goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ شاهین گفته است: هیسسسسسسس داریم اسپم میکنیم اههههههههههه:vahidrk: شما اول توضیح بده چرا آواتاره مهندس خوشفکر و دزدیدی! دززززززززززززززززززززززد! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :jawdrop: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :jawdrop: رلکککسسس!! رللللککسسس!! هیچی نیس!!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: رلکککسسس!!رللللککسسس!! هیچی نیس!!:4chsmu1: بابا سند تاپیک رو به نام خاندانتون بزنم راحت باشید اون وقت تو و داداشت و اون زن برارت با شاهین بریزیید اینجا بزنید تو سر و کله هم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: بابا سند تاپیک رو به نام خاندانتون بزنم راحت باشید اون وقت تو و داداشت و اون زن برارت با شاهین بریزیید اینجا بزنید تو سر و کله هم نه همین به نام شما باشه ما راحت تریم!! اینجوری بیشتر خوش میگذره!!!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ باشه پس بزنیید تو سر و کله هم رفتنی چراغ رو خاموش کنید لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: باشه پس بزنیید تو سر و کله هم رفتنی چراغ رو خاموش کنید فرمان میدهیم ستی بخاموشی ید!! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک علمی رو کردین اسپم دونی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: ب فرض کنید بعد از 50 سال زنده ماندن در ایران یعنی نمردن از بیماریهای تنفسی و قلبی، انواع سرطان، مسمومیت از انواع سموم موجود در برنج و دیگر مواد خوراکی خطرناک ، جا خالی دادن به تیرهایی که بعضا در خیابانها در میشوند، پرتاب نشدن یهویی از پل و جان سالم به در بردن از تصادفات جادهای و فرودهای ناخوشایند هواپیماهای توپولف، چقدر ضد حاله اگر یک مرتبه با دیدن یک دختر خانم زیبا سکته قلبی کنید و بمیرید!! نه؟ maryam_alien گفته است: تاپیک علمی رو کردین اسپم دونی :icon_pf (34): این علمی یه؟؟؟؟؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: شما اول توضیح بده چرا آواتاره مهندس خوشفکر و دزدیدی!دززززززززززززززززززززززد! اولا مهندس خوش فکر نه و مهندس بی فکر دوما هم شما رو سننه؟ سوما این ارم گروه ما هستش من میلاد مینا سیتی و دیگر دوستان و سر دسته ی این گروه من هستم که تو رو راه نمیدمممممممممممممممممممم (شکلک زبون درازی):167: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ اين پست جهت نمايش دادن آواتارم ميباشد لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: اين پست جهت نمايش دادن آواتارم ميباشد آفرین اگه شب بیرون نیای خطر سکته قلبی کسیو تحدید نمیکنه :ws2: لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ ::: شیـــما ::: گفته است: :ws28: نگفته کدوم قسمت از صورت بیشترین خطرو تولید میکنه ؟ چشمها دیگه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ شاهین گفته است: اولا مهندس خوش فکر نه و مهندس بی فکر دوما هم شما رو سننه؟ سوما این ارم گروه ما هستش من میلاد مینا سیتی و دیگر دوستان و سر دسته ی این گروه من هستم که تو رو راه نمیدمممممممممممممممممممم (شکلک زبون درازی):167: ایییییییییییش! گروهی که سر دستش تو باشی ته دستش چی میشششه! از من دعوت شد آواتارمو بذارم این گفتم شرمننههههه! خهلییییییییییییییی زشتهههههههههه!!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ بابایی چی شده اواتارت همه گیر شده؟؟؟؟؟!!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: بابایی چی شده اواتارت همه گیر شده؟؟؟؟؟!!!! مد شده:4chsmu1: تو هم بزار لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: مد شده:4chsmu1: تو هم بزار اخه مردم زهره ترک میشن همه یه شکل...اونم چه شکلییییییییییی.... این مد ریشه اش کجاس؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: اخه مردم زهره ترک میشن همه یه شکل...اونم چه شکلییییییییییی....این مد ریشه اش کجاس؟ نميدونم اولين نفر كي اين كارو كرد :4chsmu1: ميلاد گفت بزارم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: نميدونم اولين نفر كي اين كارو كرد :4chsmu1: ميلاد گفت بزارم:icon_pf (34): اینطوری بخوای بگردی طلاقت میدماااااااا خانوم من باید امروزی باشه از این امل بازیا خوشم نمیاد زوووود عوضش کن هزار بار گفتم با این میلاد نچرخ ، مشکل داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده