pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ به ی روح کوچولوی خوب ی بار میگن پاتو از زندگی زن برار من بکش کناررر چنااااار!! می مانم و در برابر ظلم شما در حق اون دختر بی پناه ساکت نمی شینم سیتی = کوزت لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بله من من وکیل شخصی اون سیاه بختی هستم که تو چنگال تو اسیره بیخودی سیاه بازی در نیار فرافکنی هم نکن نه اون سیاه بخته ، نه من کانون عشق ما چنان گرمابخش زندگیمونو که حتی در جهنم و میان کوردلانی چون تو هم باشیم باز هم احساس خوشبختی میکنیم :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): البته منظورش خودشه .. وگرنه من به هیچ دختری نگاه نمیکنم الا ستی جونمبه دریا بنگروم روی تو بینوم به صحرا بنگروم روی تو بینوم به هر سو بنگروم کوه و در و دشت نشان از قامت رعنا ( ستی ) تو بینوم از دوری ستی بود...گرمای عشقولانم زده بود بالا :obm: يكي منو بگيره به ی روح کوچولوی خوب ی بار میگن پاتو از زندگی زن برار من بکش کناررر چنااااار!! آخی!! آخیییی! یخدم داشتی هذیون میگفتیییی!! من که اسمی از ستی توش نشنیدم!!! اگه اسم منو نگفت پس اسم كيو ميگفته:vahidrk: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ می مانم و در برابر ظلم شما در حق اون دختر بی پناه ساکت نمی شینم سیتی = کوزت پس تو روح ژان وال ژانی؟ آخرش اون شمعدونایی که دزدی رو چی کردی؟ فروختی؟ کجا آبش کردی؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ این رو نگیید چی میگید همینو میگیم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :obm: يكي منو بگيره اگه اسم منو نگفت پس اسم كيو ميگفته:vahidrk: ستی جون اجازه بده نگم روح لطیفت خدشه دار میشه !!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ می مانم و در برابر ظلم شما در حق اون دختر بی پناه ساکت نمی شینم سیتی = کوزت دلم برا خودم كباب شد لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :obm: يكي منو بگيره اگه اسم منو نگفت پس اسم كيو ميگفته:vahidrk: من همش اسم اصلیتو میگفتم.... اون فکر میکرد یکی دیگه رو میگم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من همش اسم اصلیتو میگفتم.... اون فکر میکرد یکی دیگه رو میگم ی بار دیگه تکرار کن ببینم همون بود یا نه!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ عمه جون اصلا تو همه چیت به خودم رفته!!ماشالاااا! یادم باشه اسپند دود کنم واست!! باشه عمه یادت نره ها... نه که این جام اعلام کردم زیبایی ام کاملا در خطره الان لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ باشه عمه یادت نره ها...نه که این جام اعلام کردم زیبایی ام کاملا در خطره الان مطمئن باش عمه جون! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ باشه عمه یادت نره ها...نه که این جام اعلام کردم زیبایی ام کاملا در خطره الان ما خانوادگي خوشجليم كشته مرده زياد داريم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ما خانوادگي خوشجليم كشته مرده زياد داريم اووووووووووووووووههه چه جورم... همینه زیاد از خونه بیرون نمیرم دیگه... شما که در جریانی... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ما خانوادگي خوشجليم كشته مرده زياد داريم منظورت همون خانواده ی ماست دیگههههه!! اییییش! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ منظورت همون خانواده ی ماست دیگههههه!!اییییش! اگه يه دختر خبيث & زشت تو فاميل ما باشه، اونم تويي لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ می مانم و در برابر ظلم شما در حق اون دختر بی پناه ساکت نمی شینم سیتی = کوزت ستی = خانووووم خونه صد تا کوزت خدمتشو میکنن لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اگه يه دختر خبيث & زشت تو فاميل ما باشه، اونم تويي همه میدونن مهرداد دلش سوخت باست اومد تو رو گرفت خودکشی نکنی! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ستی = خانووووم خونه صد تا کوزت خدمتشو میکنن چه می کنه این عمو مهرداد لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ چه می کنه این عمو مهرداد برادره منه دیگه عمه جون! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اگه يه دختر خبيث & زشت تو فاميل ما باشه، اونم تويي همه میدونن مهرداد دلش سوخت باست اومد تو رو گرفت خودکشی نکنی! دوستی ، صفا ، صمیمیت زشته پیش غریبه ها دارید دعوا میکنید اونا فکر میکنن خونوادمون گرم نیست ، توش محبت نیست ، صفا نیست زود روی همو ببوسید بعدش جفتتون بیاید روی منو ببوسید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده