییی.... این مد ریشه اش کجاس؟
setiya 12665 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 اخه مردم زهره ترک میشن همه یه شکل...اونم چه شکلییییییییییی....این مد ریشه اش کجاس؟ نميدونم اولين نفر كي اين كارو كرد :4chsmu1: ميلاد گفت بزارم:icon_pf (34):
bpcom 10070 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 نميدونم اولين نفر كي اين كارو كرد :4chsmu1: ميلاد گفت بزارم:icon_pf (34): اینطوری بخوای بگردی طلاقت میدماااااااا خانوم من باید امروزی باشه از این امل بازیا خوشم نمیاد زوووود عوضش کن هزار بار گفتم با این میلاد نچرخ ، مشکل داره
ارسال های توصیه شده